1. Kök
  2. Budget: €€€€

101 572 foton på kök

Longwoods Transitional
Longwoods Transitional
Frankel Building Group
Idéer för att renovera ett mycket stort vintage grå grått kök, med en rustik diskho, vita skåp, marmorbänkskiva, grått stänkskydd, stänkskydd i marmor, rostfria vitvaror, mellanmörkt trägolv, en köksö, brunt golv och skåp i shakerstil
Beach Homes
Beach Homes
Kitchen Encounters Design
Bild på ett stort lantligt kök, med en rustik diskho, luckor med profilerade fronter, grå skåp, bänkskiva i kvartsit, vitt stänkskydd, stänkskydd i keramik, rostfria vitvaror, mellanmörkt trägolv, en köksö och orange golv
City: Hollingsworth Park
City: Hollingsworth Park
Linda McDougald Design | Postcard from Paris Home
Exempel på ett stort klassiskt kök, med luckor med infälld panel, vita skåp, grått stänkskydd, mörkt trägolv, en köksö, stänkskydd i glaskakel, marmorbänkskiva och en undermonterad diskho
Victorian White Kitchen
Victorian White Kitchen
Kathy Marshall Design
Major renovation to a beautiful old Victorian outside of Boston. We opened up the kitchen to expose the original pantry, restored the old wood cabinets and painted the interiors a beautiful shade of navy blue. Exposed brick and added on a much needed mudroom and new entry to the kitchen, we were able to expose the back stair case and added batten and board on the walls. Beautiful.
2021 NARI CotY National Winner
2021 NARI CotY National Winner
Twelve Stones Designs, LLC
The owners of this kitchen had spent the money to upgrade the finishes in their kitchen upon building the home 12 years ago, but after living in the space for several years they realized how nonfunctional the layout really was. The (then) two preschool aged children had grown into busy, hungry teenagers with many friends who also liked to hang out at the house. So the family needed a more functional kitchen with better traffic flow, space for daily activities revolving around the kitchen at different times of day, and a kitchen that could accommodate cooking for and serving large groups. Furthermore, the dark, traditional finishes no longer reflected the homeowners’ style. They requested a brighter, more relaxed, coastal style that reflected their love of the seaside cities they like to visit. Originally, the kitchen was U-shaped with a narrow island in the middle. The island created narrow aisles that bottle-necked at the dishwasher, refrigerator, and cooktop areas. There was a pass-through from the foyer into the kitchen, but the owners never liked that the pass-through was also located so close to the powder room. The awkward proximity was unappealing and made guests feel uncomfortable. The kitchen’s storage was made up of lots of narrow cabinets, apothecary drawers, clipped corner units, and very few drawers. It lacked useful storage for the larger items the family used on a daily basis. And the kitchen’s only pantry was small closet that had only builder-grade, narrow shelving with no illumination to be able to see the contents inside. Overall, the kitchen’s lighting plan was poorly executed. Only six recessed cans illuminated the entire kitchen and nook areas. The under cabinet lighting was not evenly distributed either. In fact, the builder had mis-placed the under cabinet lighting around the decorative pilasters which made for choppy, dark cubbies. Further, the builder didn’t include any lighting over the sink or the bar area, which meant whoever was doing the dishes was always in their own shadow. That, coupled with the steep overhang of the game room above made the bar area feel like a dim, cavernous space that wasn’t inviting or task oriented. The kitchen looked out into the main living space, but the raised bar and a narrow wall (which held the only large cabinet in the kitchen) created more of a barrier than a relationship to the living room or breakfast nook. In fact, one couldn’t even see the breakfast nook from the cooktop or sink areas due to its orientation. The raised bar top was too narrow to comfortably sit to either dine at or chat from due to the lack of knee space. The the homeowners confided that the kitchen felt more like a dark, dirty prison than place where the family, or their guests, wanted to gather and commune. The clients' needs and desires were: ➢ to create a kitchen that would be a space the family loved to be in; to relate to the adjacent spaces all around, and to have better flow for entertaining large groups ➢ to remove the walls between the breakfast nook and living area and to be able to utilize the natural light from the windows in both those areas ➢ to incorporate a functional chopping block for prepping fresh food for home cooked meals, an island with a large sink and drain board, 2 pull out trash cans, and seating for at least the 2 teens to eat or do homework ➢ to design a kitchen and breakfast nook with an airy, coastal, relaxed vibe that blended with the rest of the house's coastal theme ➢ to integrate a layered lighting plan which would include ample general illumination, specific task lighting, decorative lighting, and lots of illuminated storage ➢ to design a kitchen with not only more storage for all the husband’s kitchen gadgets and collection of oils and spices, but smart storage, including a coffee/breakfast bar and a place to store and conceal the toaster oven and microwave ➢ to find a way to utilize the large open space between the kitchen, pantry area, and breakfast nook Twelve Stones Designs achieved the owner's goals by: ➢ removing the walls between the kitchen and living room to allow the natural light to filter in from the adjacent rooms and to create a connection between the kitchen, nook, and living spaces for a sense of unity and communion ➢ removing the existing pantry and designing 3 large pantry style cabinets with LED tape lights and rollout drawers to house lots of kitchen appliances, gadgets, and tons of groceries. We also took the cabinets all the way up to the 9’ ceiling for additional storage for seasonal items and bulk storage. ➢ designing 2 islands - 1 with a gorgeous black walnut chopping block that houses a drawer for chopping and carving knives and a custom double pull out trash unit for point of use utilization - and 1 that houses the dishwasher, a large Blanco Gourmet sink with integrated drain board, woven baskets for fresh root vegetables and kitchen towels, plenty of drawer storage for kitchen items, and bar seating for up to 4 diners. ➢ closing off the space between the kitchen and the powder room to create a beautiful new private alcove for the powder room as well as adding some decorative storage. This also gave us space to include more tall storage near the new range for precision placement of the husband’s extensive oil and spice collection as well as a location for a combo-steam oven the wife wanted for baking and cooking healthy meals. The project is enhanced functionally by: ➢ incorporated USB and standard receptacles for the kids’ laptops and phone charging in the large island ➢ designing the small island to include additional open shelving for items used on a daily basis such as a variety of bowls, plates, and colanders. This set up also works well for the husband who prefers to “plate” his dinners in restaurant-style fashion before presenting them to the table. ➢ the integration of specific storage units, such as double stacked cutlery drawers, a custom spice pull-out, a Kuerig coffee and tea pod drawer, and custom double stacked utensil drawers ➢ moving the refrigerator to the old oven location - this eliminated the bottle neck as well as created a better relationship to the eating table. It also utilizes the floor space between the pantry, nook, and kitchen ➢ creating a banquet style breakfast nook - this banquette seating not only doubles the amount of seating for large gatherings but it better utilizes the odd space between the kitchen and the previous nook area. It also helps to create a distinct pathway from the mudroom room through the pantry area, kitchen, nook, and living room. ➢ the coffee/breakfast bar area which includes the perfect location for the concealed microwave and toaster oven, convenient storage for the coffee pods and tea accoutrements. Roll-out drawers below also house the smoothie maker, hot water kettle, and a plethora of smoothie-making ingredients such as protein powders, smoothie additives, etc. Furthermore, the drawers below the Keurig house measuring utensil, cutlery, baking supplies and tupperware storage. ➢ incorporating lots of wide drawers and pullouts to accommodate large cookware. ➢ utilizing as much vertical space as possible by building storage to the ceiling which accommodates the family’s abundant amount of serving platters, baking sheets, bakeware, casserole dishes, and additional cutting boards. The project is enhanced aesthetically by: ➢ new 5-piece Versailles pattern porcelain tile that now seamlessly joins the entire down stairs area together creating a bright, cohesiveness feeling instead of choppy separated spaces - it also adds a coastal feeling ➢ designing a cabinet to conceal the microwave and toaster oven ➢ the coastal influenced light fixtures over the nook table and island ➢ the sandy colors of the Langdon Cambria countertops. The swirling pattern and sparkling quartz pieces remind the homeowner of black-and-tan sandy beaches ➢ the striped banquet seating whose creamy white background and blue-green stripes were the inspiration for the cabinet and wall colors. ➢ All the interior doors were painted black to coordinate with the blacks and grays in the backsplash tile and countertop. This also adds a hint of tailored formality to an otherwise casual space. ➢ the use of WAC's Oculux small aperture LED units for the overhead lighting complimented with Diode LED strips for task lighting under the cabinets and inside the pantry and glass wall cabinets. All of the lighting applications are on separate dimmer switches. Innovative uses of materials or construction methods by Realty Restoration LLC: ➢ Each 1-1/2” x 3” block of reclaimed end-grain black walnut that makes up the center island chopping block was hand milled and built in the shop. It was designed to look substantial