1. Källare

115 154 foton på källare

Grått, kallt, fuktigt och mörkt, det är vad många förknippar med källare. Men behöver det vara så? Nej, absolut inte. Det har de senaste åren blivit allt mer populärt att inreda sin källare och göra det till en till våning i huset. Läs vidare om du är sugen på att renovera eller bygga ut ditt hus med källare.

Hur kan jag inreda min källare?


Precis hur du vill, förutsatt att din källare är kompatibel med det du vill bygga såklart.

Har ni några idéer för min källare?


Som sagt, så länge du har förutsättningarna är det bara din fantasi som sätter gränserna. Men som hjälp på traven har vi listat några exempel nedan.

Du kan ordna ett badrum i din källare. Är ni flera personer i hushållet vet ni hur stressigt det kan vara på morgnar och så vidare. Kanske kan många badrumsrelaterade konflikter under stressiga morgnar undvikas med ett badrum i källaren? Med ett till badrum kan livet bli en aning enklare i alla fall, det är vi övertygade om. Att ha en tvättstuga i sin källare är också väldigt härligt och praktiskt.

Bygga bastu i källaren är något som är väldigt populärt. Helt ärligt, hur skönt är det inte på en skala från ett till tio att värma sig i en bastu på vintern? Eller varför inte fixa ett gästrum eller ett till sovrum i din källare? Perfekt när släkt eller vänner kommer på besök!

Sen finns det saker som kan vara mer nödvändiga än lustfyllda, men ändå kan vara väldigt tillfredställande. Som exempelvis en fullständig källarrenovering, att isolera din källare, lägga klinker i din källare eller att installera bättre belysning i din källare.

Behöver jag någon speciell färg till källargolv eller källarvägg?


Har du putsade källarväggar och betonggolv, vilket är väldigt vanligt, kan det vara en bra idé att köpa en färg som ”andas” lite mer. Till vägg kan så kallad silikatfärg vara bra och till ditt golv är vattenburen epoxifärg ett vanligt alternativ. Kolla med din återförsäljare innan du köper för att vara på den säkra sidan!

Vi hoppas att du fått några idéer om hur du kan inreda din källare med hjälp av våra tips. Låt dig inspireras av bilder på källare här på Houzz. Och vi önskar dig ett stort lycka till, oavsett om du bara ska putsa en källarvägg eller renovera din källare helt och hållet!

Oavsett om du söker inspiration för en renovering av källare eller ska bygga ett snyggt designat källare från början så har Houzz 115 154 foton från de bästa designer, inredare, och arkitekter i landet, exempelvis Simply Perfect och Innovative Construction Inc.. Titta på foton med olika färger och stilar när du letar efter inredning för källare som inspirerar dig. Spara dem i en idébok eller kontakta experten bakom projektet för att se vilka designidéer de har för ditt hem. Upptäck även det fina fotogalleriet med bilder av källare fyllt av idéer och få reda på mer om exakt varför Houzz är den bästa hemsidan för renovering och design.
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.