1. Trappa

328 903 foton på trappa

East 5th Ave
East 5th Ave
Urban Fabric
Exempel på en lantlig u-trappa i trä, med sättsteg i målat trä och räcke i metall
Enterprise
Enterprise
TOTAL CONCEPTS
library and reading area build into and under stairway.
Inspiration för en lantlig u-trappa i trä, med öppna sättsteg
Transitional Elegance Staircase
Transitional Elegance Staircase
John McClain Design
Custom iron stair rail in a geometric pattern is showcased against custom white floor to ceiling wainscoting along the stairwell. A custom brass table greets you as you enter. Photo: Stephen Allen
Brooklyn Townhouse
Brooklyn Townhouse
Ben Herzog
Shoe storage under stairway
Idéer för vintage trappor i trä
Midway Hollow - Dallas, TX
Midway Hollow - Dallas, TX
Keen Homes
Inspiration för en stor funkis u-trappa i trä, med sättsteg i målat trä och räcke i metall
Nourison Stairway Runners
Nourison Stairway Runners
Signature Carpet One Floor & Home
Inredning av en klassisk stor svängd trappa i målat trä, med sättsteg i trä och räcke i trä
Durham renovation
Durham renovation
Clearcut Construction, Inc.
This renovation consisted of a complete kitchen and master bathroom remodel, powder room remodel, addition of secondary bathroom, laundry relocate, office and mudroom addition, fireplace surround, stairwell upgrade, floor refinish, and additional custom features throughout.
POLO
POLO
Moontower
Foto på en mellanstor funkis rak trappa, med räcke i trä
Union Pier
Union Pier
Viewrail
Inredning av en trappa
Lamberth Drive
Lamberth Drive
Plank & Pillow
Henry Jones
Inspiration för en lantlig l-trappa i trä, med sättsteg i trä och räcke i metall
Beach Front Home
Beach Front Home
JMA INTERIOR DESIGN
Foto på en mellanstor maritim l-trappa i trä, med sättsteg i målat trä
Award Winning Curving Stair
Award Winning Curving Stair
Clawson Architects, LLC
Clawson Architects designed the Main Entry/Stair Hall, flooding the space with natural light on both the first and second floors while enhancing views and circulation with more thoughtful space allocations and period details. AIA Gold Medal Winner for Interior Architectural Element.
Contemporary Staircase
Contemporary Staircase
Foto på en funkis trappa i trä
Gloucester Road
Gloucester Road
Salu-tions Project Management
Foto på en funkis flytande trappa i trä, med öppna sättsteg och räcke i trä
Clarkston Villa
Clarkston Villa
Jane Henderson Interior Design
Inredning av en klassisk mellanstor svängd trappa, med heltäckningsmatta, sättsteg med heltäckningsmatta och räcke i trä
Complete Home Build, Marco Island
Complete Home Build, Marco Island
Sunset Builders of South West Florida, Inc.
Maritim inredning av en stor u-trappa i trä, med sättsteg i målat trä och kabelräcke
Bob-O-Link | 2018
Bob-O-Link | 2018
Coats Homes
Inredning av en modern mellanstor l-trappa i trä, med sättsteg i trä och räcke i metall
Windrift at River Islands
Windrift at River Islands
Brookfield Residential Northern California
Douglas Johnson Photography
Idéer för en klassisk l-trappa, med heltäckningsmatta och sättsteg med heltäckningsmatta
1301 Bay Harbor
1301 Bay Harbor
PHL & SERVICES
Idéer för att renovera en funkis trappa
Brooklyn Townhouse
Brooklyn Townhouse
Anjie Cho Architect PLLC
Bild på en mellanstor funkis rak trappa i trä, med sättsteg i trä och kabelräcke
Att bygga en trappa är aldrig en enkel uppgift, det finns ju nämligen så himla mycket som man måste tänka på. Inte bara rent praktiskt hur man ska gå till väga, utan också hur man vill att trapporna ska se ut för att passa in i ens hus eller lägenhet. Det finns trots allt otroligt många olika typer av trappor och man kan välja allt från en spiraltrappa i trä till en rejäl stentrappa, så det kan krävas en hel del planering och inspiration innan man faktiskt bestämmer sig för hur ens trapprenovering ska gå till. Lyckligtvis så finns det massor av inspiration och idéer att tillgå för den som vill renovera sin trapp, vare sig man har siktet inställt på trätrappor eller spiraltrappor. Läs vidare för att få lite tips till din trapprenovering!

Vilket material ska jag ha på min trappa?


Trätrappa, järntrappa, vit trappa, svart trappa. Listan kan minst sagt höras lång på vilka olika typer av trappor som man kan bygga. Och samma sak gäller såklart för trappräcken! Det finns inget som säger att en ståltrappa inte kan ha ett trappräcke, i trä och vice versa, så möjligheterna är i princip oändliga när man ska renovera sin trappa. Varför inte sätta dig ner, kanske med en expert på trappor, och fundera över hur du faktiskt vill att trappan ska se ut, med plansteg, sättsteg, vangstycken och resten av trappdelarna? För tro oss, inspiration finns att tillgå så du kan få allt från en trappa med olika färger på varje trappsteg till en elegant glastrappa med en ledstång i järn. Bara din fantasi, och möjligtvis dina förutsättningar, sätter stopp för din trapprenovering!

Skillnaden mellan ute- och innetrappor?


Det finns såklart en hel del olika skillnader beroende på om man ska bygga en trappa inomhus eller utomhus. En sak har de gemensamt, och det är att det alltid är viktigt att göra trappstegen i ett material som man inte halkar på, men det skiljer sig en hel del gällande vilket material som är optimalt beroende på var trappan ska vara. Inomhus är det aldrig dumt att klä dem i textil, medan det utomhus är en av de värsta sakerna man kan göra då det kan bli otroligt halt vid blött väder. Istället kan en betongtrappa passa bättre vid entrén, men det handlar också mycket om i vilken stil ens övriga exteriör är. Visst är det allra viktigaste att det är en praktisk och säker trappa som man bygger, men utseendet är faktiskt också viktigt, för både ute- och inomhustrappor! Trappor är trots allt en stor del av huset.

Låt dig inspireras av bilder på trappor här på Houzz

Oavsett om du söker inspiration för en renovering av trappa eller ska bygga ett snyggt designat trappa från början så har Houzz 328 903 foton från de bästa designer, inredare, och arkitekter i landet, exempelvis Viewrail och Urban Fabric. Titta på foton med olika färger och stilar när du letar efter inredning för trappa som inspirerar dig. Spara dem i en idébok eller kontakta experten bakom projektet för att se vilka designidéer de har för ditt hem. Upptäck även det fina fotogalleriet med bilder av trappa fyllt av idéer och få reda på mer om exakt varför Houzz är den bästa hemsidan för renovering och design.
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.