1. Badrum

771 154 foton på modernt badrum

Att renovera och bygga nytt är alltid en spännande tid i livet. Hemmet och hur man har det runt sig spelar ju nämligen otroligt stor roll på hur man mår och har det, så när det är renoveringsdags är det många spännande beslut som ska ta. Så innan man sätter igång så är det en hel del research som måste göras, så att man väljer rätt för sitt nya hem. Men vilken stil ska man egentligen välja för sitt hem? Stilen varierar såklart från person till person, så den enda som kan svara på den frågan är egentligen du själv, men vad vi däremot kan prata om är populära stilar. En stil som är vanlig i Sverige är, kanske inte helt oväntat, den moderna. Så när en badrumsrenovering är stundande, är det många som letar efter inspiration för just ett modernt badrum. Är du en av dem? Då har du sannerligen kommit rätt, så kika runt bland alla fina moderna badrum här hos oss, och du kommer märka att du ganska snabbt tycker om en viss typ av badrum.

Vad ska jag tänka på inför en badrumsrenovering för att skapa ett modernt badrum?

Att renovera badrummet är alltid ett stort projekt, och ofta dyrt, särskilt om man behöver flytta på rör och elektronik för att få till badrummet på ett bra sätt. Ibland är det såklart ett måste om badrummet stått i exempelvis originalskick från 60-talet, men ibland så behöver man faktiskt inte göra en så omfattande renovering som man kanske först kan tro, särskilt om det var ungefär tio år sedan badrummet renoverades sist. Om saker och ting fungerar, så är det allra bästa och hållbaraste tipset att behålla det som det är. Istället kan man fokusera på mindre detaljer som kan förändra badrummet. Ett modernt kakel i badrummet till skillnad från en gammal och sliten vägg förändrar verkligen ett helt rum, eller varför inte byta ut knopparna till skåpsdörrarna, köpa nya handdukar och få in lite växter och tavlor på väggarna? Är grunden i badrummet i en rätt neutral stil behöver det nämligen varken vara dyrt eller svårt att få till en modern touch.

Hur vet jag vilken typ av inredning som passar mitt badrum?

När man kikar runt efter inspiration för snygga moderna badrum är det lätt att man blir lite överväldigad, det finns nämligen så himla mycket fina och smarta lösningar nu för tiden! Så beroende på hur pass modernt badrum man vill ha, finns det olika saker att inspireras av. Vad som du själv ska sikta in dig på vet egentligen du bäst själv, men ett tips vi har är att kika runt bland olika inspirerande bilder på moderna badrum, och spara ner de som du gillar bäst i en idébok. Efter att ha sparat ett gäng är det ofta enkelt att se ett mönster och vilka badrum som faller en mest i smaken. På så sätt vet man vad man gillar, och kan genast sätta igång med inredningen för ens drömbadrum. Lycka till!


Oavsett om du söker inspiration för en renovering av modernt badrum eller ska bygga ett snyggt designat badrum från början så har Houzz 771 154 foton från de bästa designer, inredare, och arkitekter i landet, exempelvis Leticia Yagüez Estudio och Sian Baxter Lighting Design. Titta på foton modernt med olika färger och stilar när du letar efter inredning för modernt badrum som inspirerar dig. Spara dem i en idébok eller kontakta experten bakom projektet för att se vilka designidéer de har för ditt hem. Upptäck även det fina fotogalleriet med bilder av modernt badrum fyllt av idéer och få reda på mer om exakt varför Houzz är den bästa hemsidan för renovering och design.
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.