1. Färg: Orange

41 358 foton på modern design och inredning

Kids Space
Kids Space
Terra + Tint Interiors
Exempel på ett modernt barnrum kombinerat med sovrum, med blå väggar, heltäckningsmatta och blått golv
Mary Fisher Designs
Mary Fisher Designs
Mary Fisher Designs
Foto på ett mellanstort funkis kök, med släta luckor och skåp i ljust trä
Walk-in Pantry
Walk-in Pantry
Closet Factory
This well designed pantry has baskets, trays, spice racks and many other pull-outs, which not only organizes the space, but transforms the pantry into an efficient, working area of the kitchen.
Board Formed Concrete Wall
Board Formed Concrete Wall
Matter.
Earth, fire, wind and water are elemental to our existence. When asked to create an outdoor shower for a former woodshop-turned-residence, we looked to the elements of nature to construct a bathing space that respects its environment and crafts an experience. We turned to the forest, the boundary upon which the shower is placed, and allowed nature to dictate our material palette. Using wood in many forms, we created a cedar wind and privacy screen, a board formed concrete wall, and tied it all together with a custom-steel framed cordwood. The result is an immersive, sensorial bathing experience within nature.
Beverly Drive
Beverly Drive
David Dalton Inc.
Idéer för ett modernt l-kök, med släta luckor, skåp i rostfritt stål, vitt stänkskydd, stänkskydd i tunnelbanekakel, rostfria vitvaror och en köksö
Asheville Retreat
Asheville Retreat
B.O.B. - Beyond Ordinary Boundaries Architecture
Idéer för att renovera ett stort funkis allrum med öppen planlösning, med beige väggar, ljust trägolv, en standard öppen spis, en spiselkrans i trä och en väggmonterad TV
Smiens Whole House Northfield
Smiens Whole House Northfield
College City Design Build
Inredning av ett modernt mellanstort hemmagym med grovkök, med bruna väggar och svart golv
Enclave
Enclave
The Auburn Studio
We paired grey interiors with dark timber joinery for this family apartment in Chennai. Running the scheme of contemporary, we experimented with textures. The front of this apartment exposes an open plan yet being parted by a semi partition of glass and wood, making the living and dining distinct spaces. The living room is powered by the richness in the wood against the furniture forms of a grey sofa, green armchair and a brown enriched coffee table. Walking past the living and into the dining, one carries along the subtle creams and matte finished wood pieces that brings the whole space together. The kitchen in close proximity with the dining, features minimalistic vibes with its simple and sleek lines. Evident through the outlook of pared - back walls and cabinetry; that rule the space. Concluding the design tour with the bedrooms, there were fashioned with accent walls that depicted the characteristics of each room. All in all, we achieved a modern spirit that embraced the apartment.
Contemporary Kitchen Remodel
Contemporary Kitchen Remodel
Four Brothers Design + Build
Foto på ett mellanstort funkis kök, med en undermonterad diskho, släta luckor, bänkskiva i koppar, vitt stänkskydd, rostfria vitvaror, en köksö, skåp i mörkt trä, stänkskydd i glaskakel och ljust trägolv
Balmoral House
Balmoral House
CHROFI
Elegant and minimalist kitchen in classic marble and soft dark tones. The Balmoral House is located within the lower north-shore suburb of Balmoral. The site presents many difficulties being wedged shaped, on the low side of the street, hemmed in by two substantial existing houses and with just half the land area of its neighbours. Where previously the site would have enjoyed the benefits of a sunny rear yard beyond the rear building alignment, this is no longer the case with the yard having been sold-off to the neighbours. Our design process has been about finding amenity where on first appearance there appears to be little. The design stems from the first key observation, that the view to Middle Harbour is better from the lower ground level due to the height of the canopy of a nearby angophora that impedes views from the first floor level. Placing the living areas on the lower ground level allowed us to exploit setback controls to build closer to the rear boundary where oblique views