Fitler Square Townhouse
Fitler Square Townhouse
Kaminski + Pew
Master bedroom with custom green velvet upholstered headboard wall and bed frame. Leather and natural linen nightstands. Brass pendant lighting and integrated dimmer switches.
Woodvalley Residence
Woodvalley Residence
Gaile Guevara
Woodvalley Residence Fireplace | Dry stacked gray blue limestone w/ cast concrete hearth Floor | White Oak Flat Sawn, with a white finish that was sanded off called natural its a 7% gloss. Total was 4 layers. white finish, sanded, refinished. Installed and supplies around $20/sq.ft. The intention was to finish like natural driftwood with no gloss. You can contact the Builder Procon Projects for more detailed information. http://proconprojects.com/ 2011 © GAILE GUEVARA | PHOTOGRAPHY™ All rights reserved. :: DESIGN TEAM :: Interior Designer: Gaile Guevara Interior Design Team: Layers & Layers Renovation & House Extension by Procon Projects Limited Architecture & Design by Mason Kent Design Landscaping provided by Arcon Water Designs Finishes The flooring was engineered 7"W wide plankl, white oak, site finished in both a white & gray wash
Pool house
Pool house
Exterior Worlds Landscaping & Design
We were contacted by a family named Pesek who lived near Memorial Drive on the West side of Houston. They lived in a stately home built in the late 1950’s. Many years back, they had contracted a local pool company to install an old lagoon-style pool, which they had since grown tired of. When they initially called us, they wanted to know if we could build them an outdoor room at the far end of the swimming pool. We scheduled a free consultation at a time convenient to them, and we drove out to their residence to take a look at the property. After a quick survey of the back yard, rear of the home, and the swimming pool, we determined that building an outdoor room as an addition to their existing landscaping design would not bring them the results they expected. The pool was visibly dated with an early “70’s” look, which not only clashed with the late 50’s style of home architecture, but guaranteed an even greater clash with any modern-style outdoor room we constructed. Luckily for the Peseks, we offered an even better landscaping plan than the one they had hoped for. We proposed the construction of a new outdoor room and an entirely new swimming pool. Both of these new structures would be built around the classical geometry of proportional right angles. This would allow a very modern design to compliment an older home, because basic geometric patterns are universal in many architectural designs used throughout history. In this case, both the swimming pool and the outdoor rooms were designed as interrelated quadrilateral forms with proportional right angles that created the illusion of lengthened distance and a sense of Classical elegance. This proved a perfect complement to a house that had originally been built as a symbolic emblem of a simpler, more rugged and absolute era. Though reminiscent of classical design and complimentary to the conservative design of the home, the interior of the outdoor room was ultra-modern in its array of comfort and convenience. The Peseks felt this would be a great place to hold birthday parties for their child. With this new outdoor room, the Peseks could take the party outside at any time of day or night, and at any time of year. We also built the structure to be fully functional as an outdoor kitchen as well as an outdoor entertainment area. There was a smoker, a refrigerator, an ice maker, and a water heater—all intended to eliminate any need to return to the house once the party began. Seating and entertainment systems were also added to provide state of the art fun for adults and children alike. We installed a flat-screen plasma TV, and we wired it for cable. The swimming pool was built between the outdoor room and the rear entrance to the house. We got rid of the old lagoon-pool design which geometrically clashed with the right angles of the house and outdoor room. We then had a completely new pool built, in the shape of a rectangle, with a rather innovative coping design. We showcased the pool with a coping that rose perpendicular to the ground out of the stone patio surface. This reinforced our blend of contemporary look with classical right angles. We saved the client an enormous amount of money on travertine by setting the coping so that it does not overhang with the tile. Because the ground between the house and the outdoor room gradually dropped in grade, we used the natural slope of the ground to create another perpendicular right angle at the end of the pool. Here, we installed a waterfall which spilled over into a heated spa. Although the spa was fed from within itself, it was built to look as though water was coming from within the pool. The ultimate result of all of this is a new sense of visual “ebb and flow,” so to speak. When Mr. Pesek sits in his couch facing his house, the earth appears to rise up first into an illuminated pool which leads the way up the steps to his home. When he sits in his spa facing the other direction, the earth rises up like a doorway to his outdoor room, where he can comfortably relax in the water while he watches TV. For more the 20 years Exterior Worlds has specialized in servicing many of Houston's fine neighborhoods.
Tranquil Attic Renovation - Atlanta
Tranquil Attic Renovation - Atlanta
Innovative Construction Inc.
