Houzz Logo Print
  1. Tvättstuga
  2. Färg på bänkskiva: Gul

66 foton på gula tvättstuga

Whiteacres House
Whiteacres House
Create PerfectCreate Perfect
This long thin utility has one end for cleaning and washing items including an enclosed washer and dryer and a butler sink. The other end boasts and bootroom beanch and hanging area for getting ready and returning from long walks with the dogs.
Pond Cottage
Pond Cottage
Beautiful Chaos Interior Design & StylingBeautiful Chaos Interior Design & Styling
Inredning av ett lantligt mellanstort gul linjärt gult grovkök, med en nedsänkt diskho, luckor med profilerade fronter, gula skåp, en tvättmaskin och torktumlare bredvid varandra och vitt golv
Flourish Kitchen by Mowlem & Co
Flourish Kitchen by Mowlem & Co
Mowlem & CoMowlem & Co
Mowlem & Co: Flourish Kitchen In this classically beautiful kitchen, hand-painted Shaker style doors are framed by quarter cockbeading and subtly detailed with brushed aluminium handles. An impressive 2.85m-long island unit takes centre stage, while nestled underneath a dramatic canopy a four-oven AGA is flanked by finely-crafted furniture that is perfectly suited to the grandeur of this detached Edwardian property. With striking pendant lighting overhead and sleek quartz worktops, balanced by warm accents of American Walnut and the glamour of antique mirror, this is a kitchen/living room designed for both cosy family life and stylish socialising. High windows form a sunlit backdrop for anything from cocktails to a family Sunday lunch, set into a glorious bay window area overlooking lush garden. A generous larder with pocket doors, walnut interiors and horse-shoe shaped shelves is the crowning glory of a range of carefully considered and customised storage. Furthermore, a separate boot room is discreetly located to one side and painted in a contrasting colour to the Shadow White of the main room, and from here there is also access to a well-equipped utility room.
Contemporary Acreage Home
Contemporary Acreage Home
AG Woodcrafting Inc.AG Woodcrafting Inc.
Tall cabinets provide a place for laundry baskets while abet laminate cabinetry gives ample storage for other household goods
Idéer för mellanstora funkis gult tvättstugor enbart för tvätt, med en dubbel diskho, släta luckor, grå skåp, laminatbänkskiva, grå väggar, mellanmörkt trägolv, en tvättmaskin och torktumlare bredvid varandra och grått golv
Ocean Bank
Ocean Bank
Made To Last Custom Homes Ltd.Made To Last Custom Homes Ltd.
Blue laundry room in oceanfront home. This is a combination space with laundry on one side and a mudroom on the other. This flexible space offers plenty of storage.
Petrie Terrace Residence
Petrie Terrace Residence
Room By RoomRoom By Room
Foto på en stor vintage gula linjär tvättstuga, med en nedsänkt diskho, skåp i ljust trä, bänkskiva i akrylsten, vitt stänkskydd, stänkskydd i porslinskakel, vita väggar, mörkt trägolv, en tvättpelare och brunt golv
London Garden Room
London Garden Room
Eckford Chong DesignEckford Chong Design
This 3 storey mid-terrace townhouse on the Harringay Ladder was in desperate need for some modernisation and general recuperation, having not been altered for several decades. We were appointed to reconfigure and completely overhaul the outrigger over two floors which included new kitchen/dining and replacement conservatory to the ground with bathroom, bedroom & en-suite to the floor above. Like all our projects we considered a variety of layouts and paid close attention to the form of the new extension to replace the uPVC conservatory to the rear garden. Conceived as a garden room, this space needed to be flexible forming an extension to the kitchen, containing utilities, storage and a nursery for plants but a space that could be closed off with when required, which led to discrete glazed pocket sliding doors to retain natural light. We made the most of the north-facing orientation by adopting a butterfly roof form, typical to the London terrace, and introduced high-level clerestory windows, reaching up like wings to bring in morning and evening sunlight. An entirely bespoke glazed roof, double glazed panels supported by exposed Douglas fir rafters, provides an abundance of light at the end of the spacial sequence, a threshold space between the kitchen and the garden. The orientation also meant it was essential to enhance the thermal performance of the un-insulated and damp masonry structure so we introduced insulation to the roof, floor and walls, installed passive ventilation which increased the efficiency of the external envelope. A predominantly timber-based material palette of ash veneered plywood, for the garden room walls and new cabinets throughout, douglas fir doors and windows and structure, and an oak engineered floor all contribute towards creating a warm and characterful space.
