Få saker kan vara så inspirerande som riktigt klassiska hem. Oavsett om det är ett väl bevarat sekelskiftshus eller ett modernare hus med klassisk inredning så känner man sig alltid välkommen i just ett klassiskt hem. Det är helt enkelt något speciellt med inredning från sekelskiftet och viktorianska hus! Nu för tiden är det dock inte så vanligt att man har just ett klassiskt hus, och just därför är det också lite extra härligt att faktiskt få komma hem till någon som har exakt det.

Hur inreder jag klassiskt?


Klassisk inredning behöver nödvändigtvis inte vara synonymt med gammaldags inredning. Visst passar många klassiska möbler in i viktoriansk inredning, men det är långt ifrån allt. Så hur kan man då egentligen skapa ett klassiskt hem? Först och främst så gäller det såklart att inspireras av det klassiska, och som tur är så finns det massor av inspiration att tillgå på nätet. Att förändra ett helt hem är inget som man gör på en natt, så om man idag inte har direkt klassisk inredningsstil, men gärna skulle vilja ha, då är det bara att sätta igång. Man får ofta låta en stil växa fram och det är inget som man ska stressa fram. Inte minst när det kommer till klassisk design! Det kan vara svårt att få tag på en del möbler som man är intresserad av då man ofta måste gå till andrahandsmarknaden, och då får man helt enkelt vänta tills det dyker upp något som man är intresserad av. Man ska aldrig nöja sig med något, utan planera sina köp noggrant. På så vis kan man få till den där riktigt klassiska inredningen!
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.