Houzz Logo Print
  1. Fasad
  2. Budget: €€

51 709 foton på hus

M House Development
M House Development
M House DevelopmentM House Development
Picture Perfect House
Inspiration för stora lantliga vita hus, med två våningar och tak i shingel
228 Pendleton Road
228 Pendleton Road
Our Town PlansOur Town Plans
Richard Leo Johnson
Lantlig inredning av ett litet grått hus, med allt i ett plan
Ridgeview
Ridgeview
Ridge Creek Custom HomesRidge Creek Custom Homes
Foto på ett mellanstort vintage grått stenhus, med två våningar och sadeltak
Modern Farmhouse
Modern Farmhouse
Square Inch DesignSquare Inch Design
A for-market house finished in 2021. The house sits on a narrow, hillside lot overlooking the Square below. photography: Viktor Ramos
Bild på ett mellanstort lantligt vitt hus, med två våningar, fiberplattor i betong och tak i mixade material
N Maney Avenue
N Maney Avenue
J Taylor DesignsJ Taylor Designs
Inspiration för ett mellanstort lantligt vitt trähus, med två våningar och sadeltak
Room for Everyone
Room for Everyone
Artistic Design and Construction, IncArtistic Design and Construction, Inc
This little white cottage has been a hit! See our project " Little White Cottage for more photos. We have plans from 1379SF to 2745SF.
Inspiration för ett litet vintage vitt hus, med två våningar, fiberplattor i betong, sadeltak och tak i metall
Anderson Residence
Anderson Residence
BUNNYFiSH studioBUNNYFiSH studio
Photos by Francis and Francis Photography The Anderson Residence is ‘practically’ a new home in one of Las Vegas midcentury modern neighborhoods McNeil. The house is the current home of Ian Anderson the local Herman Miller dealer and Shanna Anderson of Leeland furniture family. When Ian first introduced CSPA studio to the project it was burned down house. Turns out that the house is a 1960 midcentury modern sister of two homes that was destroyed by arson in a dispute between landlord and tenant. Once inside the burned walls it was quite clear what a wonderful house it once was. Great care was taken to try and restore the house to a similar splendor. The reality is the remodel didn’t involve much of the original house, by the time the fire damage was remediated there wasn’t much left. The renovation includes an additional 1000 SF of office, guest bedroom, laundry, mudroom, guest toilet outdoor shower and a garage. The roof line was raised in order to accommodate a forced air mechanical system, but care was taken to keep the lines long and low (appearing) to match the midcentury modern style. The House is an H-shape. Typically houses of this time period would have small rooms with long narrow hallways. However in this case with the walls burned out one can see from one side of the house to other creating a huge feeling space. It was decided to totally open the East side of the house and make the kitchen which gently spills into the living room and wood burning fireplace the public side. New windows and a huge 16’ sliding door were added all the way around the courtyard so that one can see out and across into the private side. On the west side of the house the long thin hallway is opened up by the windows to the courtyard and the long wall offers an opportunity for a gallery style art display. The long hallway opens to two bedrooms, shared bathroom and master bedroom. The end of the hallway opens to a casual living room and the swimming pool area. The house has no formal dining room but a 15’ custom crafted table by Ian’s sculptor father that is an extension of the kitchen island. The H-shape creates two covered areas, one is the front entry courtyard, fenced in by a Brazilian walnut enclosure and crowned by a steel art installation by Ian’s father. The rear covered courtyard is a breezy spot for chilling out on a hot desert day. The pool was re-finished and a shallow soaking deck added. A new barbeque and covered patio added. Some of the large plant material was salvaged and nursed back to health and a complete new desert landscape was re-installed to bring the exterior to life.
White Brick Home with Welcoming Gas Lantern & Sitting Area
White Brick Home with Welcoming Gas Lantern & Sitting Area
BEVOLO GAS & ELECTRIC LIGHTSBEVOLO GAS & ELECTRIC LIGHTS
This single door entry is showcased with one French Quarter Yoke Hanger creating a striking focal point. The guiding gas lantern leads to the front door and a quaint sitting area, perfect for relaxing and watching the sunsets. Featured Lantern: French Quarter Yoke Hanger http://ow.ly/Ppp530nBxAx View the project by Willow Homes http://ow.ly/4amp30nBxte
Pompano Beach Custom Home
Pompano Beach Custom Home
COSENTINO ARCHITECTURE, INC.COSENTINO ARCHITECTURE, INC.
Main approach to covered front entry porch. Color: Recycled Glass SW 7747 by Sherwin-Williams COSENTINO ARCHITECTURE INC.
Inspiration för ett mellanstort tropiskt grönt hus, med allt i ett plan
Hickory Hill | Rustic Modern Cottage
Hickory Hill | Rustic Modern Cottage
Vision InteriorsVision Interiors