The Summer Place Two Story
The Summer Place Two Story
Pittenger BuildersPittenger Builders
Idéer för en mellanstor klassisk gula linjär liten tvättstuga, med vita skåp, en tvättmaskin och torktumlare bredvid varandra och luckor med infälld panel
Chapel Hill Family Home
Chapel Hill Family Home
JS Interiors LLCJS Interiors LLC
Full-scale interior design, architectural consultation, kitchen design, bath design, furnishings selection and project management for a home located in the historic district of Chapel Hill, North Carolina. The home features a fresh take on traditional southern decorating, and was included in the March 2018 issue of Southern Living magazine. Read the full article here: https://www.southernliving.com/home/remodel/1930s-colonial-house-remodel Photo by: Anna Routh
Basement Laundry Room
Basement Laundry Room
Vicki Simon Interior DesignVicki Simon Interior Design
Happy color for a laundry room!
Exempel på ett mellanstort 50 tals gul gult grovkök, med en enkel diskho, släta luckor, gula skåp, laminatbänkskiva, blå väggar, laminatgolv, en tvättmaskin och torktumlare bredvid varandra och brunt golv
Honey Vein-Cut Onyx Laundry Counter, LED Back-Lighted
Honey Vein-Cut Onyx Laundry Counter, LED Back-Lighted
Stone Pros Marble and Granite, Inc.Stone Pros Marble and Granite, Inc.
This is the wildest laundry counter you will ever see or dream of! Glenn
Idéer för små medelhavsstil gult tvättstugor enbart för tvätt, med luckor med upphöjd panel, svarta skåp och bänkskiva i onyx
London Garden Room
London Garden Room
Eckford Chong DesignEckford Chong Design
This 3 storey mid-terrace townhouse on the Harringay Ladder was in desperate need for some modernisation and general recuperation, having not been altered for several decades. We were appointed to reconfigure and completely overhaul the outrigger over two floors which included new kitchen/dining and replacement conservatory to the ground with bathroom, bedroom & en-suite to the floor above. Like all our projects we considered a variety of layouts and paid close attention to the form of the new extension to replace the uPVC conservatory to the rear garden. Conceived as a garden room, this space needed to be flexible forming an extension to the kitchen, containing utilities, storage and a nursery for plants but a space that could be closed off with when required, which led to discrete glazed pocket sliding doors to retain natural light. We made the most of the north-facing orientation by adopting a butterfly roof form, typical to the London terrace, and introduced high-level clerestory windows, reaching up like wings to bring in morning and evening sunlight. An entirely bespoke glazed roof, double glazed panels supported by exposed Douglas fir rafters, provides an abundance of light at the end of the spacial sequence, a threshold space between the kitchen and the garden. The orientation also meant it was essential to enhance the thermal performance of the un-insulated and damp masonry structure so we introduced insulation to the roof, floor and walls, installed passive ventilation which increased the efficiency of the external envelope. A predominantly timber-based material palette of ash veneered plywood, for the garden room walls and new cabinets throughout, douglas fir doors and windows and structure, and an oak engineered floor all contribute towards creating a warm and characterful space.
Our Palm Beach Color-Splosion Apartment!
Our Palm Beach Color-Splosion Apartment!
Carrie Hayward DesignCarrie Hayward Design
My weaknesses are vases, light fixtures and wallpaper. When I fell in love with Cole & Son’s Aldwych Albemarle wallpaper, the laundry room was the last available place to put it! Photo © Bethany Nauert
Pond Cottage
Pond Cottage
Beautiful Chaos Interior Design & StylingBeautiful Chaos Interior Design & Styling
Idéer för ett mellanstort lantligt gul linjärt grovkök, med en nedsänkt diskho, luckor med profilerade fronter, gula skåp, en tvättmaskin och torktumlare bredvid varandra och vitt golv
ADU (Accessory Dwelling Unit)
ADU (Accessory Dwelling Unit)
Debra Winston, UDCPDebra Winston, UDCP
The stacked washer and dryer are a compact solution for a tight space. The heat pump dryer us ductless, saving energy and money.
