1. Förvaring & garderob

143 480 foton på garderob och förvaring

S house
S house
Studio RAM
Idéer för en 60 tals garderob
Från 90tals nostalgi till modern toppvilla
Från 90tals nostalgi till modern toppvilla
Studio A3
Inspiration för ett stort skandinaviskt omklädningsrum för könsneutrala, med släta luckor, heltäckningsmatta, vita skåp och vitt golv
Uggleberget 24
Uggleberget 24
Bjurfors Göteborg
Inspiration för ett minimalistiskt walk-in-closet för könsneutrala, med ljust trägolv och beiget golv
Lorensberg
Lorensberg
Himlekök
Exempel på en modern garderob
Värnhem
Värnhem
Fotograf Jonas Norén
Skandinavisk inredning av en garderob
Ljunggatan
Ljunggatan
Stylingfabriken
Idéer för att renovera en minimalistisk garderob, med släta luckor, vita skåp, målat trägolv och vitt golv
Övre Husargatan 19
Övre Husargatan 19
Hemtrend
Erik Olsson Gbg
Inredning av ett skandinaviskt omklädningsrum för könsneutrala, med släta luckor, skåp i ljust trä, bambugolv och beiget golv
Walk in closet
Walk in closet
Multiform Stockholm
Inspiration för ett mellanstort vintage walk-in-closet för kvinnor, med skåp i mellenmörkt trä, heltäckningsmatta, rosa golv och luckor med glaspanel
Vasastaden, Erik Dahlbergsgatan 26
Vasastaden, Erik Dahlbergsgatan 26
Entrance Fastighetsmäkleri
Foto: Anders Bergstedt
Idéer för skandinaviska garderober
Master Luxe Closet
Master Luxe Closet
California Closets
Exempel på en modern garderob
Essex I I
Essex I I
Mid-Atlantic Custom Builders
Inredning av en amerikansk garderob
Large White Textured Walk-In Closet with Island
Large White Textured Walk-In Closet with Island
Built-Rite Closets
Stunning textured melamine walk in closet with 2 drawer hutch sections, an island with drawers on 2 sides and custom LED lighting, mirrored doors and more. Photos by Denis
Wynnewood, PA: Master Bathroom & Custom Closet
Wynnewood, PA: Master Bathroom & Custom Closet
Bella B Home Designs
When we started this closet was a hole, we completed renovated the closet to give our client this luxurious space to enjoy!
Idéer för att renovera ett litet vintage walk-in-closet för könsneutrala, med luckor med infälld panel, vita skåp, mörkt trägolv och brunt golv
Modern Farmhouse
Modern Farmhouse
Lindye Galloway Interiors
Modern Farmhouse interior design by Lindye Galloway Design. Built in closet with barn doors and leather hardware drawer pulls.
Inspiration för mellanstora lantliga klädskåp för könsneutrala, med skåp i shakerstil, vita skåp och ljust trägolv
Greenville, SC  |  Maxwell Farm Gallery IV
Greenville, SC | Maxwell Farm Gallery IV
Goodwin Foust Custom Homes, LLC
Inspiration för ett stort 60 tals walk-in-closet för könsneutrala, med öppna hyllor, vita skåp, mellanmörkt trägolv och brunt golv
Manhattan Beach Coastal Plantation
Manhattan Beach Coastal Plantation
C & C Partners Design/Build Firm
Inspiration för maritima walk-in-closets, med skåp i shakerstil, vita skåp, mellanmörkt trägolv och brunt golv
Luxe Master Bedroom with Gold and White Wallpaper Feature Wall
Luxe Master Bedroom with Gold and White Wallpaper Feature Wall
Paper Moon Painting
Who doesn't want a rolling library ladder in their closet? Never struggle to reach those high storage areas again! A dream closet, to be sure.
Foto på ett mycket stort vintage walk-in-closet, med skåp i shakerstil, grå skåp, ljust trägolv och brunt golv
Modern Farmhouse
Modern Farmhouse
Faulkner Perrin Custom Homes
Bild på ett stort vintage walk-in-closet för könsneutrala, med skåp i shakerstil, beige skåp och mörkt trägolv
Bra förvaring är ofta något som står högt upp på listan när det kommer till boende. Utan möjlighet om att faktiskt kunna stuva undan alla sina ägodelar är ett hem inte på långa vägar lika praktiskt, så när man bygger ett eget hus eller letar efter att köpa ett så är det något som väldigt många har i åtanke. Men även om ett hus har bra inbyggda garderober, skoförvaring så det räcker och blir över och dessutom en bra hallgarderob, så täcker det sällan in all förvaring som man faktiskt behöver. Lite beroende på vilken typ av person som bor i ett hem kan sminkförvaring och smyckesförvaring, eller varför inte verktygsförvaring, vara ett måste. Den typen av förvaring kan man dock ofta bygga till på egen hand!

