1. Matplats
  2. Golvmaterial: Skiffer

999 foton på matplats, med skiffergolv

North Bay Residence
North Bay Residence
Prentiss Balance Wickline Architects
Photographer: Jay Goodrich This 2800 sf single-family home was completed in 2009. The clients desired an intimate, yet dynamic family residence that reflected the beauty of the site and the lifestyle of the San Juan Islands. The house was built to be both a place to gather for large dinners with friends and family as well as a cozy home for the couple when they are there alone. The project is located on a stunning, but cripplingly-restricted site overlooking Griffin Bay on San Juan Island. The most practical area to build was exactly where three beautiful old growth trees had already chosen to live. A prior architect, in a prior design, had proposed chopping them down and building right in the middle of the site. From our perspective, the trees were an important essence of the site and respectfully had to be preserved. As a result we squeezed the programmatic requirements, kept the clients on a square foot restriction and pressed tight against property setbacks. The delineate concept is a stone wall that sweeps from the parking to the entry, through the house and out the other side, terminating in a hook that nestles the master shower. This is the symbolic and functional shield between the public road and the private living spaces of the home owners. All the primary living spaces and the master suite are on the water side, the remaining rooms are tucked into the hill on the road side of the wall. Off-setting the solid massing of the stone walls is a pavilion which grabs the views and the light to the south, east and west. Built in a position to be hammered by the winter storms the pavilion, while light and airy in appearance and feeling, is constructed of glass, steel, stout wood timbers and doors with a stone roof and a slate floor. The glass pavilion is anchored by two concrete panel chimneys; the windows are steel framed and the exterior skin is of powder coated steel sheathing.
Armstrong
Armstrong
Fissel Floor Covering
Idéer för mellanstora rustika matplatser med öppen planlösning, med beige väggar, skiffergolv, en bred öppen spis och en spiselkrans i tegelsten
Tranquillite’ Project
Tranquillite’ Project
Cantoni
The interior redesign job at Frank and Kay Dickens' residence started with the purchase of one extraordinary piece of furniture and ultimately led to a home completely transformed. It’s a trend we see repeated with our customers time and time again. Read more about this project > http://cantoni.com/interior-design-services/projects/tranquillite-project. Photos by David DeLeon
Jasmine 2 - Corona del Mar
Jasmine 2 - Corona del Mar
D for Design
The custom designed dining room furniture mixes bold, contemporary pieces with more relaxed traditional pieces and is set against floor to ceiling glass doors that open to an outdoor living wall and water feature.
Contemporary Residence in Arlington, VA
Contemporary Residence in Arlington, VA
Marblex Design International, Inc.
Dining and bar area, part of a bigger kitchen. Marblex installed 12x24 slate tile in herringbone pattern and Sea Pearl Quartzite on the bar top.
Inspiration för en mycket stor funkis matplats med öppen planlösning, med skiffergolv
Mountain Modern Log Home: The Hahn's Peak Residence - Dining Room
Mountain Modern Log Home: The Hahn's Peak Residence - Dining Room
M.T.N Design
A craftsman style light fixture hangs over the simple yet modern dining room table. Produced By: PrecisionCraft Log & Timber Homes Photos: Heidi Long
Pointside
Pointside
RAMSAY GOURD ARCHITECTS
This major remodel on Lake Champlain involved removing the roof a simple cape and adding another story, creating a substantial home. The corner turret anchors the building and provides great space for a breakfast room, home office and and artist's studio!
Country Residence
Country Residence
Erskine Associates LLC
Inredning av en lantlig mellanstor separat matplats, med vita väggar och skiffergolv
A-Frame Dining Delight
A-Frame Dining Delight
Studio Jung
Formal dining room of Balwyn Residence.
Nordisk inredning av en mellanstor separat matplats, med vita väggar, skiffergolv och vitt golv
Mid Century in Buckhead
Mid Century in Buckhead
Copper Sky Renovations
Mid century modern kitchen and dining area is the perfect mix of elegance and comfort. The large custom windows allow for more natural light to flow through this open kitchen and dining area.
Hunter Douglas Gallery
Hunter Douglas Gallery
Thybony Interiors
Foto på en mellanstor funkis separat matplats, med vita väggar, skiffergolv och grått golv
Designs Featuring Hunter Douglas
Designs Featuring Hunter Douglas
Hunter Douglas
Idéer för mellanstora vintage separata matplatser, med vita väggar, skiffergolv och flerfärgat golv
San Carlos Craftsman
San Carlos Craftsman
Norwell Design Build
Photo by: Christopher Stark Photography
Bild på en rustik separat matplats, med beige väggar och skiffergolv
Portlock Residence
Portlock Residence
WhiteSpace Architects
Exempel på en mellanstor exotisk separat matplats, med beige väggar och skiffergolv
Dining Area
Dining Area
Rockefeller Kempel Architects
Eric Staudenmaier
Exempel på ett stort lantligt kök med matplats, med beige väggar, skiffergolv och brunt golv
Craftsman Dining Room
Craftsman Dining Room
Inspiration för stora moderna separata matplatser, med bruna väggar och skiffergolv
Farmhouse "Chic" -- Conservatory / Dining Room
Farmhouse "Chic" -- Conservatory / Dining Room
HomeClick
"Piece by Piece: A Thomson Carpenter Dining Room" -- Part of a 10,000 square foot Tudor manor project, this sunny sweep features a rugged custom table, beautiful accent chairs, and eye-popping ceiling lanterns. Be sure to visit the web site for a closer look at the products and brands featured in this shining, sun-filled space.
Sheridan Rd Residence
Sheridan Rd Residence
Shift PHX
Bild på en mellanstor retro matplats med öppen planlösning, med grå väggar, skiffergolv och svart golv
The Barn
The Barn
Paul Uhlmann Architects
This residence was designed to be a rural weekend getaway for a city couple and their children. The idea of ‘The Barn’ was embraced, as the building was intended to be an escape for the family to go and enjoy their horses. The ground floor plan has the ability to completely open up and engage with the sprawling lawn and grounds of the property. This also enables cross ventilation, and the ability of the family’s young children and their friends to run in and out of the building as they please. Cathedral-like ceilings and windows open up to frame views to the paddocks and bushland below. As a weekend getaway and when other families come to stay, the bunkroom upstairs is generous enough for multiple children. The rooms upstairs also have skylights to watch the clouds go past during the day, and the stars by night. Australian hardwood has been used extensively both internally and externally, to reference the rural setting.
Horseshoe Bay
Horseshoe Bay
Webber + Studio, Architects
Photos @ Eric Carvajal
Foto på en stor 50 tals matplats med öppen planlösning, med skiffergolv och flerfärgat golv
Oavsett om du söker inspiration för en renovering av matplats, med skiffergolv eller ska bygga ett snyggt designat matplats från början så har Houzz 956 foton från de bästa designer, inredare, och arkitekter i landet, exempelvis Prentiss Balance Wickline Architects och Webber + Studio, Architects. Titta på foton med olika färger och stilar när du letar efter inredning för matplats, med skiffergolv som inspirerar dig. Spara dem i en idébok eller kontakta experten bakom projektet för att se vilka designidéer de har för ditt hem. Upptäck även det fina fotogalleriet med bilder av matplats, med skiffergolv fyllt av idéer och få reda på mer om exakt varför Houzz är den bästa hemsidan för renovering och design.
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.