1. Fasad
  2. Byggnadstyp: Radhus

4 721 foton på radhus

Aperture Townhouse
Aperture Townhouse
BORO Architects
Photo: Bjorg Magnea
Modern inredning av ett radhus, med tre eller fler plan och tegel
Costruire con legno e mattoni. Edificio residenziale a Rodano - MQ 800
Costruire con legno e mattoni. Edificio residenziale a Rodano - MQ 800
Arch+ Studio
Modern inredning av ett flerfärgat radhus, med två våningar, tegel och tak med takplattor
Paddington - Alts + Adds
Paddington - Alts + Adds
Ergo Architecture + Interiors
Photography by Maree Homer
Idéer för att renovera ett mellanstort funkis grått radhus, med tre eller fler plan och blandad fasad
Virginia Townhouse
Virginia Townhouse
Giammarino and Dworkin
Inspiration för ett vintage grått radhus, med tre eller fler plan, valmat tak och tak med takplattor
Fitzroy North House
Fitzroy North House
MMAD Architecture
Timber and steel clad rear facade overlooking rear courtyard garden. Image by: Jack Lovel Photography
Exempel på ett litet modernt brunt hus, med två våningar och platt tak
Fernlea
Fernlea
D Pearce Constructions Pty Ltd
Exempel på ett stort maritimt blått radhus, med två våningar, metallfasad, platt tak och tak i metall
Park Slope Modern Row House
Park Slope Modern Row House
CWB Architects
This residence was a complete gut renovation of a 4-story row house in Park Slope, and included a new rear extension and penthouse addition. The owners wished to create a warm, family home using a modern language that would act as a clean canvas to feature rich textiles and items from their world travels. As with most Brooklyn row houses, the existing house suffered from a lack of natural light and connection to exterior spaces, an issue that Principal Brendan Coburn is acutely aware of from his experience re-imagining historic structures in the New York area. The resulting architecture is designed around moments featuring natural light and views to the exterior, of both the private garden and the sky, throughout the house, and a stripped-down language of detailing and finishes allows for the concept of the modern-natural to shine. Upon entering the home, the kitchen and dining space draw you in with views beyond through the large glazed opening at the rear of the house. An extension was built to allow for a large sunken living room that provides a family gathering space connected to the kitchen and dining room, but remains distinctly separate, with a strong visual connection to the rear garden. The open sculptural stair tower was designed to function like that of a traditional row house stair, but with a smaller footprint. By extending it up past the original roof level into the new penthouse, the stair becomes an atmospheric shaft for the spaces surrounding the core. All types of weather – sunshine, rain, lightning, can be sensed throughout the home through this unifying vertical environment. The stair space also strives to foster family communication, making open living spaces visible between floors. At the upper-most level, a free-form bench sits suspended over the stair, just by the new roof deck, which provides at-ease entertaining. Oak was used throughout the home as a unifying material element. As one travels upwards within the house, the oak finishes are bleached to further degrees as a nod to how light enters the home. The owners worked with CWB to add their own personality to the project. The meter of a white oak and blackened steel stair screen was designed by the family to read “I love you” in Morse Code, and tile was selected throughout to reference places that hold special significance to the family. To support the owners’ comfort, the architectural design engages passive house technologies to reduce energy use, while increasing air quality within the home – a strategy which aims to respect the environment while providing a refuge from the harsh elements of urban living. This project was published by Wendy Goodman as her Space of the Week, part of New York Magazine’s Design Hunting on The Cut. Photography by Kevin Kunstadt
Contemporary Town House
Contemporary Town House
Capital Projects
Steve Davies Photography
Exempel på ett mycket stort modernt brunt radhus, med tre eller fler plan, tegel och sadeltak
Major townhouse refurbishment, Finsbury Park
Major townhouse refurbishment, Finsbury Park
Mel Massey Studio
David Giles
Exempel på ett stort modernt beige radhus, med tre eller fler plan, tegel, sadeltak och tak med takplattor
Archdale Road, SE22
Archdale Road, SE22
Fine House Photography
Fine House Photography
Inspiration för ett mellanstort funkis flerfärgat radhus, med tre eller fler plan, tegel, sadeltak och tak med takplattor
Kohn Residence - Street Facade - Daytime
Kohn Residence - Street Facade - Daytime
RKM Architects
Daytime view of the Marlborough Street facade off the Kohn Residence. Primary materials: Brick, Slate, Wissahickon Schist (stone), Cedar, Architectural Metals. Design by: RKM Architects Photo by: Matt Wargo
Gladys Gv
Gladys Gv
Craft Built Homes
Streetfront facade of this 3 unit development
Idéer för att renovera ett mellanstort funkis svart radhus, med två våningar, blandad fasad, valmat tak och tak i metall
Family garden with deck
Family garden with deck
Simon Orchard Garden Design
© Simon Orchard
Inspiration för mellanstora moderna vita radhus, med tre eller fler plan och stuckatur
Model Home - Exterior
Model Home - Exterior
Marcelle Guilbeau, Interior Designer
Exterior colors by Sherwin Williams Gale Force Front Door and siding - Software Trim - Ceiling Bright White Gieves Anderson
Exempel på ett mellanstort modernt vitt radhus, med två våningar, blandad fasad och platt tak
Modern Town House
Modern Town House
Materials Marketing
Idéer för att renovera ett mellanstort funkis beige hus, med två våningar, pulpettak och tak i metall
CHELSEA TOWNHOUSE No 1
CHELSEA TOWNHOUSE No 1
STEPHEN FLETCHER ARCHITECTS
The property had been extensively 'chopped and changed' over the years, including various 1970s accretions. The opportunity therefore existed, planning permitting, for a complete internal rebuild. This was grasped to the full, and only the front facade and roof now remain of the original. Photography: Rachael Smith
SouthEnd RowHome - Rear Facade
SouthEnd RowHome - Rear Facade
ZeroEnergy Design
This renovated brick rowhome in Boston’s South End offers a modern aesthetic within a historic structure, creative use of space, exceptional thermal comfort, a reduced carbon footprint, and a passive stream of income. DESIGN PRIORITIES. The goals for the project were clear - design the primary unit to accommodate the family’s modern lifestyle, rework the layout to create a desirable rental unit, improve thermal comfort and introduce a modern aesthetic. We designed the street-level entry as a shared entrance for both the primary and rental unit. The family uses it as their everyday entrance - we planned for bike storage and an open mudroom with bench and shoe storage to facilitate the change from shoes to slippers or bare feet as they enter their home. On the main level, we expanded the kitchen into the dining room to create an eat-in space with generous counter space and storage, as well as a comfortable connection to the living space. The second floor serves as master suite for the couple - a bedroom with a walk-in-closet and ensuite bathroom, and an adjacent study, with refinished original pumpkin pine floors. The upper floor, aside from a guest bedroom, is the child's domain with interconnected spaces for sleeping, work and play. In the play space, which can be separated from the work space with new translucent sliding doors, we incorporated recreational features inspired by adventurous and competitive television shows, at their son’s request. MODERN MEETS TRADITIONAL. We left the historic front facade of the building largely unchanged - the security bars were removed from the windows and the single pane windows were replaced with higher performing historic replicas. We designed the interior and rear facade with a vision of warm modernism, weaving in the notable period features. Each element was either restored or reinterpreted to blend with the modern aesthetic. The detailed ceiling in the living space, for example, has a new matte monochromatic finish, and the wood stairs are covered in a dark grey floor paint, whereas the mahogany doors were simply refinished. New wide plank wood flooring with a neutral finish, floor-to-ceiling casework, and bold splashes of color in wall paint and tile, and oversized high-performance windows (on the rear facade) round out the modern aesthetic. RENTAL INCOME. The existing rowhome was zoned for a 2-family dwelling but included an undesirable, single-floor studio apartment at the garden level with low ceiling heights and questionable emergency egress. In order to increase the quality and quantity of space in the rental unit, we reimagined it as a two-floor, 1 or 2 bedroom, 2 bathroom apartment with a modern aesthetic, increased ceiling height on the lowest level and provided an in-unit washer/dryer. The apartment was listed with Jackie O'Connor Real Estate and rented immediately, providing the owners with a source of passive income. ENCLOSURE WITH BENEFITS. The homeowners sought a minimal carbon footprint, enabled by their urban location and lifestyle decisions, paired with the benefits of a high-performance home. The extent of the renovation allowed us to implement a deep energy retrofit (DER) to address air tightness, insulation, and high-performance windows. The historic front facade is insulated from the interior, while the rear facade is insulated on the exterior. Together with these building enclosure improvements, we designed an HVAC system comprised of continuous fresh air ventilation, and an efficient, all-electric heating and cooling system to decouple the house from natural gas. This strategy provides optimal thermal comfort and indoor air quality, improved acoustic isolation from street noise and neighbors, as well as a further reduced carbon footprint. We also took measures to prepare the roof for future solar panels, for when the South End neighborhood’s aging electrical infrastructure is upgraded to allow them. URBAN LIVING. The desirable neighborhood location allows the both the homeowners and tenant to walk, bike, and use public transportation to access the city, while each charging their respective plug-in electric cars behind the building to travel greater distances. OVERALL. The understated rowhouse is now ready for another century of urban living, offering the owners comfort and convenience as they live life as an expression of their values. Eric Roth Photo
villette a schiera Madone
villette a schiera Madone
Lsarch.it
Modern inredning av ett mellanstort gult radhus, med två våningar och tak i metall
Eilers
Eilers
Elite Austin
Foto på ett vintage vitt radhus, med allt i ett plan, sadeltak och tak i shingel
5th
5th
The PFA Design Group
Modern inredning av ett stort radhus, med två våningar, metallfasad och platt tak
Oavsett om du söker inspiration för en renovering av radhus eller ska bygga ett snyggt designat radhus från början så har Houzz 4 721 foton från de bästa designer, inredare, och arkitekter i landet, exempelvis STEPHEN FLETCHER ARCHITECTS och Elite Austin. Titta på foton med olika färger och stilar när du letar efter inredning för radhus som inspirerar dig. Spara dem i en idébok eller kontakta experten bakom projektet för att se vilka designidéer de har för ditt hem. Upptäck även det fina fotogalleriet med bilder av radhus fyllt av idéer och få reda på mer om exakt varför Houzz är den bästa hemsidan för renovering och design.
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.