garage

Our clients wanted to create a room that would bring them closer to the outdoors; a room filled with natural lighting; and a venue to spotlight a modern fireplace.

Early in the design process, our clients wanted to replace their existing, outdated, and rundown screen porch, but instead decided to build an all-season sun room. The space was intended as a quiet place to read, relax, and enjoy the view.

The sunroom addition extends from the existing house and is nestled into its heavily wooded surroundings. The roof of the new structure reaches toward the sky, enabling additional light and views.

The floor-to-ceiling magnum double-hung windows with transoms, occupy the rear and side-walls. The original brick, on the fourth wall remains exposed; and provides a perfect complement to the French doors that open to the dining room and create an optimum configuration for cross-ventilation.

To continue the design philosophy for this addition place seamlessly merged natural finishes from the interior to the exterior. The Brazilian black slate, on the sunroom floor, extends to the outdoor terrace; and the stained tongue and groove, installed on the ceiling, continues through to the exterior soffit.

The room's main attraction is the suspended metal fireplace; an authentic wood-burning heat source. Its shape is a modern orb with a commanding presence. Positioned at the center of the room, toward the rear, the orb adds to the majestic interior-exterior experience.

This is the client's third project with place architecture: design. Each endeavor has been a wonderful collaboration to successfully bring this 1960s ranch-house into twenty-first century living.

Exempel på en mellanstor modern fristående tvåbils garage och förråd —  Houzz
Relaterade fotoämnen
Detta foto har inga frågor

Detta kommenterar "Houzzers" på:

webuser_144164146
Kristin Root la till detta i My Project1 september 2020

Like that garage addition is not too tall

mdmattson4
mdmattson4 la till detta i H&M Reno or Build3 augusti 2020

I like the use of standard lookin siding with the modern door

Foton i Mt Rain

Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.