1. Kök

12 150 foton på kök, med bänkskiva i betong

Linnéstaden, Nordhemsgatan 20
Linnéstaden, Nordhemsgatan 20
Entrance Fastighetsmäkleri
Inspiration för mellanstora skandinaviska grått kök, med vita skåp, bänkskiva i betong, vitt stänkskydd, beiget golv, en undermonterad diskho, släta luckor och ljust trägolv
Rylock Custom Windows & Doors
Rylock Custom Windows & Doors
Rylock Australia
Double Glazed - Sliding Window, Bifold Door & Specialist Windows with ColorBond™ Monument Frame and Black Hardware
Bild på ett funkis grå grått parallellkök, med en undermonterad diskho, släta luckor, skåp i mörkt trä, bänkskiva i betong, fönster som stänkskydd, integrerade vitvaror, mellanmörkt trägolv, en köksö och beiget golv
Concord Green Home
Concord Green Home
ZeroEnergy Design
2011 EcoHome Design Award Winner Key to the successful design were the homeowner priorities of family health, energy performance, and optimizing the walk-to-town construction site. To maintain health and air quality, the home features a fresh air ventilation system with energy recovery, a whole house HEPA filtration system, radiant & radiator heating distribution, and low/no VOC materials. The home’s energy performance focuses on passive heating/cooling techniques, natural daylighting, an improved building envelope, and efficient mechanical systems, collectively achieving overall energy performance of 50% better than code. To address the site opportunities, the home utilizes a footprint that maximizes southern exposure in the rear while still capturing the park view in the front. ZeroEnergy Design | Green Architecture & Mechanical Design www.ZeroEnergy.com Kauffman Tharp Design | Interior Design www.ktharpdesign.com Photos by Eric Roth
Göteborg House
Göteborg House
Fido Projects
Lisbeth Grosmann
Bild på ett skandinaviskt kök, med en undermonterad diskho, vita skåp, bänkskiva i betong, vitt stänkskydd, stänkskydd i sten, svarta vitvaror, ljust trägolv och en köksö
Inset Painted Kitchen
Inset Painted Kitchen
GOLDEN GATE KITCHENS
Designer - Helena Steele Photo Credit: christopherstark.com Other Finishes and Furniture : @lindseyalbanese Custom inset Cabinetry $40,000 by Jay Rambo Porcelain Slab Counters: Sapien Stone- Calacatta Light Stone Farm Sink and Island Prep Sink by: Native Trails Island Sapein Stone: Sand Earth
Modern Kitchen
Modern Kitchen
Exempel på ett modernt grå grått parallellkök, med skåp i ljust trä, bänkskiva i betong, en köksö, en undermonterad diskho, släta luckor, integrerade vitvaror, mellanmörkt trägolv och brunt golv
Telluride Cabin
Telluride Cabin
Artisan Builders LLC
Idéer för att renovera ett avskilt, mellanstort rustikt grå grått u-kök, med en rustik diskho, skåp i shakerstil, mörkt trägolv, en köksö, brunt golv, skåp i slitet trä, bänkskiva i betong, brunt stänkskydd, stänkskydd i stenkakel och integrerade vitvaror
Alno Kitchen in Concretto - Concrete front
Alno Kitchen in Concretto - Concrete front
Alno New York - Kitchens and Custom Cabinetry
Alno AG
Inspiration för mellanstora moderna kök, med en undermonterad diskho, grå skåp, bänkskiva i betong, vitt stänkskydd, stänkskydd i cementkakel, betonggolv, en köksö och rostfria vitvaror
Beach House at Avoca Beach by Architecture Saville Isaacs
Beach House at Avoca Beach by Architecture Saville Isaacs
Architecture Saville Isaacs
Interior - Kitchen Beach House at Avoca Beach by Architecture Saville Isaacs Project Summary Architecture Saville Isaacs https://www.architecturesavilleisaacs.com.au/ The core idea of people living and engaging with place is an underlying principle of our practice, given expression in the manner in which this home engages with the exterior, not in a general expansive nod to view, but in a varied and intimate manner. The interpretation of experiencing life at the beach in all its forms has been manifested in tangible spaces and places through the design of pavilions, courtyards and outdoor rooms. Architecture Saville Isaacs https://www.architecturesavilleisaacs.com.au/ A progression of pavilions and courtyards are strung off a circulation spine/breezeway, from street to beach: entry/car court; grassed west courtyard (existing tree); games pavilion; sand+fire courtyard (=sheltered heart); living pavilion; operable verandah; beach. The interiors reinforce architectural design principles and place-making, allowing every space to be utilised to its optimum. There is no differentiation between architecture and interiors: Interior becomes exterior, joinery becomes space modulator, materials become textural art brought to life by the sun.   