Skandinaviska sommarvillor

Andy Prha. Modulbyggd Skandinavisk Sommarvilla med skjutbana glaspartier och kamin. Grunden i våra interiörer är den höga kvaliteten på golv, innerväggar, innertak och fönsterpartier. Massiva naturmaterial och snickeribygd inredning skapar en lugn och harmonisk atmosfär.

Inredningen hålls ihop av vitoljade träytor i fönster och snickerier. Önskar du kan du istället få släta väggar och snickerier i andra kulörer.

Bild på ett mellanstort minimalistiskt allrum med öppen planlösning, med vita väggar, ljust trägolv, en standard öppen spis och en spiselkrans i metall —  Houzz
Relaterade fotoämnen
Detta foto har inga frågor

Se vad Houzz-redaktörerna säger:

julia_bolotina_intced
Julia Bolotina la till detta i Res världen runt i 10 fantastiska semesterhus16 juli 2018

Från terrassen till bryggan är det mindre än tio meter. “Hela idén var att vi ville vara ute mer och umgås, och huset är så nära ute man kan komma. Ytterväggarna på fasaden är rörliga och man kan dra för dem framför glaspartierna. Det är bra för det blir väldigt hett när solen ligger på. Dessutom slipper vi gardiner,” säger ägarna.Läs mer om det här huset!

martinastrand
Martina Strand la till detta i Houzz Tour: Skandinavisk elegans i 40 kvadratmeter vid strandkanten22 maj 2016

Kaminen och den vedeldade poolen är viktiga element för att till fullo kunna njuta av de olika årstiderna. “I vintras bjöd vi in till skridskoåkning på sjön. Då hade vi också fördrink på trädäcket och lagade mat tillsammans.”

Detta kommenterar "Houzzers" på:

agn_s_dokhelar
Agnès Dokhelar la till detta i Idées de agn_s_dokhelar21 februari 2021

Grandes baies vitrées , double exposition..

Foton i Interiörer

Vardagsrum med liknande färger
Marina remastered contemporary
Краски Tikkurila в гостиных
London Mews
Wellesley Avenue
Bungalow Modern
P Lane
Citrus
Family Room
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.