Peter S. Balsam

The use of soft grey marble in tiles and mosaic add the needed texture and interest make this small bathroom seem larger.

Inspiration för klassiska badrum, med ett konsol handfat och mosaik —  Houzz
Relaterade fotoämnen
Detta foto har inga frågor

Se vad Houzz-redaktörerna säger:

alittlestorydk
MetteMaje Sofia Skøtt la till detta i Smarta lösningar i små badrum21 augusti 2017

Bakom toalettenEn del sätter upp en tavla eller en hylla på väggen bakom toaletten, men varför inte utnyttja ytan maximalt? Det är som gjort för att sätta upp ett skåp, men du kan faktiskt också montera en liten handdukstork här. Att använda även det utrymmet är ett smart sätt att få plats med allt.LÄS MER: Bli av med röran och skapa ett avkopplande badrum

metaregebro
Meta Regebro la till detta i Till det lilla hemmet: Smarta lösningar för alla rum10 mars 2016

BadrumI det här pyttelilla badrummet blir det trångt redan när man kommer innanför dörren. För att lösa problemet har man valt en rund kommod, som gör att ingången känns större samtidigt som det blir mer utrymme att röra sig på. Den runda formen höjer dessutom elegansfaktorn med flera grader, och inbyggnaden i mörkt trä saknar handtag, vilket är en stor fördel i små utrymmen.Lägg dessutom märke till den helt platta vattenbehållaren på toalettstolen, där man kan ställa ifrån sig saker eller dekorera med ett härligt doftljus!

Detta kommenterar "Houzzers" på:

acarolburns
acarolburns la till detta i Bathroom28 april 2021

bar on door for towel or shower mat

Badrum med liknande färger
Saratoga Farmhouse Custom Home
Contemporary Bathroom
Tehama Grasshopper
Dallas Interior Renovations
Beverly Hills Flats
Family Home - New Construction
Нетипичная типовая квартира
La Jolla Beach Cottage
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.