to the key local features of Balmoral Beach and Rocky Point Island are best. This strategy also provided the opportunity to extend these spaces into gardens and terraces to the limits of the site, maximising the sense of space of the 'living domain'. Every part of the site is utilised to create an array of connected interior and exterior spaces The planning then became about ordering these living volumes and garden spaces to maximise access to view and sunlight and to structure these to accommodate an array of social situations for our Client’s young family. At first floor level, the garage and bedrooms are composed in a linear block perpendicular to the street along the south-western to enable glimpses of district views from the street as a gesture to the public realm. Critical to the success of the house is the journey from the street down to the living areas and vice versa. A series of stairways break up the journey while the main glazed central stair is the centrepiece to the house as a light-filled piece of sculpture that hangs above a reflecting pond with pool beyond. The architecture works as a series of stacked interconnected volumes that carefully manoeuvre down the site, wrapping around to establish a secluded light-filled courtyard and terrace area on the north-eastern side. The expression is 'minimalist modern' to avoid visually complicating an already dense set of circumstances. Warm natural materials including off-form concrete, neutral bricks and blackbutt timber imbue the house with a calm quality whilst floor to ceiling glazing and large pivot and stacking doors create light-filled interiors, bringing the garden inside. In the end the design reverses the obvious strategy of an elevated living space with balcony facing the view. Rather, the outcome is a grounded compact family home sculpted around daylight, views to Balmoral and intertwined living and garden spaces that satisfy the social needs of a growing young family. Photo Credit: Katherine Lu
Jasmine Kitchen
Jasmine Kitchen
Anna Jacoby Interiors
Ian Coleman
Inspiration för mellanstora moderna flerfärgat kök, med en undermonterad diskho, släta luckor, bruna skåp, bänkskiva i kvarts, flerfärgad stänkskydd, rostfria vitvaror, klinkergolv i porslin, en köksö och brunt golv
Philly new construction
Philly new construction
J&D Staging and Decorating Services LLC
Idéer för ett modernt vit badrum, med släta luckor, grå skåp, grå kakel, ett undermonterad handfat och vitt golv
Apartament B
Apartament B
Christian Schwienbacher
Jürgen Eheim
Modern inredning av ett badrum med dusch, med en kantlös dusch, en vägghängd toalettstol, röd kakel, mosaik, röda väggar, mosaikgolv, rött golv och dusch med duschdraperi
Horizontal boards cedar fences
Horizontal boards cedar fences
Dream Fence by Fensu Inc.
Bild på en stor funkis trädgård framför huset
4 Springs Lane
4 Springs Lane
Robert M. Gurney, FAIA, Architect
Maxwell MacKenzie
Inspiration för en funkis takterrass
Complete Remodel with Rooftop Deck
Complete Remodel with Rooftop Deck
Strobel Design Build
City living can lead to creativity, like this complete remodel that also included a rooftop patio. A NARI Contractor of the Year award winner, this contemporary design relies heavily on straight lines and metallic accents.
Однокомнатная квартира для девушки 25 лет
Однокомнатная квартира для девушки 25 лет
Ксения Ерлакова
Exempel på en mellanstor modern hall, med svarta väggar, en enkeldörr, en gul dörr och grått golv
Dunbar Residence
Dunbar Residence
Altera Landscape
Landscape Design: Elaine Iverson / Photography: Jeri Koegel
Modern inredning av en mellanstor uppfart i full sol framför huset, med en trädgårdsgång och naturstensplattor
Appleton Way
Appleton Way
Peters Architecture
Clark Dugger Photography
Idéer för en stor modern bakgård i full sol, med utekrukor och grus
North Dallas Luxe Modern
North Dallas Luxe Modern
Urbanology Designs
Modern Luxe Home in North Dallas with Parisian Elements. Luxury Modern Design. Heavily black and white with earthy touches. White walls, black cabinets, open shelving, resort-like master bedroom, modern yet feminine office. Light and bright. Fiddle leaf fig. Olive tree. Performance Fabric.
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.