My Home

Bild på en eklektisk matplats, med vita väggar och målat trägolv —  Houzz
Relaterade fotoämnen
Detta foto har inga frågor

Se vad Houzz-redaktörerna säger:

matilda_alehke
Matilda Alehke Gunnarsson la till detta i Vackra golv: Hur du använder orientaliska mattor i moderna miljöer31 maj 2015

Ät i OrientenEn stor matta under matbordet och stolarna ramar in denna samlingspunkt tillägnad mat och umgänge. Den ger värme till ett i övrigt avskalat och kalt rum, utan att göra avkall på den rena inredningen. Har du köpt din matta second hand och funderar du på om din orientaliska matta är maskin- eller handknuten? Först och främst, kolla in fransarna. På en handknuten matta är fransarna en naturlig förlängning av mattans varptrådar (mattans “skelett"), på en maskinknuten matta är varptrådarna ofta ditsydda i efterhand. Man kan även kolla på kanten, är den jämn och exakt är det mycket troligt att den är maskintillverkad. En handknuten matta har av naturliga skäl en benägenhet att vara aningen oregelbunden och ojämn. Samma sak gäller mönstret. Man kan även kolla på undersidan av mattan. Om knutarna är exakta, konsekventa och helt i linje med varptrådarna är det högst troligt att den är maskinknuten. En handknuten matta har inte lika “perfekta” knutar. Det är inte helt lätt att se skillnaden, rådfråga en specialist om du vill vara säker. Idag finns väldigt “välgjorda” maskinknutna mattor som lika gärna skulle kunna vara äkta.

saranorrman
Sara Norrman la till detta i Ge ett nybyggt hus charm och personlighet – snabbt25 mars 2015

Formpressat tenntakDet har rummet har en perfekt balans mellan gammalt och nytt, med en orädd blandning som verkligen känns nu. Taket med tennpaneler härstammar från en amerikansk tradition att härma den snirklig stuckatur som smyckade eleganta innertak i Europa. Den äkta mattan får nytt liv tillsammans med Eames DSW stolar.

Detta kommenterar "Houzzers" på:

rcoleman318
Rachel la till detta i Dining Room Lighting14 februari 2018

Ceiling, not in this color. More of a brushed copper or a brushed nickle, something lighter

mom22boys
mom22boys la till detta i Dining Room16 januari 2017

Contemporary space w/ traditional rug ...

Matplatser med liknande färger
Interior Styling 7
INTERIOR DESIGN
Modern Dining
Private residence
Greenwich Street
New Traditional Ranch
Greenbush Ave
Contemporary Dining Room
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.