Nora grå

I det här moderna köket använder vi vår nya Svanenmärkta lucka Nora. Den är utvecklad för att minimera miljöpåverkan och har en tydlig livfull textur. I köket finns även den nya laminatbänkskivan Polaris med anti-fingerprint, smart förvaring i form av nya bänkskåpsutdrag och ett nytt städskåp. Svarta detaljer som handtag och hyllplan skapar ett distinkt uttryck.

Idéer för att renovera ett skandinaviskt svart linjärt svart kök och matrum, med en undermonterad diskho, släta luckor, grå skåp, svart stänkskydd, integrerade vitvaror, ljust trägolv och beiget golv —  Houzz
Relaterade fotoämnen
Detta foto har inga frågor

Se vad Houzz-redaktörerna säger:

saranorrman
Sara Norrman la till detta i Kökstrender 2019 – läsarnas egna favoritbilder19 september 2019

7. I Göteborg hänger lampan Caravaggio av Cecilie Manz som ett vitt utropstecken i det grå-svarta köket. Ett ungefärligt avstånd att hänga lampan är 55 cm från bordsytan till lampans underkant, men prova er fram.

Detta kommenterar "Houzzers" på:

mahoinredning
MAHO inredning la till detta i Kök28 januari 2019

Gillar den sobra känslan i detta kök.

Kök med liknande färger
Transitional Modern - Minnetrista, MN
Alpine Estate
Buena
Tributary
Don't Knock This.
Chesterbrook | Kitchen/Dining Room Renovation
San Francisco Kitchens
Historical Remodel
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.