Igeldammsgatan 22

Foto av Henrik Nero

Modern inredning av ett stort linjärt kök, med släta luckor, skåp i mellenmörkt trä, vitt stänkskydd, rostfria vitvaror, ljust trägolv och brunt golv —  Houzz
Relaterade fotoämnen
Detta foto har inga frågor

Se vad Houzz-redaktörerna säger:

stilinredning
STIL & Inredning la till detta i Mixa material i köket – nya heta trenden4 mars 2020

Att välja en färg på underskåp och en annan på överskåp har idag blivit ett ganska vanligt val i våra kök. Helt klart en trend att undersöka.

saranorrman
Sara Norrman la till detta i Vad kan en inredare göra för dig – och vad kostar det?2 oktober 2019

Vad kan en inredare tillföra som privatpersoner har svårt att klara av?Camilla Nylander, Dreamhouse Decorations“En inredare kan väva samman hela hemmet, skapa en enhetlig och harmonisk känsla som löper genom hela bostaden. Med våra tränade ögon och långa erfarenhet kan vi lättare se ett helhetstänk, att skapa en genomgående känsla som samtidigt blir personlig, då man alltid utgår från kunden.Man kanske har börjat i ett rum, men sen tar orken och idéerna slut, och man har svårt att slutföra. Hemmet blir spretigt och rörigt. En inredare kan hjälpa till att väva samman planerna till ett personligt och harmoniskt hem, som passar hela familjen.”

stilinredning
STIL & Inredning la till detta i Inredarens tips – så inreder du med svarta detaljer17 februari 2019

Här är ytterligare ett exempel på hur snyggt svart blir mot mjukt trä. Här binds det ihop extra fint med den stora svart-vita tavlan.

Foton i Bryggeriet

Kök med liknande färger
Midtown - American Foursquare
Traditional Portfolio
Acari House
Residential Property/Vivienda Particular (Somosaguas, Madrid)
Qui
REHABILITATION APPARTEMENT 19e
Palo Alto Remodel
English Tudor Addition
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.