Houzz Logo Print
  1. Fasad
  2. Husfärg: Röd

16 536 foton på rött hus

Elegant FarmhouseElegant Farmhouse
Vanguard Studio Inc.Vanguard Studio Inc.
Idéer för ett lantligt rött hus, med sadeltak
A complicated House - made simpleA complicated House - made simple
Croft ArchitectureCroft Architecture
In brief Location, location, location When looking for your perfect home where you can put down your grass roots and start a family there are many ‘must haves’ that we all have on our wish lists. The obvious contenders are price and location with many other niceties, like the number of bedrooms, layout and decor taking a back seat. As we all know, location can sell a home to those who strive to be in the right area, for transport links, local amenities and the all-important school catchment areas. Like many other families throughout the UK our clients chose their house for its excellent location. Just ten minutes from the centre of Stafford by car, our client’s house is in a popular and sought-after suburb of the town for couples and families alike. They have always loved the location of their house for its easy access to work, schools, leisure facilities and social connections, but they were becoming increasingly frustrated with the layout of the ground floor of their home. It’s inevitable that families will evolve and our needs from our properties will change too. Since the young family of four moved to their large four-bedroom detached house a few years ago, their property has been unable to meet their lifestyle needs and living patterns. Although their property has adequate bedroom space for them and their two children, the layout of the downstairs living area was not functional and it obstructed their everyday life, making entertaining and family gatherings difficult. Our First Meeting Upon our initial consultation with our clients it was clear from the outset why they sought to make changes to the layout of their house. The property had been extended to create extra space by the previous owners, but unfortunately the design and build hadn’t been executed well at all. The rooms and layout were awkward in size and shape and it didn’t allow the family to come together and enjoy their home. They had the floor space, but it was sectioned off into separate rooms, some without a purpose. The garden surrounds the house on all three sides and is of a good size in its entirety with different areas on each aspect. We could clearly see that the house itself didn’t address any particular aspect of the garden in any way. Moving to a new house wasn’t an option, the family were happy with the location and size of the property. What they wanted was a modern, functional, stylish space for everyday family life, with the flexibility to accommodate their large extended family when needed and to ultimately add value to their property. We were appointed by our clients to create a design solution to redesign the ground floor living area with a modern, light filled, open plan space that connects with the garden. It was clear from outset that our design intention was to break down the room barriers and to respond to the needs of the family, supporting their lifestyle now and for the future, bringing them together and creating a house they could call a home. Delivering a project on time and within our client’s budget are always a top priority for our team. The family decided to stay in their house during construction, therefore it was even more essential to minimise the level of disruption to their daily lifestyle with a young family living on site. The family needed help from our team at Croft Architecture to swiftly and successfully acquire Building Control Approval for their project to progress rapidly, ensuring project completion on time and to their determined budget. Our Approach Surveying the site The client’s home is located on the entrance to a quiet cul-de-sac on a mature, leafy, suburban housing estate. Their home nestles into its well-established site, with ample space between the neighbouring properties and has considerable garden space to the rear and both sides. During our initial visit we spent a long time with the family observing the existing layout, talking about how they currently live in the property, their annoyances with the house in its current form, how they would like to be able to live in their family home and how they aspired it to feel, look and live. We walked through the house and it was clear that the existing layout didn’t work downstairs. The house had been extended onto before they had bought the property and the space hadn’t been well thought through in terms of how it would be used effectively. The rooms directly to the left off the hallway, didn’t really have a proper function. The previously extended space had resulted in the house with too many rooms and subsequently this had led to a series of impractical spaces. The long and narrow extension was home to a small U-shaped kitchen at the front of the house, which led onto the dining area and then onto a small room at the back of the extension. For the size of the house the kitchen and dining room in a much smaller and narrower area, leaving larger living areas to the rear of property with copious amounts of dead space. The small kitchen was tucked away at the front of the property which made life difficult for our clients to observe their children playing safely in the garden whilst preparing food and carrying out work in the kitchen. On the opposite side of the property there was another old extension which had a step down into it. This living area had a tiled floor and large glazed windows on all sides which made it feel almost like a conservatory.This area was rarely used by the family as it had no real function, plus it was hot in the summer and cold in the winter. It had become an under utilised space. We walked around the property and it was clear that the house itself didn’t address their private garden space to any particular aspect in any way, meaning that the garden space was under used because of the poor connections. The family wanted a combined kitchen, dining, lounge space for daily life and also for entertaining their family. Design Approach The size of the property presented the opportunity to substantially reconfigure the family home to create a series of dynamic living spaces oriented towards the large, south-facing garden. Our team suggested removing the little kitchen from the front of the property and re positioning it within the unused glazed space at the back of the house. The glazed room had internal French doors with a step down into the space separating it from the lounge. We proposed to remove the French doors, level the floor and make it into one room with the existing lounge. To connect the new open plan kitchen and living space to the rear and