Houzz Tour, Janni Bjerke @frkbjerke

Exempel på ett mellanstort industriellt parallellkök, med släta luckor, svarta skåp, vitt stänkskydd, stänkskydd i tunnelbanekakel, svarta vitvaror och en köksö —  Houzz
Relaterade fotoämnen
Detta foto har inga frågor

Se vad Houzz-redaktörerna säger:

alittlestorydk
MetteMaje Sofia Skøtt la till detta i 11 tips på hur du gör ditt kök perfekt24 april 2017

5. Skapa extra ytaOm du flyttar in i ett hem där matlagningsytan är för liten för dina behov, behöver du inte riva ut hela alltet och sätta in ett nytt kök. Du kan bygga in mer plats i form av en köksö eller ett rustikt bord, som passar i stil med resten av köket.

sanne_kragelund
Sanne Kragelund la till detta i Houzz Tour: Sunk-huset renoverades till fingertoppstrendigt hem3 april 2017

För Janni och mannen Oliver var det dags att skaffa sig ett andningshål och bygga ett gemensamt hem för dem och barnen. “Vi har gjort lite tvärtom,” berättar Janni, som har tre barn på 10, 6 och 5 år och själv fyllt 32. “Oliver och jag fick barn och köpte hus, och först efter det blev vi vuxna på riktigt,” säger hon.Paret möttes för lite mer än 15 år sedan på en hästmarknad. “Jag är egentligen norska, men har bott i Danmark sedan jag var två,” säger Janni som har bott i Vejle och på flera andra ställen på Jylland.Den gamla köpmansdisken i köket köptes på Dba efter lång tids sökande.

Kök med liknande färger
Axboe
八王子の家
Farmhouse Kitchen
Modern Jungle-O
Referenzen
Kitchen #2 After
Westgarth House Renovation
Urban Green | 90 mq
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.