Project Description Architecture Saville Isaacs https://www.architecturesavilleisaacs.com.au/ The core idea of people living and engaging with place is an underlying principle of our practice, given expression in the manner in which this home engages with the exterior, not in a general expansive nod to view, but in a varied and intimate manner. The house is designed to maximise the spectacular Avoca beachfront location with a variety of indoor and outdoor rooms in which to experience different aspects of beachside living. Client brief: home to accommodate a small family yet expandable to accommodate multiple guest configurations, varying levels of privacy, scale and interaction. A home which responds to its environment both functionally and aesthetically, with a preference for raw, natural and robust materials. Maximise connection – visual and physical – to beach. The response was a series of operable spaces relating in succession, maintaining focus/connection, to the beach. The public spaces have been designed as series of indoor/outdoor pavilions. Courtyards treated as outdoor rooms, creating ambiguity and blurring the distinction between inside and out. A progression of pavilions and courtyards are strung off circulation spine/breezeway, from street to beach: entry/car court; grassed west courtyard (existing tree); games pavilion; sand+fire courtyard (=sheltered heart); living pavilion; operable verandah; beach. Verandah is final transition space to beach: enclosable in winter; completely open in summer. This project seeks to demonstrates that focusing on the interrelationship with the surrounding environment, the volumetric quality and light enhanced sculpted open spaces, as well as the tactile quality of the materials, there is no need to showcase expensive finishes and create aesthetic gymnastics. The design avoids fashion and instead works with the timeless elements of materiality, space, volume and light, seeking to achieve a sense of calm, peace and tranquillity. Architecture Saville Isaacs https://www.architecturesavilleisaacs.com.au/ Focus is on the tactile quality of the materials: a consistent palette of concrete, raw recycled grey ironbark, steel and natural stone. Materials selections are raw, robust, low maintenance and recyclable. Light, natural and artificial, is used to sculpt the space and accentuate textural qualities of materials. Passive climatic design strategies (orientation, winter solar penetration, screening/shading, thermal mass and cross ventilation) result in stable indoor temperatures, requiring minimal use of heating and cooling. Architecture Saville Isaacs https://www.architecturesavilleisaacs.com.au/ Accommodation is naturally ventilated by eastern sea breezes, but sheltered from harsh afternoon winds. Both bore and rainwater are harvested for reuse. Low VOC and non-toxic materials and finishes, hydronic floor heating and ventilation ensure a healthy indoor environment. Project was the outcome of extensive collaboration with client, specialist consultants (including coastal erosion) and the builder. The interpretation of experiencing life by the sea in all its forms has been manifested in tangible spaces and places through the design of the pavilions, courtyards and outdoor rooms. The interior design has been an extension of the architectural intent, reinforcing architectural design principles and place-making, allowing every space to be utilised to its optimum capacity. There is no differentiation between architecture and interiors: Interior becomes exterior, joinery becomes space modulator, materials become textural art brought to life by the sun. Architecture Saville Isaacs https://www.architecturesavilleisaacs.com.au/ https://www.architecturesavilleisaacs.com.au/
Kitchen Remodels
Kitchen Remodels
Ocala Kitchen and Bath, Inc.
Bild på ett mellanstort industriellt kök, med stänkskydd i tegel, rostfria vitvaror, en köksö, en undermonterad diskho, bruna skåp, bänkskiva i betong, rött stänkskydd, klinkergolv i keramik, beiget golv och luckor med upphöjd panel
Piedmont Residence
Piedmont Residence
Carlton Edwards
This modern lake house is located in the foothills of the Blue Ridge Mountains. The residence overlooks a mountain lake with expansive mountain views beyond. The design ties the home to its surroundings and enhances the ability to experience both home and nature together. The entry level serves as the primary living space and is situated into three groupings; the Great Room, the Guest Suite and the Master Suite. A glass connector links the Master Suite, providing privacy and the opportunity for terrace and garden areas. Won a 2013 AIANC Design Award. Featured in the Austrian magazine, More Than Design. Featured in Carolina Home and Garden, Summer 2015.
