Miele opvaskemaskine Knock2Open - grebsfri

Selv de fuldintegrerbare opvaskemaskiner hos Miele fås uden greb takket være den smarte Knock2Open-teknologi.

Idéer för funkis kök —  Houzz
Relaterade fotoämnen
Detta foto har inga frågor

Se vad Houzz-redaktörerna säger:

kasper_iversen
Kasper Iversen la till detta i 17 nytänkande stänkskydd till köket14 november 2018

1. Stylat och blanktDen här typen av mörkgrått glänsande kakel förknippar man kanske snarare med badrum än med kök, men det funkar fint som en annorlunda och skimrande lösning ovanför bänken. Den grå fonden bildar en lugn kontrast till den spektakulära köksmodulen i förgrunden.

antoniawiklund
Antonia af Petersens la till detta i Få in årets trender i ditt kök med 8 budgettricks2 januari 2017

3. MetallFör ett par år sedan var allt som glimmade varm koppar. Därefter knuffade mässing ner föregångaren från förstaplatsen för att nyligen ersättas av kalla metaller. Jobbigt att hålla reda på, va? Därför är det befriande att även kommande kök ser ut att vara skimrande – men utan pekpinnar. Glansigt, matt, kallt eller varmt – välj själv och skräddarsy köket efter din egen budget och smak. Den som vill slå på stort klär in skåpfronter, den som är nyfiken på något mindre kanske satsar på ett stänkskydd, och den tredje adderar glänsande detaljer på knoppar, lampor, maskiner eller blandare.

michaelrene_com
Michael René la till detta i Fråga experten: Hur ren är din diskmaskin?8 november 2016

Hygienen i din diskmaskin är avgörande för att dina tallrikar och glas faktiskt blir rena. Det lever överraskande många bakterier i våra diskmaskiner, visar olika undersökningar. Kanske behöver just din maskin en grundrengöring eller inspektion? Följ med här, där rengörings- och hygienexperten Michael René guidar till en ren och bakteriefri maskin.

Kök med liknande färger
Margot House
桜が丘の住宅
В гостях: Квартира в Сокольниках для молодой семьи
Noe Valley
House 7
Tropical Kitchen
Paradise Living
T HOUSE
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.