1. Hemmabar

Hemmabar

Oavsett om du gillar att ta dig en rökig whiskey, en kall öl eller en läskande ginger ale kan det vara väldigt uppskattat att ha en hemmabar. Att bygga en bar, bardisk eller minibar hemma är dock inte nödvändigtvis helt enkelt, vilket är anledningen till att vi skrivit den här texten om just att bygga en bar i hemmet. Läs vidare och låt dig inspireras!

Hur gör jag för att få till snygg barinredning?


Att bygga en bar kan vara nog så klurigt, men det kan även att hitta snygga barinredningar vara. Men det kan samtidigt vara väldigt lustfyllt och ett roligt projekt. Vårt tips är att försöka experimentera så mycket som möjligt och inreda så som det känns bäst. Sedan kan du alltid besöka några av dina favoritbarer för inspiration till din egen bar. Försök då att titta på all bardesign, från bardisken till barstolen.

Vad finns det som jag kan behöva tänka på när jag bygger min egen bar?


Ett misstag en del gör är att snåla på utrymmet mellan bardisken och väggen bakom. Tänk på att de är bra att ha en yta att arbeta på bakom baren.

Var hittar jag vanliga bartillbehör till min hemmabar som shaker, strainer och mått?


Allt finns garanterat att få tag på online. Försök att läsa dig till vilka tillbehör som är bra och vilka som inte håller måttet. Dessutom är det bra att tänka på att olika typer av drinkar kräver olika typer av tillbehör. Börja med de som behövs till dina favoritdrinkar, sen så kan du såklart utöka din samling allt eftersom!

Vi önskar dig lycka till med din hemmabar, oavsett om det är en pub i brittisk stil eller en slick, lyxig hotellbar du vill efterlikna. Låt dig inspireras av bilder på hemmabarer här på Houzz

Oavsett om du söker inspiration för en renovering av hemmabar eller ska bygga ett snyggt designat hemmabar från början så har Houzz 83 106 foton från de bästa designer, inredare, och arkitekter i landet, exempelvis Starr Homes och Mario's Cabinets Inc.. Titta på foton med olika färger och stilar när du letar efter inredning för hemmabar som inspirerar dig. Spara dem i en idébok eller kontakta experten bakom projektet för att se vilka designidéer de har för ditt hem. Upptäck även det fina fotogalleriet med bilder av hemmabar fyllt av idéer och få reda på mer om exakt varför Houzz är den bästa hemsidan för renovering och design.
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.