side garden sliding and folding doors were the solution, extending the family’s usable living space by creating a seamless indoor-outdoor flow. There was already a patio area there and it made sense for the kitchen to move to the rear of the house to be close to the patio for easy outside dining. It was therefore logical to retain the existing living space in it's current location next to the new kitchen, maintaining the natural flow of the house for the family after eating and entertaining in the kitchen. When making decisions regarding the kitchen design, we worked closely with the family. They thoroughly enjoy spending time cooking and entertaining with their large extended family. To assist with their culinary preparations our clients had aspired to have an induction hob within their new kitchen. As they were working through the design with us, they weren’t sure about an induction hob because of different cooking methods required for certain meals that they like to produce. They particularly like making chapatis which require a round pan and a gas hob. We didn’t see this as a problem and suggested having a single gas burner for purely this purpose whilst still installing an induction hob. They decided to go ahead with our idea, choosing a single gas burner and an induction hob, and it looks great! The existing lounge space had a corner aspect at the rear property that protruded into the garden. Positioned next to the kitchen and dining space it seemed logical to us for the living area to also open out onto the patio, thus connecting the garden to the house on a wider aspect. To enhance the connection between the garden and the living room we thought that a corner door would work extremely well to really open up this space. The clients really liked the design concept to create a feature of the corner with glazed sliding doors that would completely open the house up to the garden. They were excited about the prospect of the allowing huge amounts of natural light into their home and the flexible access it would provide to the garden. Once the new kitchen, dining and living space had been concluded, we then had to consider what the previous kitchen and dining area was going to be used for within the small, long side extension. We talked with our clients about a few possible uses. We noticed that the family have a piano and few other musical instruments. It made sense for this space to become a quiet part of the house for them to escape to, play music, read and generally relax in a snug area. To shorten the length of the new music room and make an additional feature in the newly created open plan kitchen, dining and living area, we reclaimed some of the space from the back of the side extension and opened it up to the main open-plan space, thus creating another new snug. We added an additional design feature within the snug by creating a timber window seat. Not only does it provide extra seating, but it’s also created a snug within a snug, a haven for reading, napping and gazing out into the garden. As part of their brief our clients also wanted a to incorporate a log burner into their newly remodelled home. To connect the new music room and snug to the living space we proposed to position a two-way log burner where the existing gas fire was located. By retaining a fire in the original location it would minimise the disruption and work required to install the wood burner. However, the theory didn’t turn into reality and the new fire resulted in being quite a task to get it to work. When the contractor began to strip back the existing fireplace, they discovered that fitting the pipe within the building was going to be more challenging than they anticipated because of the poorly constructed extension. It was difficult to execute but it was ultimately achieved. What lies beneath? It’s not until you uncover the fabric of the building that you fully understand what’s going on underneath. When the contractor exposed the structure of the house, we found out that the property had been poorly constructed, and they uncovered a lot of poor workmanship from the original builders. As the build progressed the inner skin of the extended structure was exposed, we found that it wasn’t actually strong enough and we needed to make it safe in order to proceed. Going forwards we ensured that the structure was safe, and all issues were identified and immediately rectified. The previous extensions to the house also presented further challenges as the build progressed. We found that the floors between rooms were not level. We wanted to create the appearance of one space rather than lots of chopped up areas. To do so we needed to alter the floor and ceilings to ensure that they were flush right through the new open plan living space. Also, after removing the internal French doors, the down-stand beam where the doors had previously been were subsequently left prominent down from the ceiling. The design required careful planning and attention to detail to achieve the best looking finished results for the client. For us, in principle our clients’ scheme at the outset was quite a simple project but when the strip out commenced there was actually a more going on underneath that needed attention before the project could start to take shape. A lot of things needed to be considered to make it work structurally and properly for the family. When the carpet was initially lifted, we found a parquet floor underneath. The family and our team were extremely excited at the prospect of having a traditional parquet floor that could be sanded down and made good. However, when ‘all’ of the carpet was removed only half of the living room had been covered in parquet flooring and the other half was actually a solid concrete floor. Unfortunately, we couldn’t proceed with the flooring and our clients chose another floor finish. Making connections Our team at Croft Architecture have created a new, sleek, spacious family ‘hub’ that’s light with clean lines. The open plan space unites the family of four whilst providing the ability to gather the wider family and seamlessly connecting their home with the garden through the new full length sliding doors. Although they now have plenty of space to gather with the family, they also have areas of seclusion to spread out and escape to when needed. A strong working relationship between our team, the client and Building Control enabled us to gain the necessary permissions promptly. We enjoyed working with the project team and we’re extremely pleased to successfully deliver the completed project. Although it wasn't in accordance with our client’s timescales with the discovery of hidden structural challenges, we spent the time carefully resolving the issues to unsure that our clients home was not only safe, but also looks great and functions perfectly.
