1. Matplats

25 894 foton på matplats

Styling av radhus Tollare
Styling av radhus Tollare
Vass Inredning
@patrik_jakobsson
Idéer för att renovera ett nordiskt kök med matplats, med vita väggar, mellanmörkt trägolv, en öppen vedspis, en spiselkrans i metall och brunt golv
Höllviken
Höllviken
Boo Björk
Nordisk inredning av en matplats med öppen planlösning, med grå väggar, ljust trägolv, en öppen vedspis och beiget golv
Stylig av arkitektritad villa i Sigtuna
Stylig av arkitektritad villa i Sigtuna
Petra of Sweden
Bild på en skandinavisk matplats med öppen planlösning, med vita väggar, ljust trägolv, en öppen vedspis och beiget golv
Grev Turegatan 86
Grev Turegatan 86
dream design sthlm
Elisabeth Daly
Bild på en skandinavisk separat matplats, med flerfärgade väggar, mellanmörkt trägolv och en standard öppen spis
Fair Haven
Fair Haven
Stone Creek Builders
Idéer för att renovera en stor vintage matplats med öppen planlösning, med vita väggar, ljust trägolv, en spiselkrans i tegelsten och en standard öppen spis
Menlo Park - new traditional house
Menlo Park - new traditional house
JPM Construction
JPM Construction offers complete support for designing, building, and renovating homes in Atherton, Menlo Park, Portola Valley, and surrounding mid-peninsula areas. With a focus on high-quality craftsmanship and professionalism, our clients can expect premium end-to-end service. The promise of JPM is unparalleled quality both on-site and off, where we value communication and attention to detail at every step. Onsite, we work closely with our own tradesmen, subcontractors, and other vendors to bring the highest standards to construction quality and job site safety. Off site, our management team is always ready to communicate with you about your project. The result is a beautiful, lasting home and seamless experience for you.
Orange Park Acres Dining Room
Orange Park Acres Dining Room
Beth Whitlinger Interior Design
The homeowner of this ranch style home in Orange Park Acres wanted the Kitchen Breakfast Nook to become a large informal Dining Room that was an extension of the new Great Room. A new painted limestone effect on the used brick fireplace sets the tone for a lighter, more open and airy space. Using a bench for part of the seating helps to eliminate crowding and give a place for the grandkids to sit that can handle sticky hands. Custom designed dining chairs in a heavy duty velvet add to the luxurious feeling of the room and can be used in the adjacent Great Room for additional seating. A heavy dark iron chandelier was replaced with the lovely fixture that was hanging in another room; it's pale tones perfect for the new scheme. The window seat cushions were updated in a serviceable ostrich print taupe vinyl enhanced by rich cut velvet brocade and metallic woven pillows, making it a perfect place to sit and enjoy the outdoors. Photo by Anthony Gomez.
Tice Residences
Tice Residences
DesignARC
The Tice Residences replace a run-down and aging duplex with two separate, modern, Santa Barbara homes. Although the unique creek-side site (which the client’s original home looked toward across a small ravine) proposed significant challenges, the clients were certain they wanted to live on the lush “Riviera” hillside. The challenges presented were ultimately overcome through a thorough and careful study of site conditions. With an extremely efficient use of space and strategic placement of windows and decks, privacy is maintained while affording expansive views from each home to the creek, downtown Santa Barbara and Pacific Ocean beyond. Both homes appear to have far more openness than their compact lots afford. The solution strikes a balance between enclosure and openness. Walls and landscape elements divide and protect two private domains, and are in turn, carefully penetrated to reveal views. Both homes are variations on one consistent theme: elegant composition of contemporary, “warm” materials; strong roof planes punctuated by vertical masses; and floating decks. The project forms an intimate connection with its setting by using site-excavated stone, terracing landscape planters with native plantings, and utilizing the shade provided by its ancient Riviera Oak trees. 2012 AIA Santa Barbara Chapter Merit Award Jim Bartsch Photography
Long Dune Residence, Truro
Long Dune Residence, Truro
Hammer Architects
Peter Vanderwarker
Inredning av en 50 tals mellanstor matplats med öppen planlösning, med vita väggar, ljust trägolv, en dubbelsidig öppen spis, en spiselkrans i betong och brunt golv
Hilltop Residence
Hilltop Residence
Kristina Dousharm Architecture PLLC
Casey Shea
Inspiration för en mellanstor funkis matplats med öppen planlösning, med vita väggar, ljust trägolv, en bred öppen spis och en spiselkrans i metall
Modern Shoreline Colonial
Modern Shoreline Colonial
Wadia Associates
Inredning av en klassisk stor separat matplats, med vita väggar, mörkt trägolv, en standard öppen spis, en spiselkrans i sten och brunt golv
Harbor View
Harbor View
Kennedy Cole Interior Design
Bild på en stor vintage separat matplats, med grå väggar, ljust trägolv, brunt golv, en standard öppen spis och en spiselkrans i trä
Santa Fe Chic Pueblo
Santa Fe Chic Pueblo
Samuel Design Group
John Baker
Amerikansk inredning av en stor matplats, med beige väggar, en öppen hörnspis, en spiselkrans i gips och klinkergolv i terrakotta
Berkeley Lake Renovation
Berkeley Lake Renovation
TVL Creative Ltd.
