Houzz Logo Print
  1. Kök
  2. Golvmaterial: Skiffer

10 135 foton på kök, med skiffergolv

Alberta Kitchen Remodel--Holliston, MassachusettsAlberta Kitchen Remodel--Holliston, Massachusetts
Masters Touch Design BuildMasters Touch Design Build
Inspiration för stora klassiska kök med öppen planlösning, med en undermonterad diskho, vita skåp, bänkskiva i kvartsit, vitt stänkskydd, stänkskydd i marmor, rostfria vitvaror, skiffergolv, en köksö, grått golv och luckor med infälld panel
Wallace K. Harrison EstateWallace K. Harrison Estate
SchappacherWhite Architecture D.P.C.SchappacherWhite Architecture D.P.C.
Idéer för att renovera ett funkis kök, med släta luckor, vita skåp, stänkskydd i sten, rostfria vitvaror och skiffergolv
Steel Windows & Doors by FireRockSteel Windows & Doors by FireRock
FireRock Building MaterialsFireRock Building Materials
Idéer för ett stort lantligt vit l-kök, med skåp i shakerstil, vita skåp, en köksö, flerfärgad stänkskydd, svart golv, en rustik diskho, bänkskiva i kvarts, rostfria vitvaror, skiffergolv och fönster som stänkskydd
PantryPantry
The Organized HomeThe Organized Home
Exempel på ett mellanstort modernt skafferi, med släta luckor, vita skåp, marmorbänkskiva, vitt stänkskydd, stänkskydd i tunnelbanekakel, skiffergolv och grått golv
Mid Century Modern RemodelMid Century Modern Remodel
Chuckanut BuildersChuckanut Builders
We love a nice galley kitchen! This beauty has custom white oak cabinetry, slate tile flooring, white quartz countertops and a hidden pocket door.
Idéer för mellanstora 60 tals vitt kök, med en undermonterad diskho, släta luckor, bänkskiva i kvarts, vitt stänkskydd, rostfria vitvaror, skiffergolv, grått golv och skåp i mellenmörkt trä
Mukilteo GemMukilteo Gem
Interiors by PopovInteriors by Popov
When we drove out to Mukilteo for our initial consultation, we immediately fell in love with this house. With its tall ceilings, eclectic mix of wood, glass and steel, and gorgeous view of the Puget Sound, we quickly nicknamed this project "The Mukilteo Gem". Our client, a cook and baker, did not like her existing kitchen. The main points of issue were short runs of available counter tops, lack of storage and shortage of light. So, we were called in to implement some big, bold ideas into a small footprint kitchen with big potential. We completely changed the layout of the room by creating a tall, built-in storage wall and a continuous u-shape counter top. Early in the project, we took inventory of every item our clients wanted to store in the kitchen and ensured that every spoon, gadget, or bowl would have a dedicated "home" in their new kitchen. The finishes were meticulously selected to ensure continuity throughout the house. We also played with the color scheme to achieve a bold yet natural feel.This kitchen is a prime example of how color can be used to both make a statement and project peace and balance simultaneously. While busy at work on our client's kitchen improvement, we also updated the entry and gave the homeowner a modern laundry room with triple the storage space they originally had. End result: ecstatic clients and a very happy design team. That's what we call a big success! John Granen.
Dogwood CtDogwood Ct
Valia DesignValia Design
Bild på ett mellanstort 60 tals kök, med en enkel diskho, släta luckor, skåp i mellenmörkt trä, bänkskiva i kvartsit, flerfärgad stänkskydd, stänkskydd i keramik, skiffergolv, en köksö, flerfärgat golv och integrerade vitvaror
Great Northern LodgeGreat Northern Lodge
Centre Sky Architecture LtdCentre Sky Architecture Ltd
Located in Whitefish, Montana near one of our nation’s most beautiful national parks, Glacier National Park, Great Northern Lodge was designed and constructed with a grandeur and timelessness that is rarely found in much of today’s fast paced construction practices. Influenced by the solid stacked masonry constructed for Sperry Chalet in Glacier National Park, Great Northern Lodge uniquely exemplifies Parkitecture style masonry. The owner had made a commitment to quality at the onset of the project and was adamant about designating stone as the most dominant material. The criteria for the stone selection was to be an indigenous stone that replicated the unique, maroon colored Sperry Chalet stone accompanied by a masculine scale. Great Northern Lodge incorporates centuries of gained knowledge on masonry construction with modern design and construction capabilities and will stand as one of northern Montana’s most distinguished structures for centuries to come.