Kan jag kombinera garderob med annan förvaring?


Det spelar egentligen ingen roll hur liten ens lägenhet eller hus är, så länge det finns möjligheter till bra förvaring klarar man det mesta! Det behöver inte betyda att man måste ha platsbyggda garderober eller en stor klädkammare, förvaringsmöbler och förvaringslådor kan man också komma långt med. Särskilt om man till exempel har en inbyggd garderob som man dessutom använder som förvaring för juldekorationer och annat som man måste förvara någonstans under större delar av året. Med ett smart garderobssystem så är det faktiskt möjligt, även om man helst inte vill ha tomtar bredvid underkläderna om man får välja, men måste man så går det!

Walk in closet - varför vill vi alla ha en?


En dröm för många, män som kvinnor, är att ha en alldeles egen walk in closet hemma. Mycket är det nog tack vare filmernas värld, men det är såklart inte allt. Faktum är ju att det är otroligt praktiskt att ha en stor garderob hemma! Att inreda en klädkammare kan dessutom vara riktigt roligt, och med rätt garderobsinredning så kan man få plats med i princip hur mycket som helst i sin walk in closet. Det är med andra ord inte bara en härlig typ av garderob från favoritfilmen, utan helt enkelt en riktigt bra garderobslösning för alla hem, med oslagbar förvaring. Så om man ska bygga en garderob, då ska man absolut överväga att faktiskt bygga en walk in closet. Visst kanske det kan kännas lite för mycket ibland, men är man ute efter bra klädförvaring med utrymme för även annat så är det sannerligen svårslaget. Visst får man plats med en hel del i en garderob med skjutdörrar i sovrummet, men har man möjlighet och plats bör man absolut tänka både en och två gånger på en walk in closet.

Hur många garderober behöver jag i mitt hem?


Hur mycket förvaring och hur många garderober du behöver i ditt hem beror såklart på om man bor i hus eller lägenhet, och hur många som bor där. En person behöver inte lika många förvaringsskåp som en familj med fem barn, men det säger såklart sig självt. Trots det, så tycks alltid en hörngarderob fyllas av prylar oavsett hur många eller få personer det än bor i ett hushåll. Men rent generellt så bör man tänka en skjutdörrsgarderob per sovrum, bra möjligheter för förvaring i badrummet och stora köksskåp. Alla förvaringsmöjligheter utöver det får man ofta se som bonus, men tro oss, förvaring kan man verkligen aldrig få för mycket av!

Låt dig inspireras av bilder på garderober här på Houzz

Oavsett om du söker inspiration för en renovering av garderob eller ska bygga ett snyggt designat garderob från början så har Houzz 143 480 foton från de bästa designer, inredare, och arkitekter i landet, exempelvis Himlekök och Owings Brothers Contracting. Titta på foton med olika färger och stilar när du letar efter inredning för garderob som inspirerar dig. Spara dem i en idébok eller kontakta experten bakom projektet för att se vilka designidéer de har för ditt hem. Upptäck även det fina fotogalleriet med bilder av garderob fyllt av idéer och få reda på mer om exakt varför Houzz är den bästa hemsidan för renovering och design.
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.