Bild på ett litet vintage gul linjärt gult grovkök, med släta luckor, vita skåp, bänkskiva i kvarts, grått stänkskydd, stänkskydd i porslinskakel, grå väggar, vinylgolv, en tvättpelare och brunt golv
Bish Road, LockhartProject
Bish Road, LockhartProject
CR StoneCR Stone
YDL Artic white benchtops installed by CR Stone Pty Ltd
Inspiration för en stor funkis gula u-formad gult tvättstuga enbart för tvätt, med en allbänk, skåp i shakerstil, vita skåp, bänkskiva i kvarts, vita väggar, klinkergolv i keramik, en tvättpelare och grått golv
Ocean Bank
Ocean Bank
Made To Last Custom Homes Ltd.Made To Last Custom Homes Ltd.
Blue laundry room in oceanfront home. This is a combination space with laundry on one side and a mudroom on the other. This flexible space offers plenty of storage.
The Flats - Heritage Renovations & Additions in Guildford
The Flats - Heritage Renovations & Additions in Guildford
Coveney Browne DesignCoveney Browne Design
Laundry detail. The new timber sash window provides a view over the garden making this a bright & pleasant room.
Idéer för mellanstora vintage parallella gult tvättstugor enbart för tvätt, med skåp i shakerstil, vita skåp, bänkskiva i kvarts, blått stänkskydd, stänkskydd i keramik, vita väggar och mörkt trägolv
London Garden Room
London Garden Room
Eckford Chong DesignEckford Chong Design
This 3 storey mid-terrace townhouse on the Harringay Ladder was in desperate need for some modernisation and general recuperation, having not been altered for several decades. We were appointed to reconfigure and completely overhaul the outrigger over two floors which included new kitchen/dining and replacement conservatory to the ground with bathroom, bedroom & en-suite to the floor above. Like all our projects we considered a variety of layouts and paid close attention to the form of the new extension to replace the uPVC conservatory to the rear garden. Conceived as a garden room, this space needed to be flexible forming an extension to the kitchen, containing utilities, storage and a nursery for plants but a space that could be closed off with when required, which led to discrete glazed pocket sliding doors to retain natural light. We made the most of the north-facing orientation by adopting a butterfly roof form, typical to the London terrace, and introduced high-level clerestory windows, reaching up like wings to bring in morning and evening sunlight. An entirely bespoke glazed roof, double glazed panels supported by exposed Douglas fir rafters, provides an abundance of light at the end of the spacial sequence, a threshold space between the kitchen and the garden. The orientation also meant it was essential to enhance the thermal performance of the un-insulated and damp masonry structure so we introduced insulation to the roof, floor and walls, installed passive ventilation which increased the efficiency of the external envelope. A predominantly timber-based material palette of ash veneered plywood, for the garden room walls and new cabinets throughout, douglas fir doors and windows and structure, and an oak engineered floor all contribute towards creating a warm and characterful space.
Spanish Mission House
Spanish Mission House
mfm design groupmfm design group
Amerikansk inredning av en mellanstor gula parallell gult tvättstuga enbart för tvätt, med en undermonterad diskho, luckor med infälld panel, grå skåp, bänkskiva i kvarts, klinkergolv i keramik, en tvättmaskin och torktumlare bredvid varandra och flerfärgat golv

66 foton på gula tvättstuga

1
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Houzz använder cookies och liknande teknik för att anpassa min upplevelse med relevant innehåll och det bästa Houzz produkter och tjänster kan erbjuda mig. Genom att klicka 'Acceptera' accepterar jag detta, så som det vidare beskrivs i Houzz Cookie Policy. Jag kan avvisa icke-essentiella cookies genom att klicka 'Administrera preferenser'.