Mt Rain House

The sunroom addition extends from the existing house and is nestled into its heavily wooded surroundings. The roof of the new structure reaches toward the sky, enabling additional light and views.

The floor-to-ceiling magnum double-hung windows with transoms, occupy the rear and side-walls. The original brick, on the fourth wall remains exposed; and provides a perfect complement to the French doors that open to the dining room and create an optimum configuration for cross-ventilation.
Tom Holdsworth Photography

Foto på ett mellanstort funkis hus —  Houzz
Relaterade fotoämnen
Detta foto har inga frågor

Detta kommenterar "Houzzers" på:

kvbkolev
Karen la till detta i Sunroom Addition6 mars 2020

This is how it would look from outside.

Foton i Mt Rain

Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.