Oakleigh 1
Oakleigh 1
Cranberry Design
axiom photography
Idéer för ett modernt grå kök, med släta luckor, skåp i ljust trä, bänkskiva i betong, vitt stänkskydd, svarta vitvaror, ljust trägolv, en köksö och beiget golv
DUTCH Kitchens: TRANSITIONAL style
DUTCH Kitchens: TRANSITIONAL style
Leicht Westchester-Greenwich
Exempel på ett stort modernt kök, med släta luckor, rostfria vitvaror, en undermonterad diskho, bänkskiva i betong, mellanmörkt trägolv och en köksö
Open plan living
Open plan living
Architect Your Home
Small terraced house was opened up to make the most of the limited floor area and create a light contemporary living space
Inspiration för ett litet funkis linjärt kök och matrum, med öppna hyllor, vita skåp, bänkskiva i betong och mellanmörkt trägolv
West London Kitchen and Living Room
West London Kitchen and Living Room
Uncommon Projects Ltd
Bespoke Uncommon Projects plywood kitchen. Oak veneered ply carcasses, stainless steel worktops on the base units and Wolf, Sub-zero and Bora appliances. Island with built in wine fridge, pan and larder storage, topped with a bespoke cantilevered concrete worktop breakfast bar. Photos by Jocelyn Low
Elegant Painted Shaker Kitchen
Elegant Painted Shaker Kitchen
Dickinson Cabinetry
Inspiration för mellanstora klassiska grått kök, med en undermonterad diskho, skåp i shakerstil, vita skåp, rostfria vitvaror, mellanmörkt trägolv, en köksö, bänkskiva i betong, vitt stänkskydd, stänkskydd i marmor och brunt golv
Manhattan Apartment
Manhattan Apartment
NY Loft
Foto på ett stort funkis kök, med en undermonterad diskho, släta luckor, svarta skåp, bänkskiva i betong, grått stänkskydd, stänkskydd i sten, svarta vitvaror, ljust trägolv, en köksö och beiget golv
Contemporary Woodland
Contemporary Woodland
Cabinet Plant
For this project, the initial inspiration for our clients came from seeing a modern industrial design featuring barnwood and metals in our showroom. Once our clients saw this, we were commissioned to completely renovate their outdated and dysfunctional kitchen and our in-house design team came up with this new space that incorporated old world aesthetics with modern farmhouse functions and sensibilities. Now our clients have a beautiful, one-of-a-kind kitchen which is perfect for hosting and spending time in. Modern Farm House kitchen built in Milan Italy. Imported barn wood made and set in gun metal trays mixed with chalk board finish doors and steel framed wired glass upper cabinets. Industrial meets modern farm house
Ultra-Modern Kitchen behind a restored Victorian Facade (Melbourne)
Ultra-Modern Kitchen behind a restored Victorian Facade (Melbourne)
Elite Custom Homes
Inspiration för ett funkis grå grått parallellkök, med en dubbel diskho, bänkskiva i betong, ljust trägolv, en köksö, släta luckor, svarta skåp, fönster som stänkskydd, svarta vitvaror och beiget golv
Black Modern Farmhouse
Black Modern Farmhouse
Linc Thelen Design
This couple purchased a second home as a respite from city living. Living primarily in downtown Chicago the couple desired a place to connect with nature. The home is located on 80 acres and is situated far back on a wooded lot with a pond, pool and a detached rec room. The home includes four bedrooms and one bunkroom along with five full baths. The home was stripped down to the studs, a total gut. Linc modified the exterior and created a modern look by removing the balconies on the exterior, removing the roof overhang, adding vertical siding and painting the structure black. The garage was converted into a detached rec room and a new pool was added complete with outdoor shower, concrete pavers, ipe wood wall and a limestone surround. Kitchen Details: -Cabinetry, custom rift cut white oak -Light fixtures, Lightology -Barstools, Article and refinished by Home Things -Appliances, Thermadore, stovetop has a downdraft hood -Island, Ceasarstone, raw concrete -Sink and faucet, Delta faucet, sink is Franke -White shiplap ceiling with white oak beams -Flooring is rough wide plank white oak and distressed
Oavsett om du söker inspiration för en renovering av kök, med bänkskiva i betong eller ska bygga ett snyggt designat kök från början så har Houzz 12 150 foton från de bästa designer, inredare, och arkitekter i landet, exempelvis Cranberry Design och ZeroEnergy Design. Titta på foton med olika färger och stilar när du letar efter inredning för kök, med bänkskiva i betong som inspirerar dig. Spara dem i en idébok eller kontakta experten bakom projektet för att se vilka designidéer de har för ditt hem. Upptäck även det fina fotogalleriet med bilder av kök, med bänkskiva i betong fyllt av idéer och få reda på mer om exakt varför Houzz är den bästa hemsidan för renovering och design.
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.