1. Utomhus
  2. Pool
  3. Modern

109 039 foton på modern pool

Reformhus
Reformhus
REFORMHUS SVERIGE AB
Inspiration för en funkis rektangulär pool på baksidan av huset
Glass Wall House
Glass Wall House
Klopf Architecture
Klopf Architecture, Arterra Landscape Architects and Henry Calvert of Calvert Ventures Designed and built a new warm, modern, Eichler-inspired, open, indoor-outdoor home on a deeper-than-usual San Mateo Highlands property where an original Eichler house had burned to the ground. The owners wanted multi-generational living and larger spaces than the original home offered, but all parties agreed that the house should respect the neighborhood and blend in stylistically with the other Eichlers. At first the Klopf team considered re-using what little was left of the original home and expanding on it. But after discussions with the owner and builder, all parties agreed that the last few remaining elements of the house were not practical to re-use, so Klopf Architecture designed a new home that pushes the Eichler approach in new directions. One disadvantage of Eichler production homes is that the house designs were not optimized for each specific lot. A new custom home offered the team a chance to start over. In this case, a longer house that opens up sideways to the south fit the lot better than the original square-ish house that used to open to the rear (west). Accordingly, the Klopf team designed an L-shaped “bar” house with a large glass wall with large sliding glass doors that faces sideways instead of to the rear like a typical Eichler. This glass wall opens to a pool and landscaped yard designed by Arterra Landscape Architects. Driving by the house, one might assume at first glance it is an Eichler because of the horizontality, the overhanging flat roof eaves, the dark gray vertical siding, and orange solid panel front door, but the house is designed for the 21st Century and is not meant to be a “Likeler.” You won't see any posts and beams in this home. Instead, the ceiling decking is a western red cedar that covers over all the beams. Like Eichlers, this cedar runs continuously from inside to out, enhancing the indoor / outdoor feeling of the house, but unlike Eichlers it conceals a cavity for lighting, wiring, and insulation. Ceilings are higher, rooms are larger and more open, the master bathroom is light-filled and more generous, with a separate tub and shower and a separate toilet compartment, and there is plenty of storage. The garage even easily fits two of today's vehicles with room to spare. A massive 49-foot by 12-foot wall of glass and the continuity of materials from inside to outside enhance the inside-outside living concept, so the owners and their guests can flow freely from house to pool deck to BBQ to pool and back. During construction in the rough framing stage, Klopf thought the front of the house appeared too tall even though the house had looked right in the design renderings (probably because the house is uphill from the street). So Klopf Architecture paid the framer to change the roofline from how we had designed it to be lower along the front, allowing the home to blend in better with the neighborhood. One project goal was for people driving up the street to pass the home without immediately noticing there is an "imposter" on this lot, and making that change was essential to achieve that goal. This 2,606 square foot, 3 bedroom, 3 bathroom Eichler-inspired new house is located in San Mateo in the heart of the Silicon Valley. Klopf Architecture Project Team: John Klopf, AIA, Klara Kevane Landscape Architect: Arterra Landscape Architects Contractor: Henry Calvert of Calvert Ventures Photography ©2016 Mariko Reed Location: San Mateo, CA Year completed: 2016
Outdoor Living Paradise
Outdoor Living Paradise
CG&S Design-Build
Jonathan Jackson 2011
Exempel på en modern pool, med trädäck
Pool house
Pool house
Exterior Worlds Landscaping & Design
We were contacted by a family named Pesek who lived near Memorial Drive on the West side of Houston. They lived in a stately home built in the late 1950’s. Many years back, they had contracted a local pool company to install an old lagoon-style pool, which they had since grown tired of. When they initially called us, they wanted to know if we could build them an outdoor room at the far end of the swimming pool. We scheduled a free consultation at a time convenient to them, and we drove out to their residence to take a look at the property. After a quick survey of the back yard, rear of the home, and the swimming pool, we determined that building an outdoor room as an addition to their existing landscaping design would not bring them the results they expected. The pool was visibly dated with an early “70’s” look, which not only clashed with the late 50’s style of home architecture, but guaranteed an even greater clash with any modern-style outdoor room we constructed. Luckily for the Peseks, we offered an even better landscaping plan than the one they had hoped for. We proposed the construction of a new outdoor room and an entirely new swimming pool. Both of these new structures would be built around the classical geometry of proportional right angles. This would allow a very modern design to compliment an older home, because basic geometric patterns are universal in many architectural designs used throughout history. In this case, both the swimming pool and the outdoor rooms were designed as interrelated quadrilateral forms with proportional right angles that created the illusion of lengthened distance and a sense of Classical elegance. This proved a perfect complement to a house that had originally been built as a symbolic emblem of a simpler, more rugged and absolute era. Though reminiscent of classical design and complimentary to the conservative design of the home, the interior of the outdoor room was ultra-modern in its array of comfort and convenience. The Peseks felt this would be a great place to hold birthday parties for their child. With this new outdoor room, the Peseks could take the party outside at any time of day or night, and at any time of year. We also built the structure to be fully functional as an outdoor kitchen as well as an outdoor entertainment area. There was a smoker, a refrigerator, an ice maker, and a water heater—all intended to eliminate any need to return to the house once the party began. Seating and entertainment systems were also added to provide state of the art fun for adults and children alike. We installed a flat-screen plasma TV, and we wired it for cable. The swimming pool was built between the outdoor room and the rear entrance to the house. We got rid of the old lagoon-pool design which geometrically clashed with the right angles of the house and outdoor room. We then had a completely new pool built, in the shape of a rectangle, with a rather innovative coping design. We showcased the pool with a coping that rose perpendicular to the ground out of the stone patio surface. This reinforced our blend of contemporary look with classical right angles. We saved the client an enormous amount of money on travertine by setting the coping so that it does not overhang with the tile. Because the ground between the house and the outdoor room gradually dropped in grade, we used the natural slope of the ground to create another perpendicular right angle at the end of the pool. Here, we installed a waterfall which spilled over into a heated spa. Although the spa was fed from within itself, it was built to look as though water was coming from within the pool. The ultimate result of all of this is a new sense of visual “ebb and flow,” so to speak. When Mr. Pesek sits in his couch facing his house, the earth appears to rise up first into an illuminated pool which leads the way up the steps to his home. When he sits in his spa facing the other direction, the earth rises up like a doorway to his outdoor room, where he can comfortably relax in the water while he watches TV. For more the 20 years Exterior Worlds has specialized in servicing many of Houston's fine neighborhoods.
