1. Hall

234 734 foton på hall

FLAT-V
FLAT-V
Domestic Studio
Сергей Ананьев
Idéer för en minimalistisk hall, med brunt golv, bruna väggar och mellanmörkt trägolv
Vivienda en Logroño
Vivienda en Logroño
Cristina Domínguez
Bild på en stor funkis hall, med grå väggar, mellanmörkt trägolv och brunt golv
271 Spring Island Drive
271 Spring Island Drive
Spring Island
Hallway, 271 Spring Island Drive; Photographs by Tom Jenkins
Lantlig inredning av en hall, med vita väggar, tegelgolv och rött golv
Hampton Creek
Hampton Creek
New Image Construction
Foto på en stor vintage hall, med grå väggar och mörkt trägolv
Прихожая
Прихожая
MO interior design
Встроенный шкаф Стильные кухни, дверь Брянский лес, обои Little Greene
Exempel på en liten 60 tals hall, med flerfärgade väggar, mellanmörkt trägolv och brunt golv
Jane Lockhart Interior Design
Jane Lockhart Interior Design
Jane Lockhart Interior Design
Jane Lockhart's award winning luxury model home for Kylemore Communities. Won the 2011 BILT award for best model home. Photography, Brandon Barré
Bild på en vintage hall, med grå väggar och brunt golv
Southbank
Southbank
Gunter & Co Interiors Ltd
Mark Bolton
Inspiration för moderna hallar, med vita väggar, ljust trägolv och beiget golv
Georgian Bootroom
Georgian Bootroom
TileStyle
This house is a new build in a Georgian style. The designers intention was to incorporate more colour in to the property as well as a more contemporary style which would flow from room to room throughout the house. This particular area was now to be a main entrance to the house for both guests and for the family who occupy it. The designer specified a small format tile which was really colourful and effective. She wanted the tile to make an impact on guests while ensuring that the client would not tire of it over time. A classic style tile specified in dramatic colours, it really suits this particular space. And the client is delighted with the outcome!
Palm Beach Estate
Palm Beach Estate
Fairfax & Sammons Architects
Inredning av en klassisk stor hall, med vita väggar, marmorgolv och beiget golv
Palma Plaza
Palma Plaza
Hugh Jefferson Randolph Architects
Casey Dunn
Inspiration för moderna hallar, med mörkt trägolv och svart golv
Rathfarnham Home - Extension & Renovation
Rathfarnham Home - Extension & Renovation
Optimise Home
Ruth Maria Murphy
Idéer för vintage hallar, med heltäckningsmatta
Wardo Avenue
Wardo Avenue
EMR Architecture
Idéer för att renovera en minimalistisk hall
Cooperstown Farmhouse
Cooperstown Farmhouse
The Working Kitchen, Ltd.
Idéer för en mellanstor klassisk hall, med skiffergolv, vita väggar och grått golv
CASA MUEBLE
CASA MUEBLE
Juana Canet Arquitectos
Imagen Subliminal
Idéer för att renovera en mellanstor minimalistisk hall, med vita väggar och vitt golv
Northhaven Residence 2
Northhaven Residence 2
SHM Architects
Photography: Nathan Schroder
Inredning av en modern hall
Hall
Hall
Habitaka diseño y decoración
Su estilo es ecléctico y actual sin olvidar la máxima del buen diseño: la funcionalidad. Su amor por el arte se puede apreciar en algunas piezas que posee, al fondo la escultura de Aitor Urdangarín hecha en acero inoxidable y con pié en marmol. “ Para mi cada proyecto es un nuevo reto, me encanta empatizar con la gente y crear espacios únicos para cada persona, no intento dejar mi huella sino la esencia de los que van a vivir ahí. Fotógrafo: Manu Luque GUOLKER
Mueller Residence
Mueller Residence
KGA Studio Architects, PC
Exempel på en stor klassisk hall, med beige väggar, brunt golv och mellanmörkt trägolv
The Broadmoor - Fall 2013 Parade of Homes Model
The Broadmoor - Fall 2013 Parade of Homes Model
Robert Thomas Homes
This home is built by Robert Thomas Homes located in Minnesota. Our showcase models are professionally staged. Please contact Ambiance at Home for information on furniture - 952.440.6757
Greeting Area
Greeting Area
Divine Custom Homes
Photos by SpaceCrafting
Idéer för att renovera en vintage hall, med vita väggar, mörkt trägolv och brunt golv
Sea-facing duplex apartment
Sea-facing duplex apartment
GA design
Exempel på en stor modern hall, med beige väggar och vitt golv
Mercer Island Farmhouse Modern
Mercer Island Farmhouse Modern
RW Anderson Homes
Idéer för att renovera en stor lantlig hall, med vita väggar, mörkt trägolv och brunt golv
302 Orchid
302 Orchid
Teale Architecture
Photography: Ryan Garvin
Idéer för att renovera en maritim hall, med vita väggar, ljust trägolv och beiget golv
Double Height Living Space
Double Height Living Space
Chaunceys Timber Flooring
Designed by longstanding customers Moon Architect and Builder, a large double height space was created by removing the ground floor and some of the walls of this period property in Bristol. Due to the open space created, the flow of colour and the interior theme was central to making this space work.
Muswell Hill House
Muswell Hill House
Jones Associates Architects
Gareth Gardner
Foto på en funkis hall, med vita väggar och ljust trägolv
Pacific Palisades XVIII
Pacific Palisades XVIII
Square Footage
Inspiration för klassiska hallar, med vita väggar och mellanmörkt trägolv
Flur
Flur
Möbel Bühler
Die Flureinrichtung dieses Hauses besteht aus Sideboards und einem Garderobenschrank. Die Möbel sind aus Nussbaum Massivholz und weiß matt lackierten Oberflächen konstruiert. Die Treppenstufen sind auf die Möbel abgestimmt.
Att ge ett bra första intryck är något som vi alla vill göra, så varför skulle det inte vara samma sak för våra hem? Hallen är nämligen det första man möter när man kommer hem till någon, och att inreda den på ett sätt som man tycker är snyggt är alla gånger värt den. För dessvärre kan hallen ibland glömmas bort, men det är det nu slut med! Med snygg hallinredning kan man nämligen komma långt, och man kan förvandla vilken hall som helst till en riktigt trivsam plats att komma hem till. Som tur är så finns det massor av inredningstips för hallen, och ofta behövs det bara små medel för att man verkligen lyckas med sin hall ! Låt oss därför prata lite om just inredning i hall och farstukvist och gå igenom vad man kan tänka på när man ska inreda, men också tips när det kommer till färg, möbler med mera. Häng med!

