Rustic Road

Idéer för att renovera ett funkis könsneutralt babyrum, med vita väggar —  Houzz
Relaterade fotoämnen
Detta foto har inga frågor

Se vad Houzz-redaktörerna säger:

rsmunthe
Rie Munthe-Rasmussen la till detta i Inred enligt Feng Shui-filosofin i babyrummet30 november 2015

Trä som elementEnligt Feng Shui är trä det bästa materialet när man utformar en bebis eller ett barns sovrum eftersom det är en symbol för liv och utveckling. Att inkludera samtliga av de fem elementen inom Feng Shui, vatten, trä, eld, jord och metall, bidrar till att ytterligare öka balans och harmoni i rummet. Ljus, till exempel, representerar elementet eld, vilket tros påverka humöret. Man rekommenderar som sagt mycket ljus i ett babyrum, även nattetid. Ha gärna en nattlampa tänd under de mörkare timmarna. BERÄTTA!Tycker du att Feng Shui kan lämpa sig för ett barnrum? Eller är det bara hokus pokus? Dela med dig nedan.

matilda_alehke
Matilda Alehke Gunnarsson la till detta i Vackra golv: Hur du använder orientaliska mattor i moderna miljöer31 maj 2015

Flygande mattaIntrycket blir mycket synkat och fridfullt när träet i din inredning tas upp av beige partier i mattan. Här är mattan en essentiell detalj i ett i övrigt avskalat rum som mest används för lugna stunder. I och med mattans storlek tar den upp mycket ljud och ger överhuvudtaget ett väldigt dämpat intryck, vilket givetvis är en fördel i ett rum där man både som bebis och vuxen ägnar mycket tid mellan sovstunderna. När barnen blir lite äldre och rummet mer och mer fylls med leksaker och fantasier, då kan det vara kul att ha en lite mindre orientalisk matta i rummet. Orientaliska mattor passar precis lika bra i barnens rum som i alla andra rum. Speciellt om man läser arabiska eller persiska sagor för barnen, eller om de kollar på filmen Aladdin, för då vet de att det inte bara är en matta, utan även ett transportmedel – de flyger…

Detta kommenterar "Houzzers" på:

mini_d
mini_d la till detta i Baby Room3 december 2020

Neutral with color primarily in the rug.

Foton i RUSTIC ROAD

Babyrum med liknande färger
t-Olive Properties
Oliver's Neutral Star Nursery
ЖК Крылов. 2-комнатная квартира
The Oliver Project
2018 Parade of Homes - Dream Home
Salt Lake Parade of Homes 2017
A California Cape-Cod Beauty
Gender Neutral Mid Cenutry Modern Nursery -Sherman Oaks California
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.