Reforma integral de vivienda unifamiliar en Nervión

Manuel Pinilla redistribuye la planta baja por completo consiguiendo un espacio continuo que integra salón y el comedor en donde un mueble central separa ambos espacios. Este mueble, construido con placas de yeso laminado, funciona como aparador hacia el comedor y aloja una TV enrasada con la pared hacia el salón.

Bild på ett mellanstort funkis allrum med öppen planlösning, med vita väggar, klinkergolv i keramik, en inbyggd mediavägg och beiget golv —  Houzz
Relaterade fotoämnen
Detta foto har inga frågor
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.