Houzz Logo Print
  1. Storlek: Stort

569 480 foton på modern design och inredning

Die Villa Mölnycke nahe Göteborg - eine wahre Natur OaseDie Villa Mölnycke nahe Göteborg - eine wahre Natur Oase
Schüco International KGSchüco International KG
Großformatige Schiebeelemente lösen die Grenzen zwischen Innen- und Außenraum auf. Sie ermöglichen es, das Haus an sonnigen Tagen komplett zu öffnen, aber an kalten Wintertagen die Natur optisch in den Innenraum zu holen. Architekt: Arkkas Arkitekter, Verberg, Schweden Verarbeiter: Alufront, Sävedalen, Schweden Bild: Schüco International KG
Upplandsgatan Residence KitchenUpplandsgatan Residence Kitchen
B R I T T F U R N – Interior DesignB R I T T F U R N – Interior Design
Mitt i det hemtrevliga Vasastan blev vår uppgift att blåsa nytt liv i en lägenhet som en ung familj nyligen köpt. Utmaningen för oss var att modernisera lägenheten på 125 kvadratmeter och samtidigt bevara dess arkitektur från sent 1800-tal. För att få fram det tidsenliga hem familjen önskade, började skisserna gå mot en mer öppen planlösning. Beslutet att omplacera köket och slå upp en vägg där det tidigare varit ett sovrum, gjorde att hemmet kunde bjuda in till en mer social miljö. Tack vare förflyttningen av köket som placerades mer centralt i lägenheten, förvandlades platsen till en mer naturlig mötesplats. Den nya planlösningen blev grundläggande för att få fram rätt känsla men även val av material och andra detaljer spelade en viktig roll för att få en sammanhängande atmosfär. Lägenhetens generösa takhöjd bidrog till ett luftigt intryck och det naturliga ljuset utifrån gjorde att en klassisk skandinavisk palett i gråa toner kombinerat med inslag av trä föll sig passande. Elementen av mässing och de gammelrosa nyanserna adderade en trendig sofistikerad känsla. Genom att återställa detaljer som lister, spegelpaneler och stuckaturer i taket kunde slutresultatet signalera ett enhetligt samspel mellan gammalt och nytt. Slutfört: Juni 2019 Plats: Vasastan, Stockholm Typ av projekt: Renovering av bostad Fotograf: Joachim Belaeiff
Mountain Contemporary Custom Home - Master TubMountain Contemporary Custom Home - Master Tub
Allard + Roberts Interior Design, IncAllard + Roberts Interior Design, Inc
Builder: Thompson Properties, Interior Designer: Allard & Roberts Interior Design, Cabinetry: Advance Cabinetry, Countertops: Mountain Marble & Granite, Lighting Fixtures: Lux Lighting and Allard & Roberts, Doors: Sun Mountain Door, Plumbing & Appliances: Ferguson, Door & Cabinet Hardware: Bella Hardware & Bath Photography: David Dietrich Photography Tile: Artistic Tile Area Rug: Togar rugs
Ny kollektion By Rydéns våren 2020Ny kollektion By Rydéns våren 2020
By RydénsBy Rydéns
Taklampa Gross GIant amber
Modern inredning av ett stort vardagsrum, med grå väggar, mellanmörkt trägolv, en standard öppen spis, en spiselkrans i trä och brunt golv
Berscheid Builders - Golf Haven EstatesBerscheid Builders - Golf Haven Estates
Westwind Woodworkers Inc.Westwind Woodworkers Inc.
