Skandinaviska sommarvillor

Andy Prha. Skandinavisk Sommarvilla med skjutglaspartier och pergola. Vi bad Sveriges främsta arkitekter att ta fram sina drömmars lantställe för oss. Resultatet är tio kollektioner med vackra sommarhus. Var och en med sitt unika formspråk.

Bild på en mellanstor nordisk veranda på baksidan av huset, med trädäck och en pergola —  Houzz
Relaterade fotoämnen
Detta foto har inga frågor

Se vad Houzz-redaktörerna säger:

alittlestorydk
MetteMaje Sofia Skøtt la till detta i Stoppa tjuven! Så inreder du mot inbrott28 juni 2017

Skapa liv runt husetDet kan vara en bra idé att även ställa ut lite vädertåliga leksaker. Med en liten barncykel eller plasthink och spade stående utanför dörren tror man att någon är hemma. (Men ställ inte ut saker som någon kan tänkas vilja stjäla…!)

martinastrand
Martina Strand la till detta i Houzz Tour: Skandinavisk elegans i 40 kvadratmeter vid strandkanten22 maj 2016

“Innan vi påbörjade projektet hade vi bott på tomten i över 20 år och hunnit fundera över vad vi behöver. I det stora boningshuset har vi byggt ganska mycket själva och haft olika entreprenörer som vi skulle medla mellan. Nu ville vi slippa göra jobbet själva. Vi hade en egen markentreprenör som byggde en ny väg, stöttade upp och förberedde marken. I övrigt har Sommarnöjen skött hela projektet och det har varit väldigt smidigt.” Annika och Paul skissade på en lösning som de lämnade över till arkitekten. Tillsammans med hustillverkaren Sommarnöjen och arkitektkontoret Kjellander + Sjöberg arbetade de fram det perfekta huset för läget och syftet. “Det är ett extra hus och vi har rättat oss efter det vi faktiskt behöver och inte det vi kan tänka oss. Det ska vara lagom”.Från terrassen till bryggan är det mindre än tio meter. “Hela idén var att vi ville vara ute mer och umgås, och huset är så nära ute man kan komma. Ytterväggarna på fasaden är rörliga och man kan dra för dem framför glaspartierna. Det är bra för det blir väldigt hett när solen ligger på. Dessutom slipper vi gardiner.”När gästerna hjälper till med maten brukar de använda trädäcket som en stor arbetsbänk. De står då på gräsmattan och hackar grönsaker innan de går ner till uteköket som ligger vid bryggan.

Detta kommenterar "Houzzers" på:

drpam
drpam la till detta i Back Porch12 juli 2020

Open roof still has cross beams

fvds
France Vds la till detta i France VDS 32595 juni 2017

lumière intégrée au sol de la terrasse

katrinarocks
katrinarocks la till detta i Porch24 november 2016

Example of porch extending past roof covering

krusen77
Евгений Иванов la till detta i корзина-221 oktober 2016

http://www.houzz.ru/ideabooks/72531253/list/houzz-shvetsiya-skandinavskiy-stily-na-vode

natascha_waldmann
Natascha Waldmann la till detta i Dachterrasse8 september 2016

Glasfronten für die Dachterrasse

Foton i Större hus

Verandor med liknande färger
Traditional Porch
Colorful Front Porch
Arch. Franzolini
McCloud Residence
Masons Bend Modern Farmhouse
Courtyard House
Buffalo Valley Mission Ranch
Swing Porch
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.