[Our Clients] We were so excited to help these new homeowners re-envision their split-level diamond in the rough. There was so much potential in those walls, and we couldn’t wait to delve in and start transforming spaces. Our primary goal was to re-imagine the main level of the home and create an open flow between the space. So, we started by converting the existing single car garage into their living room (complete with a new fireplace) and opening up the kitchen to the rest of the level. [Kitchen] The original kitchen had been on the small side and cut-off from the rest of the home, but after we removed the coat closet, this kitchen opened up beautifully. Our plan was to create an open and light filled kitchen with a design that translated well to the other spaces in this home, and a layout that offered plenty of space for multiple cooks. We utilized clean white cabinets around the perimeter of the kitchen and popped the island with a spunky shade of blue. To add a real element of fun, we jazzed it up with the colorful escher tile at the backsplash and brought in accents of brass in the hardware and light fixtures to tie it all together. Through out this home we brought in warm wood accents and the kitchen was no exception, with its custom floating shelves and graceful waterfall butcher block counter at the island. [Dining Room] The dining room had once been the home’s living room, but we had other plans in mind. With its dramatic vaulted ceiling and new custom steel railing, this room was just screaming for a dramatic light fixture and a large table to welcome one-and-all. [Living Room] We converted the original garage into a lovely little living room with a cozy fireplace. There is plenty of new storage in this space (that ties in with the kitchen finishes), but the real gem is the reading nook with two of the most comfortable armchairs you’ve ever sat in. [Master Suite] This home didn’t originally have a master suite, so we decided to convert one of the bedrooms and create a charming suite that you’d never want to leave. The master bathroom aesthetic quickly became all about the textures. With a sultry black hex on the floor and a dimensional geometric tile on the walls we set the stage for a calm space. The warm walnut vanity and touches of brass cozy up the space and relate with the feel of the rest of the home. We continued the warm wood touches into the master bedroom, but went for a rich accent wall that elevated the sophistication level and sets this space apart. [Hall Bathroom] The floor tile in this bathroom still makes our hearts skip a beat. We designed the rest of the space to be a clean and bright white, and really let the lovely blue of the floor tile pop. The walnut vanity cabinet (complete with hairpin legs) adds a lovely level of warmth to this bathroom, and the black and brass accents add the sophisticated touch we were looking for. [Office] We loved the original built-ins in this space, and knew they needed to always be a part of this house, but these 60-year-old beauties definitely needed a little help. We cleaned up the cabinets and brass hardware, switched out the formica counter for a new quartz top, and painted wall a cheery accent color to liven it up a bit. And voila! We have an office that is the envy of the neighborhood.
Knightsbridge Town House
Knightsbridge Town House
Lily Paulson-Ellis Interior Design
Todd Sutherland
Klassisk inredning av en separat matplats, med vita väggar, en standard öppen spis och beiget golv
Ponte Vedra Beach Condo
Ponte Vedra Beach Condo
Lauren Leonard Interiors
Inspiration för mellanstora maritima matplatser med öppen planlösning, med vita väggar, mellanmörkt trägolv, en standard öppen spis och en spiselkrans i trä
Квартира в Палевском жилмассиве
Квартира в Палевском жилмассиве
Duga Studio
Inspiration för mellanstora nordiska kök med matplatser, med vita väggar, vinylgolv, en öppen vedspis, en spiselkrans i metall och vitt golv
Beach House at Avoca Beach by Architecture Saville Isaacs
Beach House at Avoca Beach by Architecture Saville Isaacs
Architecture Saville Isaacs
Interior - Living Room and Dining Beach House at Avoca Beach by Architecture Saville Isaacs Project Summary Architecture Saville Isaacs https://www.architecturesavilleisaacs.com.au/ The core idea of people living and engaging with place is an underlying principle of our practice, given expression in the manner in which this home engages with the exterior, not in a general expansive nod to view, but in a varied and intimate manner. The interpretation of experiencing life at the beach in all its forms has been manifested in tangible spaces and places through the design of pavilions, courtyards and outdoor rooms. Architecture Saville Isaacs https://www.architecturesavilleisaacs.com.au/ A progression of pavilions and courtyards are strung off a circulation spine/breezeway, from street to beach: entry/car court; grassed west courtyard (existing tree); games pavilion; sand+fire courtyard (=sheltered heart); living pavilion; operable verandah; beach. The interiors reinforce architectural design principles and place-making, allowing every space to be utilised to its optimum. There is no differentiation between architecture and interiors: Interior becomes exterior, joinery becomes space modulator, materials become textural art brought to life by the sun.   