Michael's Photography
Idéer för ett stort modernt kök, med en undermonterad diskho, släta luckor, grå skåp, granitbänkskiva, vitt stänkskydd, stänkskydd i keramik, rostfria vitvaror, mellanmörkt trägolv och en köksö
Contemporary Kitchen Design IdeasContemporary Kitchen Design Ideas
Everingham DesignEveringham Design
Idéer för att renovera ett stort funkis grå grått kök, med en undermonterad diskho, släta luckor, svarta skåp, bänkskiva i kvartsit, vitt stänkskydd, stänkskydd i marmor, rostfria vitvaror, en köksö och grått golv
Teen Girls Bath and Bedroom San Antonio, TXTeen Girls Bath and Bedroom San Antonio, TX
Younique DesignsYounique Designs
Casey Dunn
Exempel på ett stort modernt barnrum kombinerat med sovrum, med vita väggar och mellanmörkt trägolv
Abinger RoadAbinger Road
ZulufishZulufish
A detached Edwardian villa set over three storeys, with the master suite on the top floor, four bedrooms (one en-suite) and family bathroom on the first floor and a sitting room, snug, cloakroom, utility, hall and kitchen-diner leading to the garden on the ground level. With their children grown up and pursuing further education, the owners of this property wanted to turn their home into a sophisticated space the whole family could enjoy. Although generously sized, it was a typical period property with a warren of dark rooms that didn’t suit modern life. The garden was awkward to access and some rooms rarely used. As avid foodies and cooks, the family wanted an open kitchen-dining area where the could entertain their friends, with plentiful storage and a connection to the garden. Our design team reconfigured the ground floor and added a small rear and side extension to open the space for a huge kitchen and dining area, with a bank of Crittall windows leading to the garden (redesigned by Ruth Willmott). Ultra-marine blue became the starting point for the kitchen and ground floor design – this fresh hue extends to the garden to unite indoors and outdoors. Bespoke cabinetry designed by HUX London provides ample storage, and on one section beautiful fluted glass panels hide a TV. The cabinetry is complemented by a spectacular book-matched marble splash-back, and timber, parquet flooring, which extends throughout the ground floor. The open kitchen area incorporates a glamorous dining table by Marcel Wanders, which the family use every day. Now a snug, this was the darkest room with the least going for it architecturally. A cool and cosy space was created with elegant wall-panelling, a low corner sofa, stylish wall lamps and a wood-burning stove. It’s now ¬the family’s favourite room, as they gather here for movie nights. The formal sitting room is an elegant space where the family plays music. A sumptuous teal sofa, a hand-knotted silk and wool rug and a vibrant abstract artwork bring a fresh feel. This teenager’s bedroom with its taupe palette, luxurious finishes and study area has a grown-up vibe, and leads to a gorgeous marble-clad en-suite bathroom. The couple now have their own dedicated study, with a streamlined double desk and bespoke cabinetry. In the master suite, the sloping ceilings were maximised with bespoke wardrobes by HUX London, while a calming scheme was created with soft, neutral tones and rich textures.
Outdoor Living & Exterior Makeover in AtlantaOutdoor Living & Exterior Makeover in Atlanta
Boyce Design and ContractingBoyce Design and Contracting
The upper deck includes Ipe flooring, an outdoor kitchen with concrete countertops, and a custom decorative metal railing that connects to the lower deck's artificial turf area. The ground level features custom concrete pavers, fire pit, open framed pergola with day bed and under decking system.
2017 BONDI VALAIS2017 BONDI VALAIS
Leicht Westchester-GreenwichLeicht Westchester-Greenwich
Modern inredning av ett stort kök, med en dubbel diskho, släta luckor, grå skåp, bänkskiva i koppar, brunt stänkskydd, rostfria vitvaror, betonggolv och en köksö
Urban Zen Spa BathUrban Zen Spa Bath
Lauren Levant InteriorLauren Levant Interior
Modern inredning av ett stort svart svart en-suite badrum, med en dubbeldusch, grå kakel, grå väggar, grått golv, dusch med gångjärnsdörr, släta luckor, skåp i mellenmörkt trä, cementkakel, betonggolv, ett fristående handfat och bänkskiva i betong
BathroomsBathrooms
AT&S Artistic Tile & StoneAT&S Artistic Tile & Stone
ASID Award winning Master Bath
Inspiration för stora moderna en-suite badrum, med ett fristående badkar, en kantlös dusch, porslinskakel, marmorgolv och med dusch som är öppen
The Colony ProjectThe Colony Project
Hudson + Bloum DesignHudson + Bloum Design
Lucy Call
Modern inredning av ett stort allrum med öppen planlösning, med en hemmabar, beige väggar, mellanmörkt trägolv, en standard öppen spis, en spiselkrans i sten och beiget golv
Modern Home Renovation in Brookland, Washington DCModern Home Renovation in Brookland, Washington DC
Four Brothers Design + BuildFour Brothers Design + Build
Modern inredning av ett stort grå grått kök, med en undermonterad diskho, släta luckor, skåp i ljust trä, bänkskiva i kvarts, vitt stänkskydd, stänkskydd i sten, rostfria vitvaror, ljust trägolv, en köksö och brunt golv
Modern Design and Outdoor LivingrModern Design and Outdoor Livingr
Freestyle InteriorsFreestyle Interiors
Inspiration för stora moderna uteplatser på baksidan av huset, med utekök, kakelplattor och takförlängning
Morningside renovationMorningside renovation
Level Craft ConstructionLevel Craft Construction
Modern inredning av ett stort l-kök, med en rustik diskho, skåp i shakerstil, vita skåp, bänkskiva i täljsten, grått stänkskydd, stänkskydd i stenkakel, rostfria vitvaror, ljust trägolv och en köksö
Abinger RoadAbinger Road
ZulufishZulufish
A detached Edwardian villa set over three storeys, with the master suite on the top floor, four bedrooms (one en-suite) and family bathroom on the first floor and a sitting room, snug, cloakroom, utility, hall and kitchen-diner leading to the garden on the ground level. With their children grown up and pursuing further education, the owners of this property wanted to turn their home into a sophisticated space the whole family could enjoy. Although generously sized, it was a typical period property with a warren of dark rooms that didn’t suit modern life. The garden was awkward to access and some rooms rarely used. As avid foodies and cooks, the family wanted an open kitchen-dining area where the could entertain their friends, with plentiful storage and a connection to the garden. Our design team reconfigured the ground floor and added a small rear and side extension to open the space for a huge kitchen and dining area, with a bank of Crittall windows leading to the garden (redesigned by Ruth Willmott). Ultra-marine blue became the starting point for the kitchen and ground floor design – this fresh hue extends to the garden to unite indoors and outdoors. Bespoke cabinetry designed by HUX London provides ample storage, and on one section beautiful fluted glass panels hide a TV. The cabinetry is complemented by a spectacular book-matched marble splash-back, and timber, parquet flooring, which extends throughout the ground floor. The open kitchen area incorporates a glamorous dining table by Marcel Wanders, which the family use every day. Now a snug, this was the darkest room with the least going for it architecturally. A cool and cosy space was created with elegant wall-panelling, a low corner sofa, stylish wall lamps and a wood-burning stove. It’s now ¬the family’s favourite room, as they gather here for movie nights. The formal sitting room is an elegant space where the family plays music. A sumptuous teal sofa, a hand-knotted silk and wool rug and a vibrant abstract artwork bring a fresh feel. This teenager’s bedroom with its taupe palette, luxurious finishes and study area has a grown-up vibe, and leads to a gorgeous marble-clad en-suite bathroom. The couple now have their own dedicated study, with a streamlined double desk and bespoke cabinetry. In the master suite, the sloping ceilings were maximised with bespoke wardrobes by HUX London, while a calming scheme was created with soft, neutral tones and rich textures.
Contemporary Kitchen Design IdeasContemporary Kitchen Design Ideas
Everingham DesignEveringham Design
Inspiration för stora moderna vitt kök, med en undermonterad diskho, skåp i mellenmörkt trä, bänkskiva i kvartsit, vitt stänkskydd, stänkskydd i marmor, rostfria vitvaror, mellanmörkt trägolv, en köksö, brunt golv och släta luckor
Beverly HillsBeverly Hills
C & L Construction Inc.C & L Construction Inc.
Beverly Hills Complete Home Remodeling. Master Bathroom Remodel
Idéer för ett stort modernt vit badrum för barn, med luckor med profilerade fronter, skåp i mellenmörkt trä, en kantlös dusch, en toalettstol med hel cisternkåpa, vit kakel, keramikplattor, vita väggar, klinkergolv i keramik, ett nedsänkt handfat, bänkskiva i kvarts, grått golv och dusch med gångjärnsdörr
Burns Backyard RenovationBurns Backyard Renovation
Tellurian ConstructionTellurian Construction
Donny Mays Photography
Inspiration för stora moderna bakgårdar i full sol, med naturstensplattor

569 480 foton på modern design och inredning

1
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Houzz använder cookies och liknande teknik för att anpassa min upplevelse med relevant innehåll och det bästa Houzz produkter och tjänster kan erbjuda mig. Genom att klicka 'Acceptera' accepterar jag detta, så som det vidare beskrivs i Houzz Cookie Policy. Jag kan avvisa icke-essentiella cookies genom att klicka 'Administrera preferenser'.