and proportional to the surrounding elements, executed by creating the 4 inch tall top with a solid wood chamfered edge band. ➢ The metal doors on either side of the vent hood were also custom designed for this project and built in the Realty Restoration LLC shop. They are made 1x2, 11-gauge mild steel with ribbed glass. Weighing 60 lbs a piece, heavy duty cabinet hinges were added to support the weight of the door and keep them from sagging. ➢ Under-cabinet receptacles were added along the range wall in order to have a clean, uninterrupted backsplash. Design obstacles to overcome: ➢ Because we were removing the demising walls between the kitchen and living room, we had to find a way to plumb and vent the new island. We did this by tunneling through the slab (the slab had post tension cables which prevented us from just trenching) to run a new wet vent through a nearby structural wall. We pulled the existing hot and cold lines between upper floor joists and ran them down the structural wall as well and up through a conduit in the tunnel. ➢ Since we were converting from wall overs to a gas range it allowed us to utilize the 220 feed for the wall ovens to provide a new sub panel for all the new kitchen circuits ➢ Due to framing deficiencies inherited from the original build there was a 1-1/2” differential in the floor-to-ceiling height over a 20 foot span; by utilizing the process of cutting and furring coupled with the crown moulding details on the cabinet elevations we were able to mask the problem and provide seamless transitions between the cabinet components. Evidence of superior craftsmanship: ➢ uniquely designed, one-of-a-kind metal “X” end panels on the large island. The end panels were custom made in the Realty Restoration LLC shop and fitted to the exact dimensions of the island. The welding seams are completely indistinguishable - the posts look like they are cut from a single sheet of metal ➢ square metal posts on the small island were also custom made and designed to compliment and carry through the metal element s throughout the kitchen ➢ the beautiful, oversized end panels on the pantry cabinets which give the breakfast nook a tailored look ➢ integrating a large format 5 piece Versailles tile pattern to seamlessly flow from the existing spaces into the new kitchen space ➢ By constructing a custom cabinet that jogged around a corner we could not remodel (housing the entry way coat closet) we were able to camouflage the adjacent wall offset within the upper and lower cabinets. By designing around the existing jog in the structural walls we accomplished a few things: we were able to find the space to house, and hide, the microwave and toaster oven yet still have a clean cohesive appearance from the kitchen side. Additionally, the owners were able to keep their much needed coat closet and we didn’t have to increase the budget with unnecessary structural work.
MCLEAN
MCLEAN
celia welch interiors
Angie Seckinger
Idéer för stora maritima kök, med luckor med glaspanel, marmorbänkskiva, blått stänkskydd, rostfria vitvaror, ljust trägolv, en köksö, vita skåp och stänkskydd i tunnelbanekakel
Santa Monica Contemporary Kitchen
Santa Monica Contemporary Kitchen
New Generation Home Improvements
Amy Bartlam
Idéer för att renovera ett stort funkis grå grått l-kök, med en köksö, släta luckor, stänkskydd i marmor, en undermonterad diskho, bruna skåp, marmorbänkskiva, vitt stänkskydd, integrerade vitvaror, klinkergolv i keramik och grått golv
Century-Old Evanston Farmhouse Renovation
Century-Old Evanston Farmhouse Renovation
GOGO Design Group
Drawing design inspiration from the gorgeous gray stained cabinetry, we designed the rest of the home to reflect the industrial modern farmhouse vibe that came from these materials and finishes.
Shipton
Shipton
Visbeen Architects
Exempel på ett mellanstort klassiskt vit vitt kök, med luckor med infälld panel, blå skåp, granitbänkskiva, vitt stänkskydd, rostfria vitvaror, tegelgolv och rött golv
Colonia Del Sol
Colonia Del Sol
Within Studio LLC
This is a custom home that was designed and built by a super Tucson team. We remember walking on the dirt lot thinking of what would one day grow from the Tucson desert. We could not have been happier with the result. This home has a Southwest feel with a masculine transitional look. We used many regional materials and our custom millwork was mesquite. The home is warm, inviting, and relaxing. The interior furnishings are understated so as to not take away from the breathtaking desert views. The floors are stained and scored concrete and walls are a mixture of plaster and masonry. Southwest inspired kitchen with custom cabinets and clean lines. Christopher Bowden Photography http://christopherbowdenphotography.com/
River Oaks Federal Colonial
River Oaks Federal Colonial
Windham Builders
River Oaks, 2014 - Remodel and Additions
Foto på ett vintage grå l-kök, med en rustik diskho, luckor med infälld panel, svarta skåp, marmorbänkskiva, grått stänkskydd, stänkskydd i marmor och rostfria vitvaror
Modern White Kitchen
Modern White Kitchen
Croma Design Inc.
