1. Hemmagym

16 734 foton på hemmagym

Vill du träna, men kommer inte iväg till gymmet riktigt så ofta som du vill? Eller är du trött på att behöva vänta på att maskinerna och redskapen ska bli lediga? Då kan ett hemmagym vara någonting för dig. Att bygga ett hemmagym är dock inte det lättaste du kan tänka dig, framförallt inte hur det ska planeras och vad ditt hemmagym innehålla. Därför har vi skrivit ner några rader som kan vara bra att ha med dig om du går i tankar på att skaffa ett hemgym, oavsett om du tänkt bygga ditt hemmagym själv eller låta någon annan göra det. Läs vidare och kom igång med hemmaträningen i ditt eget hemmagym!

Vad ska jag ha för träningsredskap i mitt hemmagym?


Det är givetvis individuellt, beroende på hur du gillar att träna och så vidare. Ett tips om du gillar maskiner är att köpa en multigym du kan använda för att träna många olika muskelgrupper. Bra för plånboken och du kan använda utrymmet i ditt gym hemma mer effektivt. Det finns gott om multigym, träningsmaskiner och träningsredskap för hemmagym, men att hitta rätt maskin kan vara klurigt, så ta kontakt med din återförsäljare och berätta vad du tänker dig så kan de säkert hjälpa dig. Många uppskattar också att ha ett löpband eller en crosstrainer för träning och fitness hemma. Vill du styrketräna hemma med fria vikter som hantlar och skivstång är det betydligt lättare att hitta träningsredskap som passar styrketräning.

Vad finns det för fördelar med att ha ett hem-gym?


Att gymma hemma har många fördelar. När du har ett gym i hemmet slipper du köpa gymkort, du behöver inte ta dig till gymmet och du kan gymma när du vill – även sena kvällar på röda dagar. Vilken lyx!

Vi hoppas att du lyckas bygga ett riktigt bra gym hemma och att det används flitigt. Låt dig inspireras av bilder på hemmagym här på Houzz. Och kom ihåg, med ett hemma-gym finns det inga ursäkter till att inte träna, så lycka till med din träning och fitness!

Oavsett om du söker inspiration för en renovering av hemmagym eller ska bygga ett snyggt designat hemmagym från början så har Houzz 16 734 foton från de bästa designer, inredare, och arkitekter i landet, exempelvis Amy Storm & Company och TZS Design. Titta på foton med olika färger och stilar när du letar efter inredning för hemmagym som inspirerar dig. Spara dem i en idébok eller kontakta experten bakom projektet för att se vilka designidéer de har för ditt hem. Upptäck även det fina fotogalleriet med bilder av hemmagym fyllt av idéer och få reda på mer om exakt varför Houzz är den bästa hemsidan för renovering och design.
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.