Mackeson RoadMackeson Road
MW ArchitectsMW Architects
French + Tye
Idéer för ett modernt kök och matrum, med skåp i mellenmörkt trä, vitt stänkskydd, skiffergolv, en dubbel diskho och öppna hyllor
Interior home designInterior home design
Architect Your HomeArchitect Your Home
Idéer för att renovera ett avskilt vintage parallellkök, med en undermonterad diskho, skåp i mellenmörkt trä, granitbänkskiva, vitt stänkskydd, stänkskydd i keramik, rostfria vitvaror, skåp i shakerstil, skiffergolv och en köksö
Santa Monica BungalowSanta Monica Bungalow
GLYNNdesignbuildGLYNNdesignbuild
Inredning av ett modernt mellanstort kök med öppen planlösning, med en undermonterad diskho, skåp i mellenmörkt trä, rostfria vitvaror, skiffergolv, grått golv, släta luckor och bänkskiva i kvartsit
Beachy Boho KitchenBeachy Boho Kitchen
Design Me By MahlahDesign Me By Mahlah
This property is located in the beautiful California redwoods and yet just a few miles from the beach. We wanted to create a beachy feel for this kitchen, but also a natural woodsy vibe. Mixing materials did the trick. Walnut lower cabinets were balanced with pale blue/gray uppers. The glass and stone backsplash creates movement and fun. The counters are the show stopper in a quartzite with a "wave" design throughout in all of the colors with a bit of sparkle. We love the faux slate floor in varying sized tiles, which is very "sand and beach" friendly. We went with black stainless appliances and matte black cabinet hardware. The entry to the house is in this kitchen and opens to a closet. We replaced the old bifold doors with beautiful solid wood bypass barn doors. Inside one half became a cute coat closet and the other side storage. The old design had the cabinets not reaching the ceiling and the space chopped in half by a peninsula. We opened the room up and took the cabinets to the ceiling. Integrating floating shelves in two parts of the room and glass upper keeps the space from feeling closed in. The round table breaks up the rectangular shape of the room allowing more flow. The whicker chairs and drift wood table top add to the beachy vibe. The accessories bring it all together with shades of blues and cream. This kitchen now feels bigger, has excellent storage and function, and matches the style of the home and its owners. We like to call this style "Beachy Boho". Credits: Bruce Travers Construction Dynamic Design Cabinetry Devi Pride Photography
Dartmouth HouseDartmouth House
Shane Marsh ArchitectsShane Marsh Architects
Bild på ett mellanstort funkis brun brunt kök, med en dubbel diskho, luckor med infälld panel, svarta skåp, träbänkskiva, vitt stänkskydd, fönster som stänkskydd, rostfria vitvaror, skiffergolv, en köksö och grått golv
A Modern Kitchen for a Retreat in the WoodsA Modern Kitchen for a Retreat in the Woods
Amazing SpacesAmazing Spaces
This is a great house. Perched high on a private, heavily wooded site, it has a rustic contemporary aesthetic. Vaulted ceilings, sky lights, large windows and natural materials punctuate the main spaces. The existing large format mosaic slate floor grabs your attention upon entering the home extending throughout the foyer, kitchen, and family room. Specific requirements included a larger island with workspace for each of the homeowners featuring a homemade pasta station which requires small appliances on lift-up mechanisms as well as a custom-designed pasta drying rack. Both chefs wanted their own prep sink on the island complete with a garbage “shoot” which we concealed below sliding cutting boards. A second and overwhelming requirement was storage for a large collection of dishes, serving platters, specialty utensils, cooking equipment and such. To meet those needs we took the opportunity to get creative with storage: sliding doors were designed for a coffee station adjacent to the main sink; hid the steam oven, microwave and toaster oven within a stainless steel niche hidden behind pantry doors; added a narrow base cabinet adjacent to the range for their large spice collection; concealed a small broom closet behind the refrigerator; and filled the only available wall with full-height storage complete with a small niche for charging phones and organizing mail. We added 48” high base cabinets behind the main sink to function as a bar/buffet counter as well as overflow for kitchen items. The client’s existing vintage commercial grade Wolf stove and hood commands attention with a tall backdrop of exposed brick from the fireplace in the adjacent living room. We loved the rustic appeal of the brick along with the existing wood beams, and complimented those elements with wired brushed white oak cabinets. The grayish stain ties in the floor color while the slab door style brings a modern element to the space. We lightened the color scheme with a mix of white marble and quartz countertops. The waterfall countertop adjacent to the dining table shows off the amazing veining of the marble while adding contrast to the floor. Special materials are used throughout, featured on the textured leather-wrapped pantry doors, patina zinc bar countertop, and hand-stitched leather cabinet hardware. We took advantage of the tall ceilings by adding two walnut linear pendants over the island that create a sculptural effect and coordinated them with the new dining pendant and three wall sconces on the beam over the main sink.
