Littorinahavet 7

Bild på ett litet minimalistiskt separat vardagsrum, med ett finrum, vita väggar och ljust trägolv —  Houzz
Relaterade fotoämnen
This photo has no questions

Se vad Houzz-redaktörerna säger:

amanda_ternblad
Amanda Ternblad la till detta i Vad hatar du att göra hemma? Så här slipper du stressen!8 juni 2017

Om du vill göra jobbet själv, gör det så njutningsfullt som möjligt. Välj en dag när vädret inbjuder till att öppna fönstren på vid gavel, spela musik och ha riktigt ordentliga verktyg att jobba med – resultatet med glänsande fönster är kanske värt det?BERÄTTA! Vad avskyr du att göra där hemma, och hur gör du arbetet roligare? Eller biter du bara ihop och får det gjort?

cajsacarlson
Cajsa Carlson la till detta i Gör huset vårfint med 8 enkla saker du kan göra idag23 mars 2017

1. Putsa fönstren miljövänligtKanske det mest ansträngande projektet på listan, men också ett av de som ger mest effekt. Gör det här först, gärna på morgonen när du har som mest energi och det är som ljusast. Fönsterputs innehåller många ämnen som är svåra för naturen att bryta ner, så se till att köpa miljömärkt fönsterputs – eller skippa det helt och hållet och använd (miljömärkt) handdiskmedel och ljummet vatten istället. Torka av med tidningspapper för att slippa ränder.LÄS MER: Inred grönt: 8 tips för ett miljövänligare hem

stromberg_amanda
Amanda Strömberg la till detta i Vilket ord använder du för att beskriva den skandinaviska stilen?14 mars 2016

1. Natur“Naturligt”, “naturnära”, “naturförälskelse”… De allra flesta som har svarat på vår fråga associerar den skandinaviska stilen med naturen. Och det är inte så konstigt. En naturnära tradition har vi haft länge och i alla hem, som har inretts i vår signaturstil, gör sig naturen påmind. Materialen kommer från skog och mark, färgerna inspireras av det grönskande landskapet, växterna plockas in och mönstren formas efter omgivningen. Experten Grönt Är Skönt var väldigt specifik och valde ordet “Björkskog”.

annikazetterman
Zetterman Garden Design AB la till detta i Mars: Vad du kan göra i trädgården denna månad11 dec. 2015

Härliga ljus, som vi har längtat! Trädgården mår bra av att fortfarande få vila. Gräsmattan är extra känslig så det kan vara värt att inte rivstarta med trädgårdsarbetet, utan följa trädgården från fönstret stundvis och fokusera på förberedelser och att ta hand om det gröna inne. Glöm inte att ge dina inomhusväxter mer vatten och att vattna oftare nu när de börjar växa. Växtnäring är också extra bra nu, så att de blir kraftiga och orkar att bilda blomställningar som vi så gärna ser.

Detta kommenterar "Houzzers" på:

pedro_pinheiro34
Pedro Pinheiro la till detta i sala28 apr. 2019

maior variedade de cores combinando com scandinavin

gwynethallister
gwynethallister la till detta i Exactly!4 apr. 2019

idea as built in bunks in garden room

Personer som gillar det här fotot gillar även
Littorinahavet 7
Fritidshus i Hamra, Gotland
Littorinahavet 7
Villa J
Max Holst Arkitekt
Villa for Four
T Apartment
Objekt
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.