729 727 foton på matplats

Travis Heights Vacation Rental
Travis Heights Vacation Rental
Christen Ales Interior Design
Idéer för att renovera ett mellanstort 50 tals kök med matplats, med vita väggar, ljust trägolv och beiget golv
Putney, Loft Conversion
Putney, Loft Conversion
Hannah Brown
Idéer för att renovera ett funkis kök med matplats, med vita väggar, ljust trägolv och beiget golv
Greenwich Village Loft
Greenwich Village Loft
STUDIO FAUVE
Photography by Sean Litchfield
Exempel på en modern matplats
Mountain Resort Inspired
Mountain Resort Inspired
Kingswood Custom Homes
Idéer för att renovera en vintage matplats, med grå väggar, mellanmörkt trägolv och grått golv
Chic Farmhouse
Chic Farmhouse
Timber Trails Development Company
Idéer för lantliga matplatser, med vita väggar, mellanmörkt trägolv och brunt golv
Kiawah Island
Kiawah Island
Beth Webb Interiors
Emily Followill
Inredning av en maritim matplats, med beige väggar
JCPenney Custom Window Treatment Designs
JCPenney Custom Window Treatment Designs
Melissa Pearson for JCPenney Window Treatments
Idéer för mellanstora lantliga separata matplatser, med grå väggar
Pelican Bay- Cinnabar Design
Pelican Bay- Cinnabar Design
PBS Contractors
Rick Bethem
Idéer för mellanstora funkis separata matplatser, med grå väggar och ljust trägolv
bélgica
bélgica
osb arquitectos
No hay falso techo en la cocina. Revolución gracias a las campanas con filtro de carbono.
Bild på en stor funkis matplats med öppen planlösning, med vita väggar och mellanmörkt trägolv
The perfect bachelor pad
The perfect bachelor pad
Lux Decor
Angela Auclair
Idéer för att renovera en stor vintage matplats med öppen planlösning, med vita väggar, mörkt trägolv och brunt golv
Baker's Kitchen
Baker's Kitchen
Haus Interior Design
Before renovating, this bright and airy family kitchen was small, cramped and dark. The dining room was being used for spillover storage, and there was hardly room for two cooks in the kitchen. By knocking out the wall separating the two rooms, we created a large kitchen space with plenty of storage, space for cooking and baking, and a gathering table for kids and family friends. The dark navy blue cabinets set apart the area for baking, with a deep, bright counter for cooling racks, a tiled niche for the mixer, and pantries dedicated to baking supplies. The space next to the beverage center was used to create a beautiful eat-in dining area with an over-sized pendant and provided a stunning focal point visible from the front entry. Touches of brass and iron are sprinkled throughout and tie the entire room together. Photography by Stacy Zarin
Los Altos New Residence
Los Altos New Residence
Klopf Architecture
Klopf Architecture and Outer space Landscape Architects designed a new warm, modern, open, indoor-outdoor home in Los Altos, California. Inspired by mid-century modern homes but looking for something completely new and custom, the owners, a couple with two children, bought an older ranch style home with the intention of replacing it. Created on a grid, the house is designed to be at rest with differentiated spaces for activities; living, playing, cooking, dining and a piano space. The low-sloping gable roof over the great room brings a grand feeling to the space. The clerestory windows at the high sloping roof make the grand space light and airy. Upon entering the house, an open atrium entry in the middle of the house provides light and nature to the great room. The Heath tile wall at the back of the atrium blocks direct view of the rear yard from the entry door for privacy. The bedrooms, bathrooms, play room and the sitting room are under flat wing-like roofs that balance on either side of the low sloping gable roof of the main space. Large sliding glass panels and pocketing glass doors foster openness to the front and back yards. In the front there is a fenced-in play space connected to the play room, creating an indoor-outdoor play space that could change in use over the years. The play room can also be closed off from the great room with a large pocketing door. In the rear, everything opens up to a deck overlooking a pool where the family can come together