Multiform // Form 6 & Form 45 //
Multiform // Form 6 & Form 45 //
Multiform
Oskar Bakke
Modern inredning av ett stort vit vitt kök, med en undermonterad diskho, släta luckor, bänkskiva i koppar, vitt stänkskydd, rostfria vitvaror, betonggolv, en köksö, grått golv och vita skåp
Pippi Långstrump i Nacka
Pippi Långstrump i Nacka
Jan Hejra Fotografi
Idéer för att renovera ett stort, avskilt vintage brun brunt u-kök, med en undermonterad diskho, luckor med upphöjd panel, vita skåp, träbänkskiva, vitt stänkskydd, rostfria vitvaror, en köksö och vitt golv
Walk in closet
Walk in closet
Multiform Stockholm
Inspiration för ett mellanstort vintage walk-in-closet för kvinnor, med skåp i mellenmörkt trä, heltäckningsmatta, rosa golv och luckor med glaspanel
Contemporary Badrum
Contemporary Badrum
Inspiration för mycket stora moderna bastur, med bruna väggar och grått golv
Onsala Sjöväg
Onsala Sjöväg
Bjurfors Göteborg
Inspiration för ett stort funkis grå grått en-suite badrum, med ett fristående badkar, grå väggar och svart golv
A Fresh & Contemporary Kitchen Design By Burlanes
A Fresh & Contemporary Kitchen Design By Burlanes
burlanes interiors
Burlanes were commissioned to design, create and install a fresh and contemporary kitchen for a brand new extension on a beautiful family home in Crystal Palace, London. The main objective was to maximise the use of space and achieve a clean looking, clutter free kitchen, with lots of storage and a dedicated dining area. We are delighted with the outcome of this kitchen, but more importantly so is the client who says it is where her family now spend all their time. “I can safely say that everything I ever wanted in a kitchen is in my kitchen, brilliant larder cupboards, great pull out shelves for the toaster etc and all expertly hand built. After our initial visit from our designer Lindsey Durrant, I was confident that she knew exactly what I wanted even from my garbled ramblings, and I got exactly what I wanted! I honestly would not hesitate in recommending Burlanes to anyone.”
Modern Living in Downtown Birmingham
Modern Living in Downtown Birmingham
Stalburg Design
Today's pantries are functional and gorgeous! Our custom pantry creates ample space for every day appliances to be kept out of sight, with easy access to bins and storage containers. Undercounter LED lighting allows for easy night-time use as well.
RIDGEWOOD ESTATE
RIDGEWOOD ESTATE
HUNTINGTON ID
Our Ridgewood Estate project is a new build custom home located on acreage with a lake. It is filled with luxurious materials and family friendly details.
Larkspur Farmhouse
Larkspur Farmhouse
Heydt Designs
Inspiration för ett mellanstort lantligt vitt hus, med två våningar, sadeltak och tak i shingel
Custom Home in Lake Sylvan Oaks
Custom Home in Lake Sylvan Oaks
Tina Marie Interior Design
Stephen Allen Photography
Idéer för ett klassiskt allrum, med vita väggar, en inbyggd mediavägg och en bred öppen spis
Onyx Rod FLIGHT Switchback
Onyx Rod FLIGHT Switchback
Viewrail
Black onyx rod railing brings the future to this home in Westhampton, New York. . The owners of this home in Westhampton, New York chose to install a switchback floating staircase to transition from one floor to another. They used our jet black onyx rod railing paired it with a black powder coated stringer. Wooden handrail and thick stair treads keeps the look warm and inviting. The beautiful thin lines of rods run up the stairs and along the balcony, creating security and modernity all at once. . Outside, the owners used the same black rods paired with surface mount posts and aluminum handrail to secure their balcony. It’s a cohesive, contemporary look that will last for years to come.
