Hvitfeldtsgatan 13, Kungshöjd

Idéer för att renovera ett stort nordiskt huvudsovrum, med grå väggar och ljust trägolv —  Houzz
Relaterade fotoämnen
Detta foto har inga frågor

Se vad Houzz-redaktörerna säger:

saranorrman
Sara Norrman la till detta i De mest drömmiga sovrummen i Sverige 20174 okt. 2017

8. Enkelhet deluxeMer minimalistisk inredning får vi leta efter. Den skandinaviska stilen har mycket att erbjuda med naturmaterial och ljusa kulörer som får oss att somna lättare.Hitta inspiration bland hundratusentals internationella sovrum

antoniawiklund
Antonia af Petersens la till detta i 8 inredningsmisstag du inte ska göra i sovrummet18 sep. 2017

8. Du utgår inte från eluttagenMobilladdare, sänglampor, radio… Det finns många saker som behöver ström i sovrummet. Vissa praktikaliteter är viktigare än andra – strömkällor och eluttag är en sådan sak. Ingen ommöblering blir lyckad utan att du först har sett över var lampor och annat kan få ström, och i ärlighetens namn är det inte det snyggaste med långa sladdar som trasslar ihop sig och ligger som ormar kors och tvärs från ena sidan av rummet till den andra…Lösning: Även om det är fullt möjligt att trolla fram fler eluttag i efterhand är det lättast att ta hänsyn till var de är placerade från början för att slippa dra fula förlängningssladdar. Är vägguttagen väldig synliga kan du överväga att byta ut själva kåpan till en lite mer påkostad variant, som passar stilen eller färgpaletten i rummet, för att de ska smälta in mer. Om du ändå måste hala fram grenuttaget – satsa på sladdlister eller göm sladdarna på annat sätt.BERÄTTA! Vilket är det största inredningsmisstaget du gjort i sovrummet?

Personer som gillar det här fotot gillar även
Gustavsplatsen 1 L, Bagaregården
FERN ST
Tomtebogatan 29
Nordhemsgatan 69 B, Linnéstaden
Inredning av visningslägenhet JM Blåbärsskogen i Stockholm
John Lewis Lincoln Bedroom
Brahegatan 44
Portfolio
Sovrum med liknande färger
Brooklyn Townhouse
Brooklyn Townhouse
Master Bedroom
Balfoort Architecture, Inc.
Encino, CA. Accessible Cape Cod Traditional Home
Summit II
Квартира на Смоленском бульваре (Москва)
Klassisch Wohnen
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.