Home styling

Foto på ett mellanstort minimalistiskt separat vardagsrum, med ett finrum, vita väggar, målat trägolv och vitt golv —  Houzz
Relaterade fotoämnen
Detta foto har inga frågor

Se vad Houzz-redaktörerna säger:

stilinredning
STIL & Inredning la till detta i Gardinskola – 10 regler som gör att du lyckas9 december 2019

6. Öppna upp fönstrens breddFör att öppna upp ett rum är knepet att låta gardinstången vara längre än fönstrens bredd, och låta gardinerna hänga vid sidorna av fönstret. Då ramar gardinerna in fönstret och släpper in maximalt med dagsljus, och skapar en luftigare känsla. Många hänger gardinen för fönstret med effekten att ljuset stängs ute, rummet blir mörkare och fönstret ser mindre ut.

stilinredning
STIL & Inredning la till detta i Så får du till den hemliga touchen – här är expertens recept29 augusti 2019

Inbjudande känslaFörst och främst, du måste se till att ha något i rummet som ser inbjudande ut. Vad det är skiljer sig såklart från rum till rum (och såklart även från person till person) men i ett vardagsrum skulle det kunna vara en härlig fåtölj eller en mjuk, gosig matta medan i ett sovrum kanske motsvarande skulle vara en skön länstol och en härlig bäddning. Detta gör att du vill gå in i rummet, men också stanna kvar.

Foton i Home styling

Vardagsrum med liknande färger
Inspirationsbilder
Laight Street Loft
Beautiful Minimalist Home
Cetingok Residence
Transitional Cottage, Avalon, NJ
Top Paddock Residence
Three story livingroom
Homestyling
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.