1. Färg: Vit

353 754 foton på modern design och inredning

Lägenhet på Lundagatan
Lägenhet på Lundagatan
Raminta Buta | Fotograf
Inredning av ett modernt vit vitt badrum med dusch, med svarta skåp, en hörndusch, en vägghängd toalettstol, vit kakel, vita väggar, klinkergolv i keramik, grått golv och dusch med gångjärnsdörr
Villa
Villa
Fotograf Christian Boo
Idéer för ett modernt grå l-kök, med släta luckor, grå skåp, rostfria vitvaror, mellanmörkt trägolv, en köksö och brunt golv
Upplandsgatan Residence Kitchen
Upplandsgatan Residence Kitchen
B R I T T F U R N – Interior Design
Mitt i det hemtrevliga Vasastan blev vår uppgift att blåsa nytt liv i en lägenhet som en ung familj nyligen köpt. Utmaningen för oss var att modernisera lägenheten på 125 kvadratmeter och samtidigt bevara dess arkitektur från sent 1800-tal. För att få fram det tidsenliga hem familjen önskade, började skisserna gå mot en mer öppen planlösning. Beslutet att omplacera köket och slå upp en vägg där det tidigare varit ett sovrum, gjorde att hemmet kunde bjuda in till en mer social miljö. Tack vare förflyttningen av köket som placerades mer centralt i lägenheten, förvandlades platsen till en mer naturlig mötesplats. Den nya planlösningen blev grundläggande för att få fram rätt känsla men även val av material och andra detaljer spelade en viktig roll för att få en sammanhängande atmosfär. Lägenhetens generösa takhöjd bidrog till ett luftigt intryck och det naturliga ljuset utifrån gjorde att en klassisk skandinavisk palett i gråa toner kombinerat med inslag av trä föll sig passande. Elementen av mässing och de gammelrosa nyanserna adderade en trendig sofistikerad känsla. Genom att återställa detaljer som lister, spegelpaneler och stuckaturer i taket kunde slutresultatet signalera ett enhetligt samspel mellan gammalt och nytt. Slutfört: Juni 2019 Plats: Vasastan, Stockholm Typ av projekt: Renovering av bostad Fotograf: Joachim Belaeiff
Myresjöhus Ängsö
Myresjöhus Ängsö
Living-Room C&S Interiör AB
Idéer för en mellanstor modern matplats med öppen planlösning, med vita väggar och beiget golv
Grev Magnigatan 19
Grev Magnigatan 19
Move2
Bild på ett funkis gästrum, med vita väggar
Karl Johansgatan 61 b
Karl Johansgatan 61 b
Bjurfors Göteborg
Idéer för ett mellanstort modernt vardagsrum, med vita väggar, ljust trägolv, en väggmonterad TV och beiget golv
Villa Bälsta
Villa Bälsta
AN Property Development AB
Inspiration för moderna tvättstugor
Organized Pantry
Organized Pantry
Abundance Organizing
Kieran Wagner (www.kieranwagner.com)
Inredning av ett modernt mellanstort skafferi, med öppna hyllor och vita skåp
Cove
Cove
Coda Construction LLC
Idéer för att renovera ett funkis en-suite badrum, med släta luckor, skåp i mellenmörkt trä, ett fristående badkar, en dubbeldusch, beige kakel, vita väggar, ett undermonterad handfat, beiget golv och med dusch som är öppen
Chinoiserie Chic, Pearl Gray
Chinoiserie Chic, Pearl Gray
Rebel Walls
Inspiration för moderna vardagsrum
Murray Hill, Manhattan
Murray Hill, Manhattan
Houzz-ID: 134588059
Modern inredning av ett kök
Mellan styling 3 rok Brevduvegatan Solna
Mellan styling 3 rok Brevduvegatan Solna
Dekoracio AB
Inspiration för moderna allrum med öppen planlösning, med vita väggar, mellanmörkt trägolv och brunt golv
Cool Gray
Cool Gray
Change Your Bathroom©
The detailed plans for this bathroom can be purchased here: https://www.changeyourbathroom.com/shop/cool-gray-bathroom-plans/ Brushed nickel shower head with digital shower valve, freestanding bathtub, curbless shower with hidden shower drain, flat pebble shower floor, shelf over tub with LED lighting, gray vanity with drawer fronts, white square ceramic sinks, wall mount faucets and lighting under vanity. Hidden Drain shower system. This bathroom is about 19' long by 6' wide. Atlanta Bathroom.