Lancaster Modern CottageLancaster Modern Cottage
Barefoot DwellingBarefoot Dwelling
Phase 2 of our Modern Cottage project was the complete renovation of a small, impractical kitchen and dining nook. The client asked for a fresh, bright kitchen with natural light, a pop of color, and clean modern lines. The resulting kitchen features all of the above and incorporates fun details such as a scallop tile backsplash behind the range and artisan touches such as a custom walnut island and floating shelves; a custom metal range hood and hand-made lighting. This kitchen is all that the client asked for and more!
Gamekeeper's KitchenGamekeeper's Kitchen
Anya Rice PhotographyAnya Rice Photography
Kitchen design: Winfreys www.winfreys.co.uk
Idéer för att renovera ett mellanstort lantligt brun brunt kök, med en nedsänkt diskho, luckor med profilerade fronter, grå skåp, träbänkskiva, integrerade vitvaror, skiffergolv, en köksö och grått golv
Fitler Square TrinityFitler Square Trinity
Kaminski + PewKaminski + Pew
Pantry wall of compact kitchen. Slate tile flooring, hand-glazed ceramic tile backsplash, custom walnut cabinetry, and quartzite countertop.
Inspiration för ett litet funkis vit vitt kök, med en undermonterad diskho, släta luckor, skåp i mellenmörkt trä, bänkskiva i kvartsit, grönt stänkskydd, stänkskydd i keramik, integrerade vitvaror, skiffergolv, en halv köksö och grått golv
Evergreen Kitchen - AFTEREvergreen Kitchen - AFTER
Stull & StullStull & Stull
Hickory cabinets, slate floor, river Bordeaux granite countertops, seeded glass inset
Inredning av ett litet flerfärgad flerfärgat kök, med en undermonterad diskho, skåp i shakerstil, skåp i ljust trä, granitbänkskiva, flerfärgad stänkskydd, stänkskydd i keramik, rostfria vitvaror, skiffergolv, en köksö och flerfärgat golv
Une cuisine de Chef à la maisonUne cuisine de Chef à la maison
JOA FranceJOA France
Idéer för att renovera ett mycket stort nordiskt kök, med en integrerad diskho, luckor med profilerade fronter, skåp i ljust trä, bänkskiva i rostfritt stål, svart stänkskydd, stänkskydd i skiffer, integrerade vitvaror, skiffergolv, en köksö och svart golv
Stonehenge ResidenceStonehenge Residence
Laura Hicks Architect, LEED APLaura Hicks Architect, LEED AP
The renovation included removing walls that enclosed the stairs which lead to the Basement. This opened up the Entry to the Galley Kitchen and Family Room. Chris Reilmann Photo

10 135 foton på kök, med skiffergolv

1
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Houzz använder cookies och liknande teknik för att anpassa min upplevelse med relevant innehåll och det bästa Houzz produkter och tjänster kan erbjuda mig. Genom att klicka 'Acceptera' accepterar jag detta, så som det vidare beskrivs i Houzz Cookie Policy. Jag kan avvisa icke-essentiella cookies genom att klicka 'Administrera preferenser'.