Golden Isles Residence 1
Golden Isles Residence 1
2id Interiors
Emilio Collavino
Inredning av en modern stor grå parallell grått hemmabar med vask, med skåp i mörkt trä, marmorbänkskiva, klinkergolv i porslin, grått golv, en nedsänkt diskho, svart stänkskydd och öppna hyllor
Birmingham, MI Mud/Laundry Room Addition
Birmingham, MI Mud/Laundry Room Addition
MainStreet Design Build
The unique design challenge in this early 20th century Georgian Colonial was the complete disconnect of the kitchen to the rest of the home. In order to enter the kitchen, you were required to walk through a formal space. The homeowners wanted to connect the kitchen and garage through an informal area, which resulted in building an addition off the rear of the garage. This new space integrated a laundry room, mudroom and informal entry into the re-designed kitchen. Additionally, 25” was taken out of the oversized formal dining room and added to the kitchen. This gave the extra room necessary to make significant changes to the layout and traffic pattern in the kitchen. Beth Singer Photography
Rocky Ledge Dining Room
Rocky Ledge Dining Room
LDa Architecture & Interiors
*The Dining room doors were custom designed by LDa and made by Blue Anchor Woodworks Inc in Marblehead, MA. The floors are constructed of a baked white oak surface-treated with an ebony analine dye. Chandelier: Restoration Hardware | Milos Chandelier Floor Lamp: Aqua Creations | Morning Glory Floor Lamp BASE TRIM Benjamin Moore White Z-235-01 Satin Impervo Alkyd low Luster Enamel DOOR TRIM Benjamin Moore White Z-235-01 Satin Impervo Alkyd low Luster Enamel WINDOW TRIM Benjamin Moore White Z-235-01 Satin Impervo Alkyd low Luster Enamel WALLS Benjamin Moore White Eggshell CEILING Benjamin Moore Ceiling White Flat Finish Credit: Sam Gray Photography
Pool house
Pool house
Exterior Worlds Landscaping & Design
We were contacted by a family named Pesek who lived near Memorial Drive on the West side of Houston. They lived in a stately home built in the late 1950’s. Many years back, they had contracted a local pool company to install an old lagoon-style pool, which they had since grown tired of. When they initially called us, they wanted to know if we could build them an outdoor room at the far end of the swimming pool. We scheduled a free consultation at a time convenient to them, and we drove out to their residence to take a look at the property. After a quick survey of the back yard, rear of the home, and the swimming pool, we determined that building an outdoor room as an addition to their existing landscaping design would not bring them the results they expected. The pool was visibly dated with an early “70’s” look, which not only clashed with the late 50’s style of home architecture, but guaranteed an even greater clash with any modern-style outdoor room we constructed. Luckily for the Peseks, we offered an even better landscaping plan than the one they had hoped for. We proposed the construction of a new outdoor room and an entirely new swimming pool. Both of these new structures would be built around the classical geometry of proportional right angles. This would allow a very modern design to compliment an older home, because basic geometric patterns are universal in many architectural designs used throughout history. In this case, both the swimming pool and the outdoor rooms were designed as interrelated quadrilateral forms with proportional right angles that created the illusion of lengthened distance and a sense of Classical elegance. This proved a perfect complement to a house that had originally been built as a symbolic emblem of a simpler, more rugged and absolute era. Though reminiscent of classical design and complimentary to the conservative design of the home, the interior of the outdoor room was ultra-modern in its array of comfort and convenience. The Peseks felt this would be a great place to hold birthday parties for their child. With this new outdoor room, the Peseks could take the party outside at any time of day or night, and at any time of year. We also built the structure to be fully functional as an outdoor kitchen as well as an outdoor entertainment area. There was a smoker, a refrigerator, an ice maker, and a water heater—all intended to eliminate any need to return to the house once the party began. Seating and entertainment systems were also added to provide state of the art fun for adults and children alike. We installed a flat-screen plasma TV, and we wired it for cable. The swimming pool was built between the outdoor room and the rear entrance to the house. We got rid of the old lagoon-pool design which geometrically clashed with the right angles of the house and outdoor room. We then had a completely new pool built, in the shape of a rectangle, with a rather innovative coping design. We showcased the pool with a coping that rose perpendicular to the ground out of the stone patio surface. This reinforced our blend of contemporary look with classical right angles. We saved the client an enormous amount of money on travertine by setting the coping so that it does not overhang with the tile. Because the ground between the house and the outdoor room gradually dropped in grade, we used the natural slope of the ground to create another perpendicular right angle at the end of the pool. Here, we installed a waterfall which spilled over into a heated spa. Although the spa was fed from within itself, it was built to look as though water was coming from within the pool. The ultimate result of all of this is a new sense of visual “ebb and flow,” so to speak. When Mr. Pesek sits in his couch facing his house, the earth appears to rise up first into an illuminated pool which leads the way up the steps to his home. When he sits in his spa facing the other direction, the earth rises up like a doorway to his outdoor room, where he can comfortably relax in the water while he watches TV. For more the 20 years Exterior Worlds has specialized in servicing many of Houston's fine neighborhoods.
Pool Cabana
Pool Cabana
Nyhus Design Group
Designed to compliment the existing single story home in a densely wooded setting, this Pool Cabana serves as outdoor kitchen, dining, bar, bathroom/changing room, and storage. Photos by Ross Pushinaitus.
Traditional Patio
Traditional Patio
Klassisk inredning av en stor uteplats på baksidan av huset, med naturstensplattor och ett lusthus
The Back Road
The Back Road
Talie Jane Interiors
Jeff Dow Photography
Exempel på ett stort rustikt huvudsovrum, med blå väggar, mellanmörkt trägolv och brunt golv
Landscape Design
Landscape Design
WINN Design+Build
Idéer för en stor modern bakgård i full sol gångväg på sommaren, med naturstensplattor
Modern New Home - Ground Up
Modern New Home - Ground Up
Heritage Construction Companies, LLC.
Foto på ett stort funkis allrum med öppen planlösning, med vita väggar, mellanmörkt trägolv, en bred öppen spis, en spiselkrans i gips och beiget golv
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.