Houzz Tour | Karolina Modig

Nadja Endler © Houzz 2017

Idéer för mellanstora eklektiska separata vardagsrum, med ett bibliotek, rosa väggar, ljust trägolv och beiget golv —  Houzz
Relaterade fotoämnen
Detta foto har inga frågor

Se vad Houzz-redaktörerna säger:

cajsacarlson
Cajsa Carlson la till detta i Nyfiken på konst? Här är expertens tips för nybörjaren19 april 2018

Trots att hon haft många starka konstupplevelser var det först när hon började skriva boken, hennes andra om konst, som hon började samla på allvar. För Houzz delar Karolina med sig av sina bästa tips för den som gärna vill investera i konst, men är osäker på var man kan börja.Hemma hos Karolina (bilden) hänger det konst i nästan alla rum – du kan se hela hennes hem i vår Houzz Tour hos henne.

cajsacarlson
Cajsa Carlson la till detta i Nya vardagsrumstrenderna – på en budget21 februari 2018

Trend 3: Konst överalltKonst har aldrig vart trendigare, och plötsligt vill alla ha oljemålningar och krokiteckningar på väggarna. Spana in vår Houzz Tour hemma hos Karolina Modig för inspiration!Budgetlösning: Det är nu du ska hänga upp de där tavlorna du inte varit riktigt säker på; eller rama in barnens verk. I second hand-butiker och på loppisar kan man också hitta fina gamla målningar billigt. Om du vill ha en enkel, abstrakt tavla är det kanske till och med lättast att måla den själv?

saranorrman
Sara Norrman la till detta i Houzz Tour: Konsten har huvudrollen hemma hos Karolina Modig6 november 2017

HUSESYNHär bor: Karolina och Erik Modig och barnen Elliot och MioLäge: Söder i StockholmJobb: Journalist och författareSom frilansande journalist och redaktör genomsyras såväl Karolinas hem som yrkesliv av ett starkt estetiskt intresse. Konsten går som en röd tråd genom den vackra sekelskifteslägenheten på Söder, där delar av inredningen specialbyggts för att fungera med familjens favorittavlor. Bokhyllan har placerats högre upp på väggen för att tavlorna ska få plats, och en särskild nisch har skapats för den stora målningen gjord av Jesper Waldersten.

Detta kommenterar "Houzzers" på:

bjl3364
Jane Lean la till detta i General27 september 2019

i really like the panelled look - can i make it work without it looking silly?

Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.