Her Study

When our client requested a cozy retreat for her study, we re-configured a narrow 6’ x 12’ space off the Master Bedroom hall. By combining 2 separate rooms, a dated wet bar and a stackable washer/dryer area, we captured the square footage needed for the Study. As someone who likes to spread out and have multiple projects going on at the same time, we designed the L-shaped work surface and created the functionality she longed for. A tall storage cabinet just wide enough to house her files and printer, anchors one end while an oversized ‘found’ vintage bracket adorns the other, giving openness to an otherwise tight space. Previously separated by a wall, the 2 windows now bring cheerful natural light into the singular space. Thick floating shelves above the work surface feature LED strip lighting which is especially enticing at night. A sliding metal chalkboard opposite of the worksurface is easily accessible and provides a fun way to keep track of daily activities. The black and cream “star” patterned floor tile adds a bit of whimsy to the Study and compliments the rustic charm of the family’s antique cowhide chair. What is not to love about the compact yet inviting space?

Inspiration för ett litet eklektiskt hemmabibliotek, med vita väggar, klinkergolv i keramik, ett inbyggt skrivbord och flerfärgat golv —  Houzz
Relaterade fotoämnen
Detta foto har inga frågor
Arbetsrum med liknande färger
DS If These Walls Could Talk
Комната модного блогера. Переделка. До и После. 14 м2
Classic Luxe Renovation
EJ_Flat
Classic Traditional Exterior
Invermarge
Lake Vista
California Cool
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Houzz använder cookies och liknande teknik för att anpassa min upplevelse med relevant innehåll och det bästa Houzz produkter och tjänster kan erbjuda mig. Genom att klicka 'Acceptera' accepterar jag detta, så som det vidare beskrivs i Houzz Cookie Policy. Jag kan avvisa icke-essentiella cookies genom att klicka 'Administrera preferenser'.