Mini-makeover 2

Idéer för nordiska kök —  Houzz
Relaterade fotoämnen
Detta foto har inga frågor

Se vad Houzz-redaktörerna säger:

stromberg_amanda
Amanda Strömberg la till detta i 6 misstag vi gör när vi inreder köket – experterna hjälper till1 mars 2017

MISSTAG 4: FÖRHASTAD KÖKSPLANERINGLösning från Malin Montelius, Monteliushome:“Ett misstag man lätt gör är att man bara planerar sitt kök en gång. Man låter det inte ta sin tid så att det kan växa fram. Under ett köksbygge kan man hinna ändra sig flera gånger, det tar ett tag innan man inser vad som passar ens livsstil och behov. Leta inspiration överallt du kan, och tänk hållbart, funktionellt och snyggt såklart!”

benedikte_lundberg
Benedikte Lundberg la till detta i 8 tips på hur du förnyar köket för under 1 000 kronor23 februari 2017

6. Måla köksluckornaI en del kök är slitna skåp och luckor det första man ser när man kommer in, men här finns det fantastiska möjligheter att ge köket helt nya färger. Om du har ett träkök är det inga problem att måla skåp och lådor, men om de är gjorda av plast är det bättre att välja självhäftande dekorplast. Om du ska måla din träinredning bör du först slipa den ordentligt och sedan tvätta med målartvätt.Prisexempel: Till kökslådor rekommenderas halvblank eller högblank färg. Hos Bauhaus kostar 1 liter högblank färg 269 kronor.

Kök med liknande färger
Loft
suba Architecture | Design - Bay Area Custom Homes : San Carlos
Belvenia Project
Menlo Park Project
Dark Grey & Oak Contemporary Kitchen
Collegeville PA White Island Kitchen
Crowe Lake, Marmora Cottage
TreeLine Homes
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.