Från 90tals nostalgi till modern toppvilla

Idéer för stora skandinaviska allrum med öppen planlösning, med ett finrum, vita väggar, mörkt trägolv och brunt golv —  Houzz
Relaterade fotoämnen
Detta foto har inga frågor

Se vad Houzz-redaktörerna säger:

saranorrman
Sara Norrman la till detta i Vad kan en inredare göra för dig – och vad kostar det?2 oktober 2019

Marina Ungesson, Indoor Design by M“Jag tror det beror på lite olika saker, bland annat att man har föreställningen att det är väldigt dyrt att anlita en inredare och att det är en lyxvara att ta hjälp. Man tänker inte riktigt på vad man faktiskt sparar och slipper i felaktiga inköp och val. Sedan kan det också vara så att i inredningen är det oftast kvinnan som är drivande och att erkänna att man behöver hjälp kan kännas svårt.”Här finns inredare runt om i Sverige med omdömen, bilder och projekt

stilinredning
STIL & Inredning la till detta i Experten: "Skippa TVn och möblera socialt i stället"20 september 2019

Stor matta För att sittgruppen skall kännas sammanhängande, inbjudande, varm och mjuk så är en stor matta det bästa tipset och väl värt de extra slantarna det kostar att måttbeställa. Dessutom dämpar det akustiken nämnvärt vilket gör rummet mycket behagligare att vistas och samtala i.

stilinredning
STIL & Inredning la till detta i Inredarens tips – så inreder du med svarta detaljer17 februari 2019

60-30-10+SEn bra regel inom färgsättning att gå efter när man inreder är 60-30-10+S. Den innebär att 60% av bostaden går i en färg, oftast väggar och golv, 30% en annan nyans som är de större möblerna som kanske soffa. 10% är en accentfärg och för att detta ska fungera ihop så måste man binda ihop det med lite svärta, därav S.

Detta kommenterar "Houzzers" på:

jessica_gren
Jessica Ögren la till detta i Heliosgatan9 augusti 2020

Allt! Värme, ljust me djup känsla, bra belysning, pampigt

Vardagsrum med liknande färger
La Mesa, Santa Monica, CA.
Dream Home 2017 Mendota Heights
Forest Hill Family Home
Apartment, Henrietta Street
The Tower
Strata Tower
Sköna Hem - Köpenhamn
House #5 Norton Commons Tour 2019
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.