RINGVÄGEN 40

Fotograf: Patric, Inne Stockholm AB

Minimalistisk inredning av ett kök, med en nedsänkt diskho, grå skåp, laminatbänkskiva, vitt stänkskydd, fönster som stänkskydd, rostfria vitvaror, ljust trägolv och vitt golv —  Houzz
Relaterade fotoämnen
Detta foto har inga frågor

Se vad Houzz-redaktörerna säger:

saranorrman
Sara Norrman la till detta i Före och efter – 8 fantastiska svenska kök11 oktober 2019

EFTERDet nya köket har fått en ny planlösning som gör att rummet känns större. Ett intryck som förstärks ytterligare av att man skippat överskåpen, och hållit väggarna fria och vita. Såväl köksbänken som alla vitvaror har bytts ut, och ovanför arbetsbänken har ett gammalt fönster fällts in i väggen för att släppa in mer ljus i hallen innanför. Köksluckorna har lackerats i en mörkgrå kulör, och svarta detaljer skapar en snygg kontrast.Läs mer om renoveringen

cajsacarlson
Cajsa Carlson la till detta i Före och efter: Är det verkligen samma rum?8 mars 2018

Efter: Väggen som delade av köket från vardagsrummet togs bort, och Patric satte in ett fönster som gör att köket öppnas upp mot hallen. En mörkare färg på skåpen, samt ny spis, köksfläkt och ett nytt golv gör förvandligen fulländad.

martinastrand
Martina Strand la till detta i Före och efter: 60-talsettan genomgår en fantastisk förvandling1 februari 2018

Köksluckorna lackerades i en mörkgrå kulör för att skapa kontrast mot det vita. “Jag tycker det poppar på ett bra sätt. Stilmässigt utgick jag från de svarta armaturerna i taket,” säger Patric.Köksbänken är ny liksom alla vitvaror, ugn och spishäll. Under fönstret i väggen mot hallen finns en specialbyggd liten hylla.

Kök med liknande färger
30th Avenue
Mountain Brook renovation
Florida Beach Cottage
Downtown Mill Valley
Vantage Point
Glengrove
NYC Rooftop Penthouse.
Southampton
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.