1. Tvättstuga
  2. Material på stänkskydd: Metallkakel

2 foton på tvättstuga, med stänkskydd i metallkakel

Saratoga Canyon
Saratoga Canyon
ODS Architecture
Laundry room counter steps up over the wash and dryer with quartz countertop, oak cabinets, finger pulls and a cold-rolled steel back wall with open shelf.
Custom Home - Northbrook, IL
Custom Home - Northbrook, IL
PKPG Companies
Idéer för mycket stora vintage parallella svart tvättstugor enbart för tvätt, med en undermonterad diskho, luckor med upphöjd panel, grå skåp, granitbänkskiva, grått stänkskydd, stänkskydd i metallkakel, vita väggar, klinkergolv i keramik, en tvättmaskin och torktumlare bredvid varandra och grått golv
Oavsett om du söker inspiration för en renovering av tvättstuga, med stänkskydd i metallkakel eller ska bygga ett snyggt designat tvättstuga från början så har Houzz 2 foton från de bästa designer, inredare, och arkitekter i landet, exempelvis PKPG Companies och ODS Architecture. Titta på foton med olika färger och stilar när du letar efter inredning för tvättstuga, med stänkskydd i metallkakel som inspirerar dig. Spara dem i en idébok eller kontakta experten bakom projektet för att se vilka designidéer de har för ditt hem. Upptäck även det fina fotogalleriet med bilder av tvättstuga, med stänkskydd i metallkakel fyllt av idéer och få reda på mer om exakt varför Houzz är den bästa hemsidan för renovering och design.
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.