Project Description Architecture Saville Isaacs https://www.architecturesavilleisaacs.com.au/ The core idea of people living and engaging with place is an underlying principle of our practice, given expression in the manner in which this home engages with the exterior, not in a general expansive nod to view, but in a varied and intimate manner. The house is designed to maximise the spectacular Avoca beachfront location with a variety of indoor and outdoor rooms in which to experience different aspects of beachside living. Client brief: home to accommodate a small family yet expandable to accommodate multiple guest configurations, varying levels of privacy, scale and interaction. A home which responds to its environment both functionally and aesthetically, with a preference for raw, natural and robust materials. Maximise connection – visual and physical – to beach. The response was a series of operable spaces relating in succession, maintaining focus/connection, to the beach. The public spaces have been designed as series of indoor/outdoor pavilions. Courtyards treated as outdoor rooms, creating ambiguity and blurring the distinction between inside and out. A progression of pavilions and courtyards are strung off circulation spine/breezeway, from street to beach: entry/car court; grassed west courtyard (existing tree); games pavilion; sand+fire courtyard (=sheltered heart); living pavilion; operable verandah; beach. Verandah is final transition space to beach: enclosable in winter; completely open in summer. This project seeks to demonstrates that focusing on the interrelationship with the surrounding environment, the volumetric quality and light enhanced sculpted open spaces, as well as the tactile quality of the materials, there is no need to showcase expensive finishes and create aesthetic gymnastics. The design avoids fashion and instead works with the timeless elements of materiality, space, volume and light, seeking to achieve a sense of calm, peace and tranquillity. Architecture Saville Isaacs https://www.architecturesavilleisaacs.com.au/ Focus is on the tactile quality of the materials: a consistent palette of concrete, raw recycled grey ironbark, steel and natural stone. Materials selections are raw, robust, low maintenance and recyclable. Light, natural and artificial, is used to sculpt the space and accentuate textural qualities of materials. Passive climatic design strategies (orientation, winter solar penetration, screening/shading, thermal mass and cross ventilation) result in stable indoor temperatures, requiring minimal use of heating and cooling. Architecture Saville Isaacs https://www.architecturesavilleisaacs.com.au/ Accommodation is naturally ventilated by eastern sea breezes, but sheltered from harsh afternoon winds. Both bore and rainwater are harvested for reuse. Low VOC and non-toxic materials and finishes, hydronic floor heating and ventilation ensure a healthy indoor environment. Project was the outcome of extensive collaboration with client, specialist consultants (including coastal erosion) and the builder. The interpretation of experiencing life by the sea in all its forms has been manifested in tangible spaces and places through the design of the pavilions, courtyards and outdoor rooms. The interior design has been an extension of the architectural intent, reinforcing architectural design principles and place-making, allowing every space to be utilised to its optimum capacity. There is no differentiation between architecture and interiors: Interior becomes exterior, joinery becomes space modulator, materials become textural art brought to life by the sun. Architecture Saville Isaacs https://www.architecturesavilleisaacs.com.au/ https://www.architecturesavilleisaacs.com.au/
Bay Cottage - Farmhouse
Bay Cottage - Farmhouse
Visbeen Architects
Builder: Boone Construction Photographer: M-Buck Studio This lakefront farmhouse skillfully fits four bedrooms and three and a half bathrooms in this carefully planned open plan. The symmetrical front façade sets the tone by contrasting the earthy textures of shake and stone with a collection of crisp white trim that run throughout the home. Wrapping around the rear of this cottage is an expansive covered porch designed for entertaining and enjoying shaded Summer breezes. A pair of sliding doors allow the interior entertaining spaces to open up on the covered porch for a seamless indoor to outdoor transition. The openness of this compact plan still manages to provide plenty of storage in the form of a separate butlers pantry off from the kitchen, and a lakeside mudroom. The living room is centrally located and connects the master quite to the home’s common spaces. The master suite is given spectacular vistas on three sides with direct access to the rear patio and features two separate closets and a private spa style bath to create a luxurious master suite. Upstairs, you will find three additional bedrooms, one of which a private bath. The other two bedrooms share a bath that thoughtfully provides privacy between the shower and vanity.
Mid Century Modern Meets 2020
Mid Century Modern Meets 2020
Fox Interiors
Idéer för mellanstora 60 tals separata matplatser, med vita väggar, mellanmörkt trägolv, en standard öppen spis, en spiselkrans i tegelsten och brunt golv
Oavsett om du söker inspiration för en renovering av matplats eller ska bygga ett snyggt designat matplats från början så har Houzz 25 894 foton från de bästa designer, inredare, och arkitekter i landet, exempelvis Visbeen Architects och TVL Creative Ltd.. Titta på foton med olika färger och stilar när du letar efter inredning för matplats som inspirerar dig. Spara dem i en idébok eller kontakta experten bakom projektet för att se vilka designidéer de har för ditt hem. Upptäck även det fina fotogalleriet med bilder av matplats fyllt av idéer och få reda på mer om exakt varför Houzz är den bästa hemsidan för renovering och design.
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.