Philadelphia Blue & White Kitchen
Philadelphia Blue & White Kitchen
Kitchen Magic
Residing in Philadelphia, it only seemed natural for a blue and white color scheme. The combination of Satin White and Colonial Blue creates instant drama in this refaced kitchen. Cambria countertop in Weybourne, include a waterfall side on the peninsula that elevate the design. An elegant backslash in a taupe ceramic adds a subtle backdrop. Photography: Christian Giannelli www.christiangiannelli.com/
MODERN NEW CONSTRUCTION
MODERN NEW CONSTRUCTION
User
A masterpiece of light and design, this gorgeous Beverly Hills contemporary is filled with incredible moments, offering the perfect balance of intimate corners and open spaces. A large driveway with space for ten cars is complete with a contemporary fountain wall that beckons guests inside. An amazing pivot door opens to an airy foyer and light-filled corridor with sliding walls of glass and high ceilings enhancing the space and scale of every room. An elegant study features a tranquil outdoor garden and faces an open living area with fireplace. A formal dining room spills into the incredible gourmet Italian kitchen with butler’s pantry—complete with Miele appliances, eat-in island and Carrara marble countertops—and an additional open living area is roomy and bright. Two well-appointed powder rooms on either end of the main floor offer luxury and convenience. Surrounded by large windows and skylights, the stairway to the second floor overlooks incredible views of the home and its natural surroundings. A gallery space awaits an owner’s art collection at the top of the landing and an elevator, accessible from every floor in the home, opens just outside the master suite. Three en-suite guest rooms are spacious and bright, all featuring walk-in closets, gorgeous bathrooms and balconies that open to exquisite canyon views. A striking master suite features a sitting area, fireplace, stunning walk-in closet with cedar wood shelving, and marble bathroom with stand-alone tub. A spacious balcony extends the entire length of the room and floor-to-ceiling windows create a feeling of openness and connection to nature. A large grassy area accessible from the second level is ideal for relaxing and entertaining with family and friends, and features a fire pit with ample lounge seating and tall hedges for privacy and seclusion. Downstairs, an infinity pool with deck and canyon views feels like a natural extension of the home, seamlessly integrated with the indoor living areas through sliding pocket doors. Amenities and features including a glassed-in wine room and tasting area, additional en-suite bedroom ideal for staff quarters, designer fixtures and appliances and ample parking complete this superb hillside retreat.
Brookline First Floor Remodel
Brookline First Floor Remodel
New England Design & Construction
This Brookline remodel took a very compartmentalized floor plan with hallway, separate living room, dining room, kitchen, and 3-season porch, and transformed it into one open living space with cathedral ceilings and lots of light. photos: Abby Woodman
Contemporary Laminate
Contemporary Laminate
Custom Cabinets by Design
This home was designed by Contour Interior Design, LLC-Nina Magon and Built by Capital Builders. This picture is the property of Contour Interior Design-Nina Magon
IRIS
IRIS
Brandon Architects, Inc.
Jon Encarnacion Photography
Inspiration för moderna en-suite badrum, med släta luckor, svarta skåp, ett undermonterat badkar, vita väggar, ett integrerad handfat och grått golv
Burgundy - Master Bath
Burgundy - Master Bath
LDI Studio
Idéer för att renovera ett stort funkis vit vitt en-suite badrum, med släta luckor, skåp i ljust trä, ett fristående badkar, en dubbeldusch, grå kakel, porslinskakel, vita väggar, klinkergolv i porslin, ett undermonterad handfat, bänkskiva i kvarts, grått golv och dusch med gångjärnsdörr
Ranch O|H
Ranch O|H
Feldman Architecture, Inc.
Joe Fletcher Atop a ridge in the Santa Lucia mountains of Carmel, California, an oak tree stands elevated above the fog and wrapped at its base in this ranch retreat. The weekend home’s design grew around the 100-year-old Valley Oak to form a horseshoe-shaped house that gathers ridgeline views of Oak, Madrone, and Redwood groves at its exterior and nestles around the tree at its center. The home’s orientation offers both the shade of the oak canopy in the courtyard and the sun flowing into the great room at the house’s rear façades. This modern take on a traditional ranch home offers contemporary materials and landscaping to a classic typology. From the main entry in the courtyard, one enters the home’s great room and immediately experiences the dramatic westward views across the 70 foot pool at the house’s rear. In this expansive public area, programmatic needs flow and connect - from the kitchen, whose windows face the courtyard, to the dining room, whose doors slide seamlessly into walls to create an outdoor dining pavilion. The primary circulation axes flank the internal courtyard, anchoring the house to its site and heightening the sense of scale by extending views outward at each of the corridor’s ends. Guest suites, complete with private kitchen and living room, and the garage are housed in auxiliary wings connected to the main house by covered walkways. Building materials including pre-weathered corrugated steel cladding, buff limestone walls, and large aluminum apertures, and the interior palette of cedar-clad ceilings, oil-rubbed steel, and exposed concrete floors soften the modern aesthetics into a refined but rugged ranch home.
1
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Houzz använder cookies och liknande teknik för att anpassa min upplevelse med relevant innehåll och det bästa Houzz produkter och tjänster kan erbjuda mig. Genom att klicka 'Acceptera' accepterar jag detta, så som det vidare beskrivs i Houzz Cookie Policy. Jag kan avvisa icke-essentiella cookies genom att klicka 'Administrera preferenser'.