outdoors. Wood siding travels from exterior to interior, accentuating the indoor-outdoor nature of the house. Where the exterior siding doesn’t come inside, a palette of white oak floors, white walls, walnut cabinetry, and dark window frames ties all the spaces together to create a uniform feeling and flow throughout the house. The custom cabinetry matches the minimal joinery of the rest of the house, a trim-less, minimal appearance. Wood siding was mitered in the corners, including where siding meets the interior drywall. Wall materials were held up off the floor with a minimal reveal. This tight detailing gives a sense of cleanliness to the house. The garage door of the house is completely flush and of the same material as the garage wall, de-emphasizing the garage door and making the street presentation of the house kinder to the neighborhood. The house is akin to a custom, modern-day Eichler home in many ways. Inspired by mid-century modern homes with today’s materials, approaches, standards, and technologies. The goals were to create an indoor-outdoor home that was energy-efficient, light and flexible for young children to grow. This 3,000 square foot, 3 bedroom, 2.5 bathroom new house is located in Los Altos in the heart of the Silicon Valley. Klopf Architecture Project Team: John Klopf, AIA, and Chuang-Ming Liu 
Landscape Architect: Outer space Landscape Architects 
Structural Engineer: ZFA Structural Engineers 
Staging: Da Lusso Design 
Photography ©2018 Mariko Reed 
Location: Los Altos, CA
 Year completed: 2017
Nordican - Rénovation studio 20m² Paris 15e
Nordican - Rénovation studio 20m² Paris 15e
NEVA Architecture Intérieure - Interior Design
La mezzanine est accessible grâce à une échelle en métal faite sur-mesure, escamotable, pour le jour et la nuit. Les rambardes sont faites dans le même matériau. La coin nuit est matérialisé par une autre couleur bleu plus foncée, et des étagères y sont installées pour gagner en rangement. Le salon fait face à une télévision murale. Le coin salle à manger est matérialisé au plafond par cette jolie suspension en papier origami. L'ensemble mène au loin à la salle d'eau, en passant devant le dressing miroité. La jolie cuisine linéaire toute hauteur blanche ikea, avec son plan de travail en bois clair, et sa crédence en carreaux de ciment, semble dire bienvenue ! https://www.nevainteriordesign.com/ Liens Magazines : Houzz https://www.houzz.fr/ideabooks/108492391/list/visite-privee-ce-studio-de-20-m%C2%B2-parait-beaucoup-plus-vaste#1730425 Côté Maison http://www.cotemaison.fr/loft-appartement/diaporama/studio-paris-15-renovation-d-un-20-m2-avec-mezzanine_30202.html Maison Créative http://www.maisoncreative.com/transformer/amenager/comment-amenager-lespace-sous-une-mezzanine-9753 Castorama https://www.18h39.fr/articles/avant-apres-un-studio-vieillot-de-20-m2-devenu-hyper-fonctionnel-et-moderne.html Mosaic Del Sur https://www.instagram.com/p/BjnF7-bgPIO/?taken-by=mosaic_del_sur Article d'un magazine Serbe https://www.lepaisrecna.rs/moj-stan/inspiracija/24907-najsladji-stan-u-parizu-savrsene-boje-i-dizajn-za-stancic-od-20-kvadrata-foto.html
Indoor
Indoor
IDEE RAUMKONZEPT KS GmbH
Idéer för att renovera en funkis matplats
Formal Dining Room
Formal Dining Room
Rhonda Vandiver-White
Photography by Dan Piassick
Idéer för en modern matplats, med grå väggar och mörkt trägolv
Proa
Proa
Terraza Balear
Bild på en maritim matplats, med beige väggar och beiget golv
Beverly Hills Modern
Beverly Hills Modern
Nicky Kaplan Interiors
Bild på en funkis matplats, med vita väggar, ljust trägolv och beiget golv
Downtown Residence
Downtown Residence
Ridgeline Construction Group, Inc
Inspiro 8 Studios
Bild på ett vintage kök med matplats, med grå väggar, mörkt trägolv och brunt golv
Woodbine
Woodbine
Cynthia Hayes Interior Design
Jeffrey Allen
Idéer för att renovera en mellanstor vintage matplats med öppen planlösning, med vita väggar och ljust trägolv
Washington Street - 2
Washington Street - 2
Sutro Architects
Aaron Leitz Photography
Exempel på en modern matplats med öppen planlösning, med vita väggar och mörkt trägolv
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.