Vem inspireras egentligen inte av vatten och hav? För även om man inte direkt skulle vilja bo på en båt, så är det svårt att säga något annat än att det är otroligt härligt att vistas vid just vatten. Så varför inte ta med det hem till sitt hus eller sin lägenhet? Något som en hel del människor har gjort, och omgett sig av en marin inredning, inspirerad av just hav och strand. Och det behöver absolut inte vara ett skärgårdshus för att man ska kunna fylla sitt hem med maritim och new england inredning, utan det går lika bra även om man bor i en lägenhet mitt i stan. Så är man en av dem som lever upp på utlandsresan eller under sommaren då man kan känna havets milda bris mot ansiktet? Varför då inte ta med den känslan hem!

Hur får jag in det marina i mitt hem?


Att få in skärgårdsstil i sitt hem är inte alltid så lätt, särskilt inte om man inte bor i närheten av just hav och skärgård där den typen av inredning trots allt är lättare att få tag på. Det behöver dock inte vara något hinder, utan man kan både inspireras och handla saker på nätet, så det finns inget som kan stoppa en från att få in marint i sin inredning. När du väl börjar kolla efter marin design så kommer du ganska så snart märka att du inte är ensam om att verkligen dras till marina inredningsdetaljer. Antingen så kan man shoppa online eller så får man helt enkelt vara uppmärksam, för man vet ärligt talat aldrig när man hittar en livboj eller marinblå tavelramar att hänga upp på väggarna där hemma. Ibland krävs det nämligen inte så himla mycket för att det ska bli en marin känsla i ens hem!
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.