Canada's Style at Home magazine describes this streamlined kitchen as "industrial meets elegant". Photo by Virginia Macdonald Photographer Inc. http://www.virginiamacdonald.com/
Cottage Charm
Cottage Charm
Six Walls Inc
Idéer för att renovera ett avskilt, mellanstort vintage vit vitt u-kök, med en rustik diskho, luckor med infälld panel, vita skåp, bänkskiva i kvartsit, vitt stänkskydd, stänkskydd i sten, rostfria vitvaror, ljust trägolv, en köksö och brunt golv
Donvale project
Donvale project
Blackburn Bathrooms and Kitchens
Suzi Appel Photography
Inspiration för ett stort minimalistiskt vit vitt kök, med en undermonterad diskho, skåp i shakerstil, grå skåp, bänkskiva i kvarts, vitt stänkskydd, stänkskydd i keramik, svarta vitvaror, mellanmörkt trägolv, en köksö och brunt golv
HIGH SUMMIT
HIGH SUMMIT
Jessica Koltun Home
Coastal contemporary finishes and furniture designed by Interior Designer and Realtor Jessica Koltun in Dallas, TX. #designingdreams
Bild på ett mellanstort maritimt vit vitt kök, med en enkel diskho, skåp i shakerstil, bänkskiva i kvarts, grått stänkskydd, stänkskydd i porslinskakel, rostfria vitvaror, ljust trägolv, en köksö, vita skåp och beiget golv
Modern Farmhouse
Modern Farmhouse
Christine Donner Kitchen Design Inc.
Looking into the U shape kitchen area, with tiled back wall, butternut floating shelves and brass library lamps. The base cabinets are BM Midnight, the wall cabinet BM Simply White. The countertop is honed Imperial Danby marble.
Hill Country Residence
Hill Country Residence
Cornerstone Architects
Nestled into sloping topography, the design of this home allows privacy from the street while providing unique vistas throughout the house and to the surrounding hill country and downtown skyline. Layering rooms with each other as well as circulation galleries, insures seclusion while allowing stunning downtown views. The owners' goals of creating a home with a contemporary flow and finish while providing a warm setting for daily life was accomplished through mixing warm natural finishes such as stained wood with gray tones in concrete and local limestone. The home's program also hinged around using both passive and active green features. Sustainable elements include geothermal heating/cooling, rainwater harvesting, spray foam insulation, high efficiency glazing, recessing lower spaces into the hillside on the west side, and roof/overhang design to provide passive solar coverage of walls and windows. The resulting design is a sustainably balanced, visually pleasing home which reflects the lifestyle and needs of the clients. Photography by Andrew Pogue
Estate - Lindon, Utah (40)
Estate - Lindon, Utah (40)
Magleby Construction
Inredning av ett lantligt mycket stort beige beige kök, med en rustik diskho, luckor med profilerade fronter, vita skåp, bänkskiva i kvartsit, beige stänkskydd, stänkskydd i kalk, vita vitvaror, ljust trägolv, flera köksöar och beiget golv
Mountain Modern
Mountain Modern
Pearson Design Group
Idéer för att renovera ett stort rustikt kök, med en undermonterad diskho, släta luckor, betonggolv, en köksö, skåp i mellenmörkt trä, marmorbänkskiva och rostfria vitvaror
Dream Kitchen
Dream Kitchen
Designs for Living, Inc.
Idéer för ett mycket stort klassiskt beige kök, med luckor med upphöjd panel, vita skåp, flerfärgad stänkskydd, rostfria vitvaror, mellanmörkt trägolv, en köksö, bänkskiva i kalksten, stänkskydd i porslinskakel och brunt golv
Oavsett om du söker inspiration för en renovering av kök eller ska bygga ett snyggt designat kök från början så har Houzz 101 572 foton från de bästa designer, inredare, och arkitekter i landet, exempelvis Twelve Stones Designs, LLC och Six Walls Inc. Titta på foton med olika färger och stilar när du letar efter inredning för kök som inspirerar dig. Spara dem i en idébok eller kontakta experten bakom projektet för att se vilka designidéer de har för ditt hem. Upptäck även det fina fotogalleriet med bilder av kök fyllt av idéer och få reda på mer om exakt varför Houzz är den bästa hemsidan för renovering och design.
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.