Mäklarhuset Galleri

Inspiration för stora skandinaviska linjära kök —  Houzz
Relaterade fotoämnen
Detta foto har inga frågor

Se vad Houzz-redaktörerna säger:

webuser_213960573
Lena Bergman la till detta i 5 problem i köket du kan fixa snabbt4 mars 2019

5. Svämmar köket över av saker som inte används dagligen?Avsätt en dag för en kök-remake då du ska rensa och planera smartare. Plocka fram det som är fint, stuva undan det som inte ska synas och skänk bort det du inte behöver.

stromberg_amanda
Amanda Strömberg la till detta i 6 misstag vi gör när vi inreder köket – experterna hjälper till1 mars 2017

MISSTAG 5: ÖVERFYLLD KÖKSBÄNK Lösning från Daniella Lindberg, Home style studio:“Man planerar inte alltid i förväg var man ska förvara alla hushållsapparater, som brödrost, micro och matberedare. De hamnar ofta på köksbänken så att man till slut inte har plats att jobba, eller för den delen inreda platsen med något trevligare än elapparater. Göm micron i ett av dina köksskåp så behöver den inte synas, men finns ändå lätt tillgänglig vid behov. Finns det plats kan du även inreda köket med ett udda skåp där du gör plats för alla saker som du kanske inte använder så ofta, men ändå vill ha nära. När köksbänken sedan är fri från apparater kan du inreda den med fina skärbrädor, olivoljor, kryddor och grönsaker i en skål. På så sätt får du både fri bänkyta och inspiration till matlagningen.”

Detta kommenterar "Houzzers" på:

carin_rapp
Carin Rapp la till detta i Idéer från Carin5 september 2018

Snygg placeringa av spisarna och kåpan. Fint med det rödrutiga govet!

Kök med liknande färger
Contemporary Kitchen
Sonnenschutz
Restructuration Maison de Village
Pacific Avenue
Ashley Road
Contemporain Cuisine
Palos Verdes Estates Mediterranean
Museum Way
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.