This cozy lake cottage skillfully incorporates a number of features that would normally be restricted to a larger home design. A glance of the exterior reveals a simple story and a half gable running the length of the home, enveloping the majority of the interior spaces. To the rear, a pair of gables with copper roofing flanks a covered dining area and screened porch. Inside, a linear foyer reveals a generous staircase with cascading landing. Further back, a centrally placed kitchen is connected to all of the other main level entertaining spaces through expansive cased openings. A private study serves as the perfect buffer between the homes master suite and living room. Despite its small footprint, the master suite manages to incorporate several closets, built-ins, and adjacent master bath complete with a soaker tub flanked by separate enclosures for a shower and water closet. Upstairs, a generous double vanity bathroom is shared by a bunkroom, exercise space, and private bedroom. The bunkroom is configured to provide sleeping accommodations for up to 4 people. The rear-facing exercise has great views of the lake through a set of windows that overlook the copper roof of the screened porch below.
Sugar Grove Farmhouse
Sugar Grove Farmhouse
Elizabeth Eason Architecture LLCElizabeth Eason Architecture LLC
Bruce Cole Photography
Inspiration för ett litet lantligt vitt hus, med sadeltak, tak i shingel och två våningar
Midcentury Exterior
Midcentury Exterior
Inspiration för ett mellanstort 50 tals beige hus, med allt i ett plan och pulpettak
Dover Shores Remodel
Dover Shores Remodel
Eric Aust ArchitectEric Aust Architect
Lane Dittoe Photographs [FIXE] design house interors
Foto på ett mellanstort retro vitt hus, med allt i ett plan, stuckatur, valmat tak och tak i shingel
Lake Cherokee Custom Home
Lake Cherokee Custom Home
Alair Homes ClemsonAlair Homes Clemson
Classic meets modern in this custom lake home. High vaulted ceilings and floor-to-ceiling windows give the main living space a bright and open atmosphere. Rustic finishes and wood contrasts well with the more modern, neutral color palette.
Outdoor Living Projects
Outdoor Living Projects
IMPACT design ResourcesIMPACT design Resources
Foto på ett mellanstort lantligt grått hus, med vinylfasad, två våningar, sadeltak och tak i shingel
Buckhead
Buckhead
J Steven Kemp ArchitectJ Steven Kemp Architect
Inspiration för ett mellanstort vintage beige hus, med tegel, tre eller fler plan och tak i shingel
Cottage on the Lake
Cottage on the Lake
James McNeal Architecture and DesignJames McNeal Architecture and Design
Shooting Star Photography In Collaboration with Charles Cudd Co.
Foto på ett mellanstort maritimt vitt hus, med två våningar och tak i shingel
Cycle House
Cycle House
chadbourne + doss architectschadbourne + doss architects
A new Seattle modern house designed by chadbourne + doss architects houses a couple and their 18 bicycles. 3 floors connect indoors and out and provide panoramic views of Lake Washington. photo by Benjamin Benschneider
Double Front Entry
Double Front Entry
Garden State RetractablesGarden State Retractables
This craftsman style home has a beautiful front entry. In order to keep the front doors beauty the homeowners added Phantom Screens to the doors to preserve the look of the door but allow for insect free ventilation when needed.
"Amplified" Tiny House
"Amplified" Tiny House
Asha MevlanaAsha Mevlana
Who lives there: Asha Mevlana and her Havanese dog named Bali Location: Fayetteville, Arkansas Size: Main house (400 sq ft), Trailer (160 sq ft.), 1 loft bedroom, 1 bath What sets your home apart: The home was designed specifically for my lifestyle. My inspiration: After reading the book, "The Life Changing Magic of Tidying," I got inspired to just live with things that bring me joy which meant scaling down on everything and getting rid of most of my possessions and all of the things that I had accumulated over the years. I also travel quite a bit and wanted to live with just what I needed. About the house: The L-shaped house consists of two separate structures joined by a deck. The main house (400 sq ft), which rests on a solid foundation, features the kitchen, living room, bathroom and loft bedroom. To make the small area feel more spacious, it was designed with high ceilings, windows and two custom garage doors to let in more light. The L-shape of the deck mirrors the house and allows for the two separate structures to blend seamlessly together. The smaller "amplified" structure (160 sq ft) is built on wheels to allow for touring and transportation. This studio is soundproof using recycled denim, and acts as a recording studio/guest bedroom/practice area. But it doesn't just look like an amp, it actually is one -- just plug in your instrument and sound comes through the front marine speakers onto the expansive deck designed for concerts. My favorite part of the home is the large kitchen and the expansive deck that makes the home feel even bigger. The deck also acts as a way to bring the community together where local musicians perform. I love having a the amp trailer as a separate space to practice music. But I especially love all the light with windows and garage doors throughout. Design team: Brian Crabb (designer), Zack Giffin (builder, custom furniture) Vickery Construction (builder) 3 Volve Construction (builder) Design dilemmas: Because the city wasn’t used to having tiny houses there were certain rules that didn’t quite make sense for a tiny house. I wasn’t allowed to have stairs leading up to the loft, only ladders were allowed. Since it was built, the city is beginning to revisit some of the old rules and hopefully things will be changing. Photo cred: Don Shreve

51 709 foton på hus

1
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Houzz använder cookies och liknande teknik för att anpassa min upplevelse med relevant innehåll och det bästa Houzz produkter och tjänster kan erbjuda mig. Genom att klicka 'Acceptera' accepterar jag detta, så som det vidare beskrivs i Houzz Cookie Policy. Jag kan avvisa icke-essentiella cookies genom att klicka 'Administrera preferenser'.