Southlake Modern
Southlake Modern
Randy Angell Designs
Inspiration för en mellanstor funkis rektangulär pool på baksidan av huset, med en fontän och trädäck
Hollywood Hills Modern
Hollywood Hills Modern
Los Angeles Pool Builders, Inc
Modern inredning av en liten anpassad infinitypool på baksidan av huset, med spabad och kakelplattor
Clear Ridge
Clear Ridge
Abbeyside Construction
Inspiration för moderna pooler
Industrial Modern
Industrial Modern
Scribe Studio
Foto på en funkis pool, med poolhus och betongplatta
DDB DESIGN Exteriors & Pools
DDB DESIGN Exteriors & Pools
DDB Design Development & Building
Exteriors of DDB Design Development & Building Houses, Landscape Design by Nathan Burkett Landscape Architects, photography by Urban Angles. The trees at the back are ficus Hillii and the Bamboo is slender weaver clumping bamboo.
BEVERLY
BEVERLY
DDLA Design Landscape Architecture
Located in the private Cypress Point neighborhood in Plano, this small backyard was transformed from a small garden area to an updated and modern outdoor living area. In addition to the new covered porch and fire place, we have added outdoor seating for chaise lounges, along with a modern plunge pool & spa with raised backdrop fountain feature. The project also features built-in seating, fountain spillways, decorative pool tile, step stones and all new landscaping to provide a lush, private retreat for the owners.
Branksome
Branksome
Weststyle
Inspiration för mycket stora moderna anpassad träningspooler framför huset, med spabad och naturstensplattor
An East Bay Garden
An East Bay Garden
Simmonds & Associates, Inc.
This property has a wonderful juxtaposition of modern and traditional elements, which are unified by a natural planting scheme. Although the house is traditional, the client desired some contemporary elements, enabling us to introduce rusted steel fences and arbors, black granite for the barbeque counter, and black African slate for the main terrace. An existing brick retaining wall was saved and forms the backdrop for a long fountain with two stone water sources. Almost an acre in size, the property has several destinations. A winding set of steps takes the visitor up the hill to a redwood hot tub, set in a deck amongst walls and stone pillars, overlooking the property. Another winding path takes the visitor to the arbor at the end of the property, furnished with Emu chaises, with relaxing views back to the house, and easy access to the adjacent vegetable garden. Photos: Simmonds & Associates, Inc.
Balaclava Road Project - C.O.S Design
Balaclava Road Project - C.O.S Design
C.O.S Design
Inredning av en modern träningspool, med trädäck
Gib - San Pools Ltd.
Gib - San Pools Ltd.
User
Foto på en funkis pool, med trädäck
Morrison Heights
Morrison Heights
Bachly Construction
Inspiration för en funkis rektangulär pool på baksidan av huset
Brighton Family Pool and Spa
Brighton Family Pool and Spa
Neptune Swimming Pools
Inspiration för en stor funkis rektangulär träningspool på baksidan av huset, med betongplatta och spabad
In Ground Custom Spas
In Ground Custom Spas
Mission Valley Spas
This is an in ground Acrylic spa. We chose Acrylic because the seats are softly molded and there are over 25 hydrotherapeutic water jets. The quick installation time and low cost are also attractive.
Enfield Residence
Enfield Residence
Cornerstone Architects
Foto på en funkis pool på baksidan av huset, med en fontän och marksten i betong
Oavsett om du söker inspiration för en renovering av modern pool eller ska bygga ett snyggt designat pool från början så har Houzz 109 039 foton från de bästa designer, inredare, och arkitekter i landet, exempelvis Cornerstone Architects och CG&S Design-Build. Titta på foton modern med olika färger och stilar när du letar efter inredning för modern pool som inspirerar dig. Spara dem i en idébok eller kontakta experten bakom projektet för att se vilka designidéer de har för ditt hem. Upptäck även det fina fotogalleriet med bilder av modern pool fyllt av idéer och få reda på mer om exakt varför Houzz är den bästa hemsidan för renovering och design.
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.