Vad finns det för bra och snygg hallförvaring?


Det finns många olika hallmöbler att välja bland, och mer eller mindre avancerade sådana. För en sak är säker, i hallen är förvaring ett måste, oavsett vad man än väljer att ha för typ av möbel att hänga av sig jackor och ställa undan skor på. Vissa har bara en enkel tamburmajor i sin tambur, medan andra föredrar en större klädhängare, kanske till och med med inbyggd förvaring eller bänk. Oavsett vad man än är ute efter, så finns det möbler för en hall som kan passa alla. Ett tips att tänka på kan dock vara att ha bra förvaring i sin hall, det blir trots allt en hel del skor och jackor som man måste ha plats till, inte minst med Sveriges varierande klimat. Det är alltså exakt det som man ska ha i åtanke när man ska inreda sin hall, det är nämligen få andra rum i ett hem där förvaring är så viktigt som i just hallen. Kika på hallinspiration som är fylld av snygg och smart förvaring och låt dig inspireras! Vi är övertygade om att du kommer få bra inredningstips i form av snygga bilder som är perfekta för just din hall.

Hur behåller jag min personliga stil i hallen?


Det ska märkas att någon bor i ett hus eller en lägenhet, det är ju därför det kallas för just ett hem. Men att bibehålla sin personliga stil i alla rum är inte alltid lätt, särskilt inte med ett rum som hallen. Men faktum är att hallinredning inte behöver vara så himla svårt, även om du skulle råka ha samma hallmöbel som bästa vännen. I en hall kan man till exempel gå loss med tapeter, en rolig spegel eller varför inte en mönstrad dörrmatta? Möjligheterna är oändliga!

Fyra snabba tips för att lyckas med din hall:


- Olika säsonger kan kräva olika typer av förvaring. Om du inreder på sommaren, tänk att på vintern kommer ytan fyllas med dunjackor för kanske en hel familj. Se till så att det kommer finnas plats för det, och att det fortfarande kommer kännas som en fin och snygg hall!

- Dörrmattan är underskattad. Den är kanske inte alla gånger det snyggaste, men om man särskilt bor i hus så är den verkligen en livräddare många gånger. Fastna inte vid att det måste vara en liten i naturfärg med texten ”Välkommen hem till oss” på, utan om du lägger ner lite tid så kommer du hitta massor av snygga hallmattor som faktiskt förhöjer hallinredningen snarare än tvärt om!

- Glöm för allt i världen inte bort belysningen! Tänk dig följande scenario: det regnar ute, det har blivit mörkt sedan många timmar tidigare trots att klockan inte är mycket mer än 18 och blåsten är påtaglig. Du kommer hem och möts av mörker, hur mysigt är det egentligen? Nej se till att investera i bra belysning, både taklampor och punktbelysning att tända på en gång när du kommer hem. Eller varför inte med en timer så det redan är tänt när du kommer hem? Det kan göra underverk för inredningen i hallen!

- Vem har inte någon gång stått böjd i hallen och knutit sina skor och muttrat över hur jobbigt det kan vara att böja sig ner för att faktiskt få på sig sina skor? Det är vi nog många som har gjort! Men med en snygg och praktisk bänk så kan detta problem vara ett minne blott, och underlättar när barn ska gå på sig skor såväl som när man själv ska. Med ett bra skohorn så kan en stressig morgon i princip räddas, en lösning som inte ska underskattas! Dessutom kan det vara skönt att ha möjligheten att slå sig ner och vänta i hallen på sin respektive som kommit på att hen måste byta om i sista sekund innan ni ska ge er av!

Vi hoppas att vi har kunnat bjuda på åtminstone några tips som hjälper dig på traven när det kommer till ditt hallprojekt. Med bra planering och rätt stil så är vi säkra på att det kommer bli riktigt fint hemma hos dig, och att alla kommer få det där perfekta första intrycket av inte bara dig, utan nu också ditt hem. Så nu är det bara för oss att önska dig lycka till, och säga ett allra sista visdomsord: låt dig inspireras av bilder på hallar här på Houzz!

Oavsett om du söker inspiration för en renovering av hall eller ska bygga ett snyggt designat hall från början så har Houzz 234 734 foton från de bästa designer, inredare, och arkitekter i landet, exempelvis The Working Kitchen, Ltd. och Juana Canet Arquitectos. Titta på foton med olika färger och stilar när du letar efter inredning för hall som inspirerar dig. Spara dem i en idébok eller kontakta experten bakom projektet för att se vilka designidéer de har för ditt hem. Upptäck även det fina fotogalleriet med bilder av hall fyllt av idéer och få reda på mer om exakt varför Houzz är den bästa hemsidan för renovering och design.
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.