Exempel på ett stort modernt vit vitt en-suite badrum, med släta luckor, skåp i ljust trä, ett fristående badkar, en öppen dusch, en vägghängd toalettstol, svart kakel, travertinkakel, vita väggar, marmorgolv, ett fristående handfat, marmorbänkskiva, grått golv och dusch med gångjärnsdörr
Living Spaces
Living Spaces
Morgan McMurphy Renovation & Design
Bild på ett stort funkis allrum med öppen planlösning, med ett finrum, vita väggar, mörkt trägolv, en standard öppen spis, en spiselkrans i sten och brunt golv
Mill Valley Hills
Mill Valley Hills
The Garden Route Company
A modern family space with lots of room to relax.
Idéer för en stor modern bakgård i delvis sol, med marksten i betong
Deck + Firepit
Deck + Firepit
Artistic Concrete Surfaces
Lindsey Denny
Bild på en stor funkis uteplats på baksidan av huset, med en öppen spis, stämplad betong och takförlängning
Contemporary Custom Home Mountain Views
Contemporary Custom Home Mountain Views
Tomecek Studio Architecture
Raul Garcia
Bild på ett stort funkis grått trähus, med två våningar och pulpettak
Great Wall of Fire
Great Wall of Fire
Presidential Pools, Spas & Patio
A description of the homeowners and space from Linnzy, the Presidential Pools, Spas & Patio designer who worked on this project: "The homeowners can be described as an active family of three boys. They tend to host family and friends and wanted a space that could fill their large backyard and yet be functional for the kids and adults. The contemporary straight lines of the pool match the interior of the house giving them a resort feel in the very own backyard! The large pergola is a perfect area to cool off in the shade while enjoying a large outdoor kitchen as well as an oversized fire pit for the cooler nights and roasting marshmallows. They wanted a wow factor as the pool is the main focal point from the living room, and the oversized wall and rain sheer did the trick!"
To Infinity and Beyond
To Infinity and Beyond
Mom's Design Build
Inspiration för ett stort funkis hem
Onyx Rod FLIGHT Switchback
Onyx Rod FLIGHT Switchback
Viewrail
Black onyx rod railing brings the future to this home in Westhampton, New York. . The owners of this home in Westhampton, New York chose to install a switchback floating staircase to transition from one floor to another. They used our jet black onyx rod railing paired it with a black powder coated stringer. Wooden handrail and thick stair treads keeps the look warm and inviting. The beautiful thin lines of rods run up the stairs and along the balcony, creating security and modernity all at once. . Outside, the owners used the same black rods paired with surface mount posts and aluminum handrail to secure their balcony. It’s a cohesive, contemporary look that will last for years to come.
Modern Toronto House
Modern Toronto House
Jordyn Developments
Designer: Maxine Tissenbaum
Exempel på ett stort modernt allrum med öppen planlösning, med vita väggar, mellanmörkt trägolv, en bred öppen spis, en väggmonterad TV, en spiselkrans i metall och brunt golv
White Kitchen Henderson Rd
White Kitchen Henderson Rd
Linear London | Kitchens, Bathrooms & Tiles
Bespoke kitchen fitted in a Henderson Road residence. The open plan design is completed with an L-shaped island with breakfast bar and stone countertops. This functional and sleek design is perfect for the family and when entertaining. InHouse Photography
Mountain Home Living Room
Mountain Home Living Room
Mosaic Interiors SF
living room, wood floor, stone wall, fireplace, indoor-outdoor, seamless flow, open, natural, art wall, books, photography display, Mosaic Architects, Mosaic Interiors, Jim Bartsch Photographer
Jupiter Island Spa Inspired
Jupiter Island Spa Inspired
Willoughby Construction
© Sargent Photography Design by Hellman-Chang
Foto på ett stort funkis en-suite badrum, med en dubbeldusch, ett fristående badkar, beige väggar, mörkt trägolv, ett fristående handfat, träbänkskiva, brunt golv och med dusch som är öppen
Exteriors
Exteriors
4D Design + Consulting
Idéer för att renovera ett stort funkis flerfärgat hus, med tre eller fler plan, blandad fasad, platt tak och tak i mixade material
800 Ogden Project
800 Ogden Project
Malibu Home
Inredning av ett modernt stort allrum med öppen planlösning, med vita väggar, betonggolv och grått golv
To Infinity and Beyond
To Infinity and Beyond
Mom's Design Build
Inspiration för stora moderna hem
Reforma piso SAG23 en Zaragoza
Reforma piso SAG23 en Zaragoza
dCMarquitectura
Exempel på ett stort, avskilt modernt vit vitt u-kök, med en integrerad diskho, släta luckor, grå skåp, vitt stänkskydd, integrerade vitvaror, betonggolv och beiget golv
Andover Pool
Andover Pool
Sudbury Design Group
60' contemporary lap pool set in woodland setting with ledge outcrops and ornamental bamboo plantings. Cascading stairs lead to a lower fire pit area and continue into the pool below. Stainless steel fountains and ornamental grasses frame the pool edge. Photography: Michael Lee
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.