HearthsideHearthside
4 Forty Four4 Forty Four
Exempel på ett rustikt rött hus, med två våningar, sadeltak och tak i metall
Upper West Side LimestoneUpper West Side Limestone
Delson or Sherman Architects pcDelson or Sherman Architects pc
Jason Schmidt
Inspiration för ett funkis rött radhus, med tegel
Black trimmed Brick homeBlack trimmed Brick home
Pro-Tech Painting & DrywallPro-Tech Painting & Drywall
Inredning av ett klassiskt mellanstort rött hus, med allt i ett plan och tegel
Water's Edge, Lake Chatuge - LakeviewWater's Edge, Lake Chatuge - Lakeview
Timberlake Custom HomesTimberlake Custom Homes
Kurtis Miller - KM Pics
Inspiration för mellanstora lantliga röda hus, med två våningar, blandad fasad, sadeltak och tak i shingel
White Owl BarndominiumWhite Owl Barndominium
Tri Power ConstructionTri Power Construction
Lantlig inredning av ett stort rött hus, med två våningar, fiberplattor i betong, sadeltak och tak i metall
Lusk HouseLusk House
JEArchitectureJEArchitecture
Modern form two storey with red metal cladding
Inspiration för stora moderna röda hus, med två våningar, metallfasad, sadeltak och tak i metall
Little RichardsonLittle Richardson
Mcmahon and NerlichMcmahon and Nerlich
Contrast charred black timber battens with heritage brick and concealed roof deck!
Inredning av ett industriellt rött hus, med två våningar, tegel och tak i metall
Rochester Country ResidenceRochester Country Residence
Kirkshire Design GroupKirkshire Design Group
Idéer för ett stort klassiskt rött hus, med två våningar, tegel, sadeltak och tak i shingel
Saunders Village 1.0RSaunders Village 1.0R
Jordan Iverson Signature HomesJordan Iverson Signature Homes
We added a bold siding to this home as a nod to the red barns. We love that it sets this home apart and gives it unique characteristics while also being modern and luxurious.
Transitional Custom Home BuildTransitional Custom Home Build
Peppers ConstructionPeppers Construction
Idéer för mellanstora vintage röda hus, med två våningar, tegel, sadeltak och tak i shingel
Hersham RoadHersham Road
Concept 8 ArchitectsConcept 8 Architects
Contemporary Rear Extension, Photo by David Butler
Inredning av ett modernt mellanstort rött hus, med två våningar, blandad fasad, sadeltak och tak i shingel
Tudor Pop TopTudor Pop Top
Doug Walter ArchitectDoug Walter Architect
A 1,000 s.f. addition on top of a 1930's Tudor cottage without overwhelming it. Matched rooflines and proportions and designed in the spirit of the original home. Front door used to be facing to the side, so was relocated. A new gentle oak stair to the new second floor comes down just inside the front door. Contractor was Chris Viney, of Britman Construction, and photographer was Philip Wegener Photography
New Family Home in MarrickvilleNew Family Home in Marrickville
Jessica Matson ArchitectureJessica Matson Architecture
Simon Wood
Idéer för ett modernt rött hus, med två våningar, tegel och platt tak
The Newbury IIIThe Newbury III
DiYanni Custom HomesDiYanni Custom Homes
Bild på ett vintage rött hus, med två våningar, sadeltak och tak i shingel
PowellPowell
Ardington and Associates Design Inc.Ardington and Associates Design Inc.
Bild på ett vintage rött hus, med två våningar, tegel, sadeltak och tak i shingel
A City House with Rural RoominessA City House with Rural Roominess
Des Ewing Residential ArchitectsDes Ewing Residential Architects
Garden View
Exempel på ett mycket stort klassiskt rött hus, med tre eller fler plan, tegel, valmat tak och tak med takplattor
A City House with Rural RoominessA City House with Rural Roominess
Des Ewing Residential ArchitectsDes Ewing Residential Architects
Front Elevation
Idéer för ett mycket stort klassiskt rött hus, med tre eller fler plan, tegel, valmat tak och tak med takplattor
DE BEAUVOIR COTTAGEDE BEAUVOIR COTTAGE
ALL & NXTHINGALL & NXTHING
Emma Thompson
Inspiration för ett mellanstort funkis rött flerfamiljshus, med två våningar och tegel

16 536 foton på rött hus

1
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Houzz använder cookies och liknande teknik för att anpassa min upplevelse med relevant innehåll och det bästa Houzz produkter och tjänster kan erbjuda mig. Genom att klicka 'Acceptera' accepterar jag detta, så som det vidare beskrivs i Houzz Cookie Policy. Jag kan avvisa icke-essentiella cookies genom att klicka 'Administrera preferenser'.