Industrial Dining Room

Industriell inredning av en matplats, med mörkt trägolv —  Houzz
Relaterade fotoämnen
Detta foto har inga frågor

Se vad Houzz-redaktörerna säger:

ninaquist
Nina Quist la till detta i Så delar du av ett rum utan att bygga vägg – 8 smarta tips1 november 2018

3. Gamla fönsterEtt charmigt och smart sätt att bygga en vägg som släpper igenom dagsljuset, är att använda sig av gamla fönster som på bilden. Här har man valt att använda likadana fönster, men det är också fint att blanda olika färger och former. För en kompaktare och ljuddämpande vägg låter man glaset vara kvar, men är man bara ute efter en visuell avskärmning går det lika bra att bara använda fönsterspröjsarna.Hitta en snickare att lita på här

camillapedersen
Camilla Østergaard Pedersen la till detta i Så gör du inredningen som ny – med gamla fönster9 juli 2018

RumsavdelareEn rumsavdelare kan vara en bra lösning om man har begränsat med plats och vill utnyttja sina kvadratmetrar på bästa sätt. Gamla fönster är idealiska för ändamålet, eftersom de delar av rummet utan att kompromissa på ljus och luft. I det här hemmet skapar den fina skiljeväggen en trevlig mathörna, men samtidigt är det öppet in till vardagsrummet.Se fler vackra matplatser i vårt bildarkiv

solrunnpersson
Solrunn Persson la till detta i Fönster inomhus: snyggt och funktionellt6 augusti 2017

Har du ett stort rum som behövs delas av? Vill du kanske skapa en känsla av ett separat matrum? Inspireras av denna härliga fönstersektion där shabby chic möter rustikt tegel.

amanda_ternblad
Amanda Ternblad la till detta i Gör ett rum till två – utan att bygga en ny vägg5 juli 2017

2. Storslagna fönsterVill du lägga en extra slant på att uppnå separata utrymmen i ett större rum, så kan du använda fönsterpartier som väggar. Det är både snyggt och effektivt; genom att till exempel skilja matplatsen från TV-soffan får du minskat ljudinsläpp – men fortfarande rikligt med ljus. Du behöver inte heller kompromissa på det sociala, eftersom den totala insynen gör att rummet fortfarande känns öppet.

benedikte_lundberg
Benedikte Lundberg la till detta i Så skapar du flera rum i din etta – utan att bygga till väggar20 mars 2017

Antika fönsterpartierPå samma tema hittar man antika, rustika fönsterpartier, som man bland annat kan köpa på Nacka Byggnadsvård. Fönstren tillåter dagsljuset att nå in i alla delar av lägenheten, men skapar samtidigt ett nytt rum i rummet.

Detta kommenterar "Houzzers" på:

mhaskell2020
Melissa Haskell la till detta i Great Neck24 januari 2020

Old window glass divider for second floor den space to create privacy for guest using as bedroom

Matplatser med liknande färger
Jackson Hole Ski House
West Perry Street
Hotchkiss Residence
Modern Oasis
Private Residence
Private Residence 3 in Southwest Florida
Частная квартира в Москве на Пречистенке
Mead Farm
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.