RINGVÄGEN 40

Fotograf: Patric, Inne Stockholm AB

Idéer för ett mellanstort nordiskt allrum med öppen planlösning, med vita väggar, ljust trägolv och beiget golv —  Houzz
Relaterade fotoämnen
Detta foto har inga frågor

Se vad Houzz-redaktörerna säger:

ninaquist
Nina Quist la till detta i Skapa olika rum i din etta med hjälp av zoner11 september 2018

En sänghimmel som takEn sänghimmel är ett vackert och smart sätt att låta sängen bilda ett eget litet rum på natten. Det finns många färdiga varianter i handeln, eller så kan man helt enkelt drapera tyger man tycker om kring sovplatsen på ett sätt som känns bra. Vita skira tyger som de på bilden skapar en ljuvt romantisk känsla, och ger hela lägenheten en härligt drömsk atmosfär.BERÄTTA! Bor du i en etta ? Hur delar du upp rummet i olika avdelningar?

ninaquist
Nina Quist la till detta i DIY-designknepen som förvandlar ditt tråkiga sovrum13 juni 2018

Tips 6: Gör en egen sänghimmelFinns det något mer romantiskt än en sänghimmel? Här har man skapat en härlig effekt genom att fästa upp skira vita tyger och knyta dem på ett vackert sätt. Tankarna går till tropiska sovrum, semester och avkoppling, och arrangemanget gör genast att sängen känns mer privat och avskild i förhållande till resten av rummet. Perfekt i små hem där sängen står i vardagsrummet!

cajsacarlson
Cajsa Carlson la till detta i Före och efter: Är det verkligen samma rum?8 mars 2018

Efter: Ägaren Patric valde att lägga in nytt golv och ändrade även väggarna. En sänghörna gör rummet mysigt, och Patric skapade dessutom “en böljande sänghimmel som band ihop stilen med taklampan i vardagsrumsdelen, och ger en romantisk touch till det strikta formspråket.”

martinastrand
Martina Strand la till detta i Före och efter: 60-talsettan genomgår en fantastisk förvandling1 februari 2018

Patric valde bort den populära trenden som kallas minitvåa. “Det är ett ytsmart, stort rum med sovalkov, och jag funderade över att sätta in en glasvägg – de började synas överallt då – men den skulle ha förminskat och stängt in rejält. Så istället valde jag en böljande sänghimmel som band ihop stilen med taklampan i vardagsrumsdelen, och ger en romantisk touch till det strikta formspråket.”Sängkläder, H&M Home; sänghimmel, Ellos.

Detta kommenterar "Houzzers" på:

ipamela
ipamela la till detta i Living rooms25 april 2019

Could use half height Japanese screens

lillemor_halvarsson
lillemor_halvarsson la till detta i lillemor_halvarsson's Idéer10 oktober 2018

sänghimmel som tak En sänghimmel är ett vackert och smart sätt att låta sängen bilda ett eget litet rum på natten. Det finns många färdiga varianter i handeln, eller så kan man helt enkelt drapera tyger man tycker om kring sovplatsen på ett sätt som känns bra. Vita skira tyger som de på bilden skapar en ljuvt romantisk känsla, och ger hela lägenheten en härligt drömsk atmosfär.

Vardagsrum med liknande färger
Chateau Montelena
Brooklyn Park Residence
Balwyn
Bridger Canyon Residence
21st Pl
Highfield Road Living Room
Manhattan Apartment inspired by the Federal Style
Двухъярусная квартира в стиле Экоминимализм
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.