Selwyn Project

The existing zigzag brick walls provided a perfect opportunity for doing something more organic on the ground level of this backyard. Four tree-form 'Diabolo' ninebarks anchor each corner of the wall while a serpentine gravel pathway leads the eye to the upper terrace, which is a new conifer zen garden. Photo taken February, 2015, just after installation. Photo by Jay Sifford.

Inredning av en modern trädgård —  Houzz
Relaterade fotoämnen
Detta foto har inga frågor

Detta kommenterar "Houzzers" på:

swsink
SW Sink la till detta i Walkways4 maj 2016

A few too many curves for me - looks like a river - maybe that's what the goal was? But a good alternative to the first level of the back yard to level it out using steel edging to create the change in height.

Personer som gillar det här fotot gillar även
Selwyn Project
Selwyn Project
Selwyn Project
Woodland garden 1
debora carl landscape design
Jay Sifford
Cardiff